Solucions TBR per a un lector d’estat d’ànim extrem

[00:00:00]

REBECA: Definitivament puc prendre com persones desordenades i defectuoses. No cal que siguin perfectes. La gent pot cometre errors. Crec que quan creua la línia d’una absoluta desagradabilitat, aquí és on un llibre em perdrà. [ANNE CHUCKLES]

ANNE: Bé, deixeu-me tacar el llibre de la llista que acabo d’afegir i que pensava que us podria agradar.

[CHEERFUL INTRO MUSIC]

ANNE: Ei, lectors, sóc Anne Bogel i això és Què he de llegir a continuació? Episodi 337.

Benvinguts al programa que es dedica a respondre la pregunta que afecta tots els lectors: Què he de llegir a continuació?

No ens posem caps en aquest programa: El que farem aquí és donar-te la informació que necessites per triar la teva propera lectura. Cada setmana parlarem de tot allò de llibres i lectura, i farem una mica de trobada literària amb un convidat.

[MUSIC]

[00:00:51]

ANNE: Lectors, estem a només un mes del llançament del meu llibre més nou, el meu diari de llibres per a lectors de vuit a 12 anys. Es diu Les meves aventures lectores i està ple d’inspiració per al teu jove lector.

Ara és el moment perfecte per reservar si encara no ho heu fet abans que el diari aparegui el 2 d’agost. La comanda anticipada indica a l’editor que us interessa el diari de lectura per a nens. I ara mateix, això els indica com planificar futures impressions.

Fes una comanda ara també és una manera fantàstica de millorar la vida del teu futur, perquè quan fas la comanda anticipada de My Reading Adventures, rebràs llaminadures addicionals com a agraïment: adhesius personalitzats adorables i útils que arriben a la teva bústia de correu real, a més d’una llista de lectura digital exclusiva. amb les meves millors opcions per a nens.

A més, tens el diari a la teva bústia enmig de la bogeria de la tornada a l’escola. Aleshores no cal pensar-hi perquè ho vas fer ara.

Obteniu més informació sobre Les meves aventures lectores. Aconsegueix els teus enllaços per demanar, reserva la teva còpia a modernmrsdarcy.com/kidsjournal. Això és modernmrsdarcy.com/kidsjournal.

Lectors, la nostra convidada d’avui és la lectora de l’àrea de Chicago, Rebecca Freeman, que es diu a si mateixa una lectora d’humor extrem i s’allunya de qualsevol cosa que sembli remotament com una llista de lectura prescriptiva. Des que va recórrer a la seva biblioteca com a font principal de llibres, ha trobat una satisfacció casualitat de deixar que la seva propera lectura la trobi en lloc d’escollir-la d’una llarga llista que guarda.

Però la Rebecca no vol acceptar l’anarquia total dels llibres. Per tant, busca una guia suau que l’ajudi a aprofitar al màxim les seves visites a la biblioteca i l’ajudi a marxar amb un títol o dos dels quals se sentirà segur de gaudir. També li agradaria submergir els dits dels peus en sèries de lectura, sense sentir la pressió inherent que els comporta per a algú que no vol un TBR.

M’ho vaig passar molt bé parlant amb la Rebecca sobre els seus problemes i triomfs lectors i recomanant títols per vigilar, i potser fins i tot, si us ho podeu creure, fent un pla fluix per llegir-lo a continuació per a la propera vegada que passi pel seu local. biblioteca. També parlem de tècniques per convidar una mica més d’estructura a triar la seva propera lectura.

És divertit. Anem-hi.

Rebecca, benvinguda a l’espectacle.

[00:03:06]

REBECA: Gràcies per tenir-me. Estic molt emocionat.

ANNE: Rebecca, explica’m una mica qui ets i on ets al món.

REBECA: Visc en un suburbi de Chicago. Tinc tres fills. Tenen 12, 9 i 2 anys. Tinc una feina corporativa. Estava a l’oficina abans de la pandèmia, però es va anar a distància i es manté a distància, cosa que crec que és fantàstic. Però tot això em manté molt ocupat.

