Una temporada {Sense}acional, 5 maneres

Una temporada acional 5 maneres.webpNo sóc un guru de la decoració, però tinc una cosa descoberta: el meu entorn té un gran impacte en el meu estat d’ànim, tant si m’agrada com si no!

Quan arriba el moment d’acomodar la meva llar durant els mesos més freds, m’ajuda a tornar a la classe de ciències de primària. Si presto atenció als 5 sentits, els meus resultats seran fantàstics.

Vista: Aquest sentit és el més evident, així que intenta prestar especial atenció als petits tocs que et fan somriure. Per a mi, el nostre nou Elf a la prestatgeria em fa somriure cada cop que el veig, i també ho fan els llaçots vermells que la meva filla em va demanar que lligués tot. I el sopar d’Advent a la llum de les espelmes és una tradició familiar preferida.

Audició: La música canvia l’estat d’ànim d’una casa, així que he estat tocant els meus favorits de desembre un munt: Un Nadal de Bluegrass espectacular, Un Nadal molt Ella i ell i Nadal amb Weezer. I L’àlbum Behold the Lamb of God d’Andrew Peterson pot estar adreçat als nens, però hi jugo constantment durant les vacances, tant si hi ha nens com si no.

Toca: Hem amuntegat les mantes al sofà i hem apilat uns bons llibres a prop per fer un lloc acollidor per enfonsar-nos a l’hora de llegir. (Amb una tassa fumant d’alguna cosa, és clar!) Hi ha joguines apilables amb temàtica hivernal a prop per als petits, i estem fent Boles de neu de bricolatge per jugar amb els dits petits (i els grans, també).

Olor: El meu preferit! Les bones olors per casa em fan realment feliç. Els meus preferits de desembre són les espècies que bullen a foc lent a l’estufa i les taronges amb clau (també conegudes com a pomanders) a la taula. M’encanta l’olor de El pi d’Iowa de la senyora Meyer en aquesta època de l’any i sentiu-vos indulgent encendre una espelma fragant (com les de La fabulosa línia de vacances de Trapp).

Gust: Per descomptat, em vénen al cap les llaminadures nadalenques, però els simples plaers de Emmagatzem el te de gingebre amb llimona, vi calenti fruits secs especiats escalfa’m i recorda’m la temporada.

Quin sentit és el teu preferit centrar-se en aquesta època de l’any?

crèdit fotogràfic: Martha Stewart via Anne activat Pinterest

Fixa-ho

Agraïm una bona conversa a la secció de comentaris. Tant si parlem de llibres com de la vida, les opinions diferents poden enriquir una discussió quan s’ofereixen amb la finalitat d’una major connexió i una comprensió més profunda, cosa que donem suport de tot cor. Tanmateix, el meu equip i jo suprimirem els comentaris que facin mal o que tinguin la intenció d’avergonyir els membres d’aquesta comunitat, sobretot si els deixen els comentaris per primera vegada. Tenim tolerància zero amb el discurs d’odi o el fanatisme de qualsevol tipus. Recordeu que hi ha persones reals a l’altre costat de la pantalla. Estem agraïts que la nostra comunitat de lectors es caracteritza per l’amabilitat, la curiositat i la reflexió. Gràcies per ajudar-nos a continuar així.

Deja un comentario