What I’m Into (edició de juny de 2014) – Modern Mrs Darcy

Enllaçant amb Leigh Kramer per compartir el que m’he passat últimament.

glicina

Hem recorregut molt de terreny al juny. Hem celebrat el nostre catorzè (!!) aniversari i un setè aniversaries va instal·lar (una mica) a la nostra nova casa i vam assistir a dues dotzenes (o més?) de partits de la Petita Lliga.

Will va sortir de la ciutat a principis d’aquest mes (al mateix temps que la nostra mainadera habitual, per desgràcia), i espero que ara que és a casa i la majoria de les caixes estan desempaquetades, puguem tornar a la bogeria normal en lloc d’estar totalment bojos.

Comencem pels llibres, encara que només sigui perquè he estat llegint per mantenir-me sa.

el que estic llegint al juny

El que estic llegint

He anat progressant constantment en la meva lectura d’estiu. De la meva pròpia llista de lectura d’estiu, he completat Estimat senyor Knightley, Tothom és bonic, Deliciós!i actualment estic llegint Jo porto el barret negre.

Del meu pla d’estudis d’estiu, he completat Reservat: Literatura a l’ànima de mii actualment estic llegint Sols junts i Capçalera.

També he llegit alguns llibres que mai van entrar a la llista, inclòs Fixa, Lizzy i Janei la novel·la de Veronica Mars La línia bronzejada de mil dòlars. (Aviat trobareu més informació sobre el llibre de Veronica Mars. El Kindle ara mateix costa 2,99 dòlars; agafa-lo mentre estigui a la venda! Espero que l’hagueu agafat quan vaig compartir l’oferta de 3 dòlars a facebook ahir a la nit, perquè ara s’ha recuperat fins a 8 dòlars. llàstima. )

limonada de coco

Preparats de cuina

Finalment vaig substituir la meva batedora Kaput per aquest model Em vaig ensopegar amb Costco. Va tenir crítiques excel·lents, amb molts crítics fins i tot el van considerar un substitut acceptable de Vitamix, així que em va sorprendre una mica de quant va lluitar per tallar gel per a aquests. llimonades de coco (que encara eren delicioses, malgrat els meus problemes de la batedora).

Estic pensant a canviar-lo per un Vitamix real, perquè no m’agrada lluitar amb els meus equips de cuina (a més d’una garantia de 7 anys). M’encantaria escoltar recomanacions i els vostres pros i contres de la batedora gastada als comentaris.

Val la pena veure’l

Estic atrapat Emma aprovat. I ahir vam tenir un gran ritu de pas a casa meva: vam mirar Guerra de les galàxies amb els nens per primera vegada. (I quan dic «amb els nens» vull dir «excepte el que va fugir aterrit»).

A més d’això, feia mesos que no veia cap pel·lícula ni una sèrie. Estic endarrerit per a una nit de cinema: quines són algunes de bones que hauria d’afegir a la meva llista?

Al blog

El post més polèmic que he escrit durant tot l’any. Es tracta de cardigans, és clar.

El meu matrimoni adolescent.

Slate, estàs borratxo. Els adults haurien de llegir YA.

La guia de lectura del pressupost d’estiu.

No estic esperant la propera casa.

40 audiollibres preferits per a nens.

Podem parlar de ballar?

El millor de la web

17 llibreries que literalment canviarà la teva vida.

Per què els introvertits són grans líders.

El que s’ha perdut a mesura que l’escriptura s’esvaeix.

La guia útil per a a taulell de cuina sense desordre.

El secret a relacions duradores.

M'agraden els llibres grans

Fixació

M’agraden els llibres grans.

Barreja i combina els vestits de Target.

Realment haurien d’avisar-te sobre l’edat adulta.

Tot el que necessites saber sobre una persona.

Amor aquest vestit.

Amor aquest encara més.

Catàlegs de targetes a una oficina a casa.

A les postres preferides d’estiu.

Segueix-me a Pinterest aquí.

Què us va posar al juny?

Aquesta publicació conté els meus enllaços d’afiliats. Gràcies per donar suport a MMD!

Deja un comentario