Els meus fills es troben en dos grups d’edat molt diferents, així que estic enfrontant-me al treball realment físic de tenir un nen petit més, ja ho sabeu, només la vinculació emocional i el treball de tenir fills més grans. Així que de vegades tinc la sensació que m’estiren arrossegat en unes quantes direccions diferents entre tenir fills d’edats tan dispars i la meva feina.

ANNE: Parla’m de la millor part de la teva feina.

REBECA: Així que la millor part de la meva feina és que és un paper global. Això vol dir que treballo amb gent d’arreu del món de manera coherent. Parlaré amb gent de tot tipus de països en un dia. I això fa que sigui una mica difícil perquè tinc moltes reunions a les 6 del matí i les 7 del matí, cosa que pot fer que la guarderia sigui una mica difícil perquè no hi ha cap guarderia oberta tan aviat. Però la raó per tenir les reunions llavors és connectar diverses zones horàries. Però, al mateix temps, no crec que ho canviaria. M’encanta aquest aspecte de la meva feina.

ANNE: Això em recorda l’hora en què em vaig llevar a les 5 del matí per gravar una entrevista de podcast amb un convidat d’Austràlia.

REBECA: Ho estava pensant perquè em vaig adonar que teníeu molts convidats. I vaig dir: «Uau, això deu ser…» No me’n vaig adonar tant fins que vam preparar això. I tu i jo només estem una hora de diferència. Però de sobte vaig pensar: «Sí, quan tens un convidat d’un altre país, això deu ser un altre repte logístic».

[00:04:41]

ANNE: Vaig gravar a les cinc del matí i a les nou de la nit, però amb poca freqüència. Perquè és dur, però ja ho sabeu, val la pena. Així que Rebecca, parla’m de la teva vida lectora.

REBECA: Així que sóc un lector d’humor extrem. Per tant, entrar la lectura a la meva vida, per molt ocupat que estic, no és un repte. Com ni tan sols recordo… Com els meus primers records lectors, tan bon punt vaig aprendre a fer-ho, ho vaig fer tot el temps.

De fet, quan els meus fills grans eren petits, em vaig quedar un parell d’anys a casa. I just abans de trobar la meva feina actual i tornar a la força de treball corporativa, tenia un bloc de llibres molt petit que actualitzava com una vegada al mes. Però crec que la pàgina sobre, que era molt melodramàtica, sí que deia que no importava el que passés a la meva vida mai vaig deixar de llegir.

Així que en realitat aconseguir el temps de lectura és una cosa que mai ha estat un problema per a mi. No sé com passa, però passa. I m’agrada molt l’elecció. Com he dit, sóc un lector d’humor extrem. I crec que gran part de la meva vida, i fins i tot només la forma en què funciona el meu cervell, tendeix a estar realment estructurada, planificada i programada.

I llegir és com on només vull llibertat. És molt divertit estar en un podcast anomenat Què he de llegir després? perquè només vull triar. [ANNE LAUGHS] M’encanta fer l’elecció. I realment no m’agrada res que sembli com una mena de llista prescrita, així que aquí és on m’estresso comprant llibres.

Si no vaig a llegir el llibre de seguida, i queda allà, sé que hi ha tants lectors on és fantàstic tenir-ho o no els molesta, i com aquells llibres quedaran allà sent com caselles de selecció. això s’ha de marcar, que no és el que vull de la meva vida lectora.

Per tant, crec que per això intento passar a ser encara més un usuari de la biblioteca. Com sempre he estat un usuari força important de la biblioteca, però fer-ho encara més, perquè això realment em permet la llibertat de lectura que realment vull.

[00:06:34]

ANNE: Això té tant de sentit per a mi que voleu ser un lector d’estat d’ànim i, per tant, voleu utilitzar més la vostra biblioteca, però connecteu els punts per a aquells a qui no és tan obvi. Què té de fantàstic la biblioteca en aquest context?

