What I’m in (edició de gener de 2015) – Modern Mrs Darcy

d’instagram: estratègies d’afrontament a l’hivern

Aquest mes hem sonat l’any vell, hem fet plans bojos per al nou, hem suportat dies d’hivern veritablement terribles i uns quants de gloriosament assolellats i poc freds, hem llegit molts llibres i hem fet molts focs.

Hem celebrat unes quantes fites: un munt d’anys sense càncer. A la Sarah se li van perforar les orelles. Dos nois van fer aniversari.

collage d'aniversari llavors i ara

L’aniversari original de Silas, i el seu cinquè

També estic començant a pensar què passarà quan torni a agafar el meu manuscrit de NaNoWriMo. Quan el vaig acabar al novembre, vaig tancar l’expedient, vaig ficar totes les meves notes en un calaix i vaig decidir no tocar-lo fins l’1 de febrer. Ja és gairebé hora…

El que estic veient

Ens vam quedar massa tard veient el final de la sèrie Paternitat. Molt bo.

Estic veient centre de l’Abadia de nou (tot i que encara no he vist l’episodi d’aquesta setmana). Sóc jo, o aquesta temporada és molt més sabonosa que les anteriors?

Vaig donar Les cartes familiars de març de Pemberley Digital una prova… i no estic segur que m’importa. Bona premissa, però no és Lizzie Bennet Diaries.

A les meves orelles

He estat escoltant alguns podcasts nous:

El Popcast de Knox i Jamie. Em recorden com no sé res popular. La seva cobertura de l’Oscar és fantàstica.

• He seguit la Jeni a The Blog Maven durant un temps i finalment he vist un gran episodi d’ella Blog Podcast més intel·ligenton parla amb Tsh Oxenreider sobre com simplificar la teva vida de bloc.

Acabo de començar a escoltar Un arbre creix a Brooklyn, un dels sis (!) llibres que vaig rebre de la gran venda d’Audible. (De moment s’ha acabat, però espero que aviat n’hi hagi un altre.)

el meu carretó d'Amazon d'alt nivell

el meu carretó d’Amazon d’alt nivell

El que estic llegint

Finalment vaig acabar Els germans Kun llibre que volia llegir que ha estat recomanat per nombroses persones amb molt de gust.

El més just i Veronica Mars: Sr. Kiss and Tell va arribar dimecres: dos dels llibres que tinc ganes de llegir el 2015.

I vaig començar el meu any de lectura eliminant dos llibres més que volia llegir de la llista: vaig acabar Encara per Lauren Winner i El nen sensorial s’organitza per Carolyn Dalgliesh.

Repte lector 2015

Al blog

El meu armari de càpsula accidental. Em vaig asseure per escriure una publicació sobre per què no tinc un armari de càpsula, i després em vaig adonar que sí.

La gran guia per a principiants dels audiollibres. Això és, eh, enorme. Tot el que necessiteu saber per començar, però em sorprendria que els audiòfils experimentats no anessin també alguns consells i títols.

El repte de lectura MMD 2015. (No és massa tard per unir-se!)

9 novel·les per enrotllar-se aquest hivern. La teva llista de lectura d’hivern.

Estratègies de supervivència per a l’hivern, la meva estació menys preferida. Els meus consells d’afrontament preferits. A mi també m’han encantat els que has compartit.

aranja

El millor de la web

19 perfectament emocional Paternitat moments. Agafa els teixits. (Recentment he estat pensant en el número 15.)

La meteorologia de Little House on the Prairie. «Mai havia tingut una idea clara del que realment significava «el tren no pot passar». Però, segons resulta, quan la companyia de trens va dir que no podien fer passar els trens, no estaven fent-se malbé.

Hi ha dos tipus de lectors; és més probable que un es converteixi en escriptor. «El que es percep com la naturalesa antisocial dels autors «substantius», ja sigui l’exili de James Joyce o la reclusió de JD Salinger, deriva en gran part de l’aïllament social que és necessari per habitar un món imaginari».

7 coses sorprenents que poden ajudar-te a deixar de preocupar-te. Canvia l’hora d’anar a dormir, menja xocolata, olora una aranja. M’encanta l’aranja.

Aquella vegada, la reina Isabel va espantar el rei saudita amb la seva conducció. Això em fa venir ganes de tornar a veure The Queen immediatament i llegir tots els llibres d’Eleanor Roosevelt que tinc guardats al meu Kindle. M’adono que la segona no té sentit, a part que clarament totes dues són dones rudes.

Què us va posar al gener?

Enllaçant amb Leigh Kramer per compartir el que m’he passat últimament.

Deja un comentario