Unes quantes coses preferides de novembre. – Moderna senyora Darcy

He estat mantenint una llista de favorits de tardor. No tots ells tenen l’estat de salvar-me-la-vida-ara, però ells són ajudant a fer el meu novembre una mica més bonic.

1. Te de gingebre amb cúrcuma Rishi. Sóc feliçment addicte a aquest dolç i picant favorit de culte. Una bona tassa ajuda als dies freds de tardor a sentir-se acollidors en lloc d’opressius.

rascler les fulles

2. Rastrellar les fulles… que normalment no és una de les meves coses preferides, però un amic meu va dir als meus fills que provessin de rastrejar les seves fulles en laberints, i ho han estat fent tot el mes. Hores d’entreteniment.

(Això no ens ajuda gaire a posar les fulles a les llaunes de deixalles del jardí, però almenys estan a l’aire lliure i feliços).

3. L’aplicació Overcast. Sempre he escoltat podcasts amb l’aplicació nativa del meu iPhone, però recentment m’he convertit a aquesta aplicació gratuïta i m’encanta les seves múltiples configuracions de velocitat. (Ofereix moltes més opcions que només 1.0, 1.5, 2.0.)

ram de llapis horitzontal

4. El sant grial dels maquines de llapis. El mes passat trobar un únic llapis esmolat va ser un gran mal de cap matinal. Ara els meus fills estan afilant feliços tot.

5. Gregory Alan Isakov a spotify. La quantitat adequada de bellesa suau per a la tardor, sobretot si escric.

6. Poma cruixent de nabius. Els meus 10 anys fa un mes que ho fan unes quantes nits a la setmana. (Ella utilitza la recepta de la Contessa Descalça, redueix a la meitat la cobertura i afegeix una tassa de nabius.) En un moment determinat vaig deixar de tuitejar «Les restes de cruixent són el millor esmorzar» perquè em feia vergonya. (No és que hagi deixat de menjar-lo per esmorzar.)

la meva oficina de l'escriptori

7. Espelmes de farigola taronja i cardamom del col·lectiu Grove. Aquests fan una olor increïble, especialment per aquesta època de l’any. Disponible exclusivament a través de Grove Collaborativeuna empresa que estimo.

8. Una bona sèrie de llibres. M’encanta Harry Potter, però vaig deixar de banda les novel·les per a adults de Rowling després de saber-ho La vacant casual no era gaire bo. Però fa poc vaig seguir escoltant coses fantàstiques sobre la seva sèrie Cormoran Strike i vaig escoltar-les La crida del cucut en àudio.

El vaig acabar la setmana passada i vaig començar El cuc de seda (en tapa dura) aquella nit. I després em vaig ensopegar Carrera del mal (que em sembla un títol excepcionalment estrany) com una compra de 7 dies a la biblioteca… i de vegades un lector ha de fer el que ha de fer un lector.

Em van agradar molt, cosa que em va sorprendre una mica perquè són terriblement horripilants en alguns llocs, especialment els llibres 2 i 3.

9. Aquesta recepta de filet de porc. Aquest va ser un guanyador total a casa meva: deliciós i fàcil, i 3 de 4 nens fins i tot van menjar la salsa de nabius chipotle.

M’encantaria saber què estàs estimant últimament. Tens alguns dels teus favorits de tardor? Si us plau, parleu-nos d’ells als comentaris.

Deja un comentario