REBECA: Ah, així que la biblioteca només us permet consultar els llibres sense haver assumit aquest compromís monetari. Acostumava a enfadar-me si comprava un llibre i llegia 50 pàgines i després m’adonava que no era per a mi en aquell moment. I penso per a mi mateix: «He de fer una millor feina definint i cenyint-me al que m’agrada llegir». Perquè sóc molt bo per definir què m’agrada llegir, però després, no ho sé, de vegades els meus capritxos em porten a un altre lloc.

Potser és una cosa que he sentit parlar. Pot ser un programa de televisió que estic veient que m’entusiasme amb un gènere concret. Vull dir, podria ser la forma en què brilla el sol. I només vull provar una altra cosa.

I després si vaig a comprar el llibre i en llegeixo 50 pàgines, em sento molt malament econòmicament si m’he gastat aquests diners. Realment no em sento malament pel moment. Com si hagués llegit 50 pàgines, però va captar una mena d’emoció, i aquesta emoció no es va allargar a tot el llibre, sinó que em va portar, ja saps, un parell de tardes agradables, estic completament bé amb això. . No és cosa de temps; realment és més cosa de diners.

Per tant, la biblioteca és una manera fantàstica de dir: «Sí, puc llegir 50 pàgines d’aquest llibre, i després el tornaré i se’l pot anar a algú més que vulgui llegir aquest llibre». O, ja saps, «No sé del tot de què estic d’humor, però deixa’m fer cinc coses, tastar-les i tornar el que no llegiré».

Em deixaré l’ús de la biblioteca i després hi tornaré. I això és part del motiu pel qual només estic intentant tornar-hi. I després ser una mica més elaborat i reflexiu sobre el que compro. Igual que també m’encanten les meves llibreries independents. Hi ha dos en particular al meu voltant que m’encanten. Però intentar centrar-me més en comprar coses que he llegit i que m’han agradat i que vull posseir en lloc d’utilitzar-les com a temps d’experimentació.

[00:08:22]

ANNE: Estic pensant en diversos Què he de llegir a continuació? convidats anteriors ara mateix. Primer, hi havia [Anna? 00:08:26] que va venir i va dir: «Si compres un llibre a la llibreria i ni tan sols l’obres, mira què estàs fent pel món on vols viure. Com si votes amb el teu llibre de butxaca, estàs donant suport als autors a les llibreries. Ets mecenes de les arts».

I aleshores estic pensant en Melody Warnick, que va dir que quan vol trobar una bona lectura, li agrada portar-se tota una pila de llibres de la biblioteca a casa amb ella i seure i llegir la primera frase de cadascú i veure què és. l’agafa. I m’encanta com la teva biblioteca et permet fer-ho.

D’acord, parlarem més sobre l’ús de la biblioteca i com farem realitat el vostre ús de la biblioteca. Però primer, Rebecca, m’interessa molt saber, sempre has sabut descriure’t com a lectora d’humor?

REBECA: Crec que sempre he estat un lector d’humor. Saber descriure’m d’aquesta manera probablement ha passat més en els últims anys, ja que només he prestat més atenció al món dels llibres, escolto podcasts com aquest, ja ho sabeu, més implicat en les coses de Bookstagram. Crec que és una manera de descriure-ho per a la qual probablement abans no tenia el vocabulari. Però crec que això sempre ha estat cert a la meva vida lectora. Com fins i tot quan miro enrere quan era petit, he llegit moltes coses diferents. Sempre he llegit força àmpliament.

ANNE: Aleshores, has sabut intuïtivament que no has de prescriure’t una llista o has fet experiments que potser van acabar malament? [REBECCA LAUGHS]

[00:09:43]

REBECA: De fet, fa cinc o sis anys, no sé exactament què ho va desencadenar, vaig decidir que seria un lector de ciència-ficció fantàstica. I això va ser tot. La ciència-ficció i la fantasia formen part del meu espectre lector, sens dubte, però això era el que anava a llegir.

I durant aproximadament un any, això va ser tot el que vaig llegir. Realment vaig arribar al final i em va desagradar tant la meva vida lectora. Em va sentir molt claustrofòbic, tot i que no miro enrere i em penedeixo molt dels llibres que vaig llegir. Diria que he llegit alguns llibres molt interessants als quals probablement no m’agradaria fer-ho normalment. Com si he llegit alguna ciència-ficció molt dura i m’agrada la ciència-ficció realment clàssica, i probablement no sigui necessàriament jo.

