Un podcaster, un advocat i un fuster entren a una llibreria: Modern Mrs Darcy

Avui us oferim un episodi únic: durant el meu viatge a la ciutat nacional del llibre d’Escòcia al desembre, em vaig asseure amb la Ruth Andersen, una llibretera totalment nova a Wigtown.

Vam conèixer la Ruth quan va entrar a The Open Book per saludar-nos i també per dir-nos que la nostra broma de Voltaire al rètol era realment terrible. (Té raó, sí.) Quan vaig conèixer la Ruth vaig estar tan agraïda que havia decidit empaquetar el meu equip de gravació a la maleta «per si de cas».

No puc esperar que escolteu i experimenteu la Ruth i la seva botiga, i realment ho podreu fer tots dos avui. Hem gravat aquest episodi a la seva botiga, de manera que podreu experimentar una gran xerrada de llibres i un gran ambient llibresc.

Què he de llegir el següent número 171: un podcaster, un advocat i un fuster entren a una llibreria amb Ruth Andersen

Fes una ullada Llegiu bé els llibres de Wigtown a Facebook.

Deja un comentario