What I’m in (edició de setembre de 2014) – Modern Mrs Darcy

mares

Quan vaig créixer, mai vaig entendre la gent que afirmava que la tardor era la seva temporada preferida. Per a mi, la tardor només significava que l’hivern estava a la volta de la cantonada i, com a addicte a la llum del dia, mai he estat en bones relacions amb l’hivern. La primavera i l’estiu van tenir el meu cor.

Però a mesura que m’he anat fent gran (i com les meves al·lèrgies estacionals s’han tornat cada cop més brutals), la tardor m’ha capturat el cor. M’encanta el setembre, i aquest ha estat un setembre preciós.

influeix en el collage

Vaig passar el cap de setmana passat a la Conferència d’Influència a Indianapolis. Com sempre en aquest tipus de coses, les meves parts preferides eren les imprevistes: conèixer nous amics que no sabia que volia conèixer, xerrar amb vells amics que no sabia que hi anirien i sortir amb el meu fantàstic habitacions.

joc dels vermells

Tot just dotze hores després d’arribar a casa després de la conferència, la meva família es va amuntegar al cotxe per conduir fins a Cincinnati per a l’últim partit de la temporada dels Reds. Si no haguéssim comprat les entrades a principis de setmana (amb un fort descompte perquè els vermells fa temps que estan fora de la competició per als playoffs), no estic segur que haguéssim anat. (Al cap i a la fi, aquest home de casa havia estat fora de casa durant tres dies.) Però estic molt contenta d’haver-hi anat.

Pel que fa a casa, el progrés de la casa continua, lenta però segura.

porxo

Per alguna raó inexplicable, Will i jo ens vam despertar dissabte passat al matí dient: «nosaltres tenir per pintar la porta d’entrada avui». Vaig triar el color tot sol (amb una mica d’ajuda d’instagram), el que significa que podria ser la primera vegada a la història de la meva selecció de colors de pintura que vaig triar un guanyador al primer intent. (Ben Moore. Chesapeake Blue.)

A la cuina

Sopa de tomàquet

Fa una setmana que se sent com a estiu, amb màxims als anys 80, però a principis d’aquest mes vam tenir una setmana de temps genuïnament tardorós. Temps de jaqueta. Un dia de pluja vam fer sopa i formatge a la planxa i va ser fantàstic. Estic preparat per passar de les amanides d’estiu als aliments reconfortants de tardor.

En aquesta nota: estaria profundament agraït si em peguessis amb les teves receptes de crock pot preferides als comentaris. Estic decidint a utilitzar més el meu en els propers mesos.

antibales

I finalment, finalment va provar el cafè a prova de bales. Som autèntics esnobs del cafè per aquí. (És una benedicció i una maledicció, et dic.) El cafè a prova de bales sonava com una manera segura d’arruïnar una bona tassa de cafè. Però he tingut problemes de sucre en la sang des de l’embaràs número 1, i el cafè a prova de bales suposadament és bo per a l’estabilització del sucre en sang.

Estic content d’informar que no va ser terrible. Va estar força bé, de fet. No diria que ho preferia a la meva tassa normal (negra i forta), però no perquè sigui pitjor, sinó diferent.

(Per fer-ho: afegiu una cullerada d’oli de coco i una cullerada de mantega a dotze unces de cafè, barregeu-ho i serviu-ho. Una bona batedora és essencial i la qualitat dels ingredients és primordial. Vaig utilitzar mantega Kerry Gold, oli de coco Nutiva i el meu cafè torrat localment preferit, tot arrebossat al meu Ninja.)

el que estic llegint

El que estic llegint

Com ja us he dit al facebook, i al butlletí de diumenge, i al post d’ahir, m’he enamorat molt Foraster. Però tinc molts bons llibres en curs i a coberta. Imatge de dalt: Sant és el dia, La Geografia de la Memòria, El gran camió que va passar, Una pregària per Owen Meany, Llum a l’agost, Sobre l’ensenyament i l’escriptura de la ficció.

Després de fer aquesta foto, em vaig adonar que havia oblidat els llibres de la tauleta de nit: Els germans K, L’accidenti Una dama a Willowgrove Hall.

Sembla un bon moment per esmentar que així és com faig temps per llegir, però no hi ha prou estratègies al món per fer-me passar aquesta llista a finals d’octubre. Ei, una noia pot somiar.

Al blog

Practica dient aquestes cinc paraules en veu alta.

Oblida’t de la lectura d’estiu. Aquí teniu la vostra guia de lectura de tardor.

Hi ha quatre nivells possibles de relació.

La mestressa de casa avorrida com a punt argumental.

Les meves aplicacions preferides.

Digues-ho com ho vulguis dir.

La regla dels trenta anys.

El millor de la web

La ciència mostra alguna cosa sorprenent sobre les persones que els agrada escriure.

Per què els introvertits no sempre volen estar sols. Passem la conversa de «deixa’m en pau» a «ens agrada connectar».

Quant de temps es triga a llegir els llibres més populars del món.

Utilitzeu el telèfon com a alarma? Heus aquí per què hauríeu de parar.

Hem de tornar enrere: Perdut, 10 anys després.

Què us va posar al setembre?

Enllaçant amb Leigh Kramer per compartir el que m’he passat últimament.

¿Que te ha parecido?

Deja un comentario