I així no em penedeixo. Crec que va ser interessant, i vaig descobrir moltes coses. I també vaig arribar al final. Crec que va ser una relectura de la sèrie Cançó de gel i foc, i no ho sé… n’he de reservar tres. I vaig dir: «Ja no puc fer això». I el vaig obrir a qualsevol vestit que em vingués de gust. Crec que va ser una altra vegada que vaig anar a la biblioteca.

Acabo de dir: «Només vaig a llegir el que sigui. És anarquia de llibres». I va ser genial. I em vaig sentir tan lliure. I crec que va ser la primera vegada que vaig dir: «Oh, vaja, realment no puc fer això. No puc tenir un pla ni tan sols definir massa què és el que vull llegir».

ANNE: Rebecca, sé que vols fer servir més la biblioteca, ja ho saps, llegeixes al caprici i exploras molts tipus diferents de llibres que pots llegir a continuació. Teniu estratègies en marxa? Encara esteu pensant en com abordar aquest objectiu? L’objectiu sembla alguna cosa que aconseguiràs? [REBECCA CHUCKLES] Vull dir, com abordar aquest canvi com un lleuger canvi en el teixit de la teva vida lectora?

[00:11:20]

REBECA: No. Així que visc molt a prop de la biblioteca. Està en camí de moltes coses. És molt a poca distància a peu de casa meva. Així que m’agrada molt anar-hi. I crec que aquest és un dels atractius de les llibreries per a mi també és que m’encanta anar-hi. Així que crec que estic intentant no fer tantes sol·licituds de retenció. De fet, anar-hi físicament. Perquè m’agrada molt aquest procés i m’agrada mirar al voltant.

Així que crec que de vegades, però, quan estic massa dispers en la meva vida lectora, de sobte, em semblarà: «Vaig anar a la biblioteca tres dies seguits. No sembla que això sigui. saludable». Així que crec que he intentat posar-me en un ritme com un cop per setmana al voltant. [CHUCKLES]

ANNE: D’acord, espera, espera. No sembla saludable? Com, anem a parlar més d’això.

REBECA: [CHUCKLING] Bé. No, és com… Potser això és una mica compulsiu. Potser no hauria d’anar cada dia.

ANNE: Vull dir, si això no et fa feliç, està bé. Però quan els meus fills eren petits —vas parlar de tenir un nen de dos anys— crec que anava a la biblioteca cada dia perquè era el meu contacte humà durant el curt període de temps en què no treballava. Com si veiés un adult i aconseguisc un llibre nou i tingués una conversa que no fos amb un nen petit al mateix temps. Potser va ser compulsiu, però també el millor.

REBECA: És meravellós. I m’encanta portar el meu nen a la biblioteca. I, de fet, ha estat molt divertit. Així, de nou, els meus fills tenen una diferència d’edat. Així que quan els meus grans eren petits, això era una cosa que vam fer bastant anar a la biblioteca.

Ja sabeu, hi ha una secció per a nens petits amb Legos i, ja ho sabeu, trieu alguns llibres per als nens. I després els arrossegava a la secció d’adults i feia una petita volta jo mateix. I encara vaig amb ells, però no tan sovint.

ANNE: Així que m’ho imaginava molt clarament a la meva ment, però probablement val la pena dir que en aquell moment de la meva vida jo vivia al costat de la biblioteca. Com si, literalment, trigués dos minuts caminar des de la porta del darrere fins a l’entrada de la biblioteca, que era tan fàcil.

Però també em pregunto si potser hi vas tres dies seguits, no només perquè t’encanta la biblioteca, que sabem que sí, sinó també potser perquè si no has aconseguit el que buscaves.

[00:13:18]

REBECA: Normalment és això. Així que, de nou, amb el lector d’estat d’ànim, podria sortir amb tres llibres i dir: «Oh, això és genial. Ara estic preparat». