TJ Champitto • Premsa WildBlue

foto de l'autor

L’autor guanyador del premi TJ Champitto

Hola, em dic TJ Champitto i sóc l’autor guardonat de El dispositiu Medinai El fabricant d’ombres. El meu debut es va estrenar el 2020 i va guanyar un premi Pencraft a l’excel·lència literària, un premi Maxy al millor thriller i va ser nomenat finalista del premi Silver Falchion.

Abans de convertir-me en novel·lista, vaig explorar el món com a blogger de viatges i periodista, amb funcions en publicacions com ara Destinacions Viatge, Revista Kulkurii Revista Flint.

Vaig néixer a Troy, Nova York, i vaig assistir a la universitat al centre de Florida, on vaig rebre una llicenciatura en administració d’empreses.

Actualment visc a Greenville, Carolina del Sud, amb la meva bella dona, Tisha, i els meus dos gossos, Maggie i Roxy.Fuente del artículo

¿Que te ha parecido?

Deja un comentario