Vaig regalar un llibre que ensenya les hores de rellotge

Aquest llibre ensenya les hores de rellotge a un nen, i crec que és un bon regal per al meu fill. L’únic problema és que jo no sabia on trobar-lo. I ara que he vist el mapa d’internet, he pogut localitzar-lo ràpidament!

DALL·E 2023 02 02 16.07.43 libro del reloj pixel

Així doncs si vols regalar un llibre que ensenyi les hores de rellotge al teu fill o algun altre nen o nena, aquí t’explico com ho puc fer:

Espero que el nen se quedi amb aquest llibre.

Espero que el nen conservi aquest llibre. Espero que el llibre no hagi desaparegut durant molt de temps. Volia ensenyar a la meva família un llibre nou com aquest, però no el vaig veure al mapa.

Espero que el llibre no hagi desaparegut massa temps. He oblidat dir-li a la meva dona que faci el menjar. Volia ensenyar a la meva família un llibre nou d’aquesta mena, però no el vaig veure al mapa. Així que vaig anar a buscar-lo a la biblioteca, però aquest llibre no existia. Fa dies que ho intento i encara no he trobat res semblant enlloc. No sé on trobar-los ni quant costen, ni tan sols si en podríem permetre un en cas de trobar-lo!

Se m’ha oblidat dir-li a la meva dona de fer menjar.

Has oblidat dir-li a la teva dona que prepari el sopar. Vol que ella sàpiga que se’l va oblidar, per tornar-ho a demanar. També vol assegurar-se que sap que la vol i que aprecia allò que fa per la família. Aquest missatge ha de transmetre’s de manera que mostri el seu afecte i estima, però sense que soni massa sentimental o cursi.

 

Puc ensenyar-li les hores mitjançant aquest llibre.

Pots ensenyar-los a llegir un rellotge Els pots ensenyar a dir l’hora El llibre s’anomena «Time for Bed», de Mem Fox, i tracta d’un monet que vol que la mare o el pare li llegeixin un conte abans de dormir, però estan massa ocupats amb altres coses i s’enfada amb ells. Aleshores descobreix que hi ha un rellotge a la paret i aprèn a llegir l’hora abans que arribi una altra vegada l’hora d’anar-se’n al llit.


 

En aquesta biblioteca aprenen els infants els temps del relleu.


La biblioteca és un lloc on pots aprendre coses noves. La biblioteca té llibres, revistes i altres mitjans de comunicació. També té ordinadors, impressores i altres tecnologies. A la biblioteca hi treballen persones que t’ajuden a trobar els llibres que vols llegir. A la biblioteca hi ha molts llibres que pots prendre prestats i emportar-te a casa durant una o dues setmanes.

Aquest llibre pot ser un regal perfecte per a mi.

Hauries de regalar-me aquest llibre. Crec que seria un regal perfecte per a mi, i espero que tu també ho pensis! No sé si ho sap, però sóc un gran aficionat als rellotges en general. La meva família porta col·leccionant rellotges des de fa generacions, i jo personalment posseeixo més de cinquanta tipus diferents en aquest moment (i sumant). De fet, es podria dir que la meva passió pels rellotges va néixer de la necessitat: quan ens mudem fa poc descobrim que la nostra nova casa no tenia rellotges. Va ser força desconcertant fins que vam comprar alguns de recanvi en una botiga d’antiguitats al final del carrer, però ara tot ha tornat a la normalitat…


 

Em sembla que aquest llibre és un regal perfecte per a la meva família.


Crec que aquest llibre és un regal perfecte per a la meva família. Espero que el llibre no hagi desaparegut fa molt de temps. Vull mostrar a la meva família un llibre nou d’aquest tipus. Crec que aquest llibre seria un regal perfecte per a la meva família.

 

Deja un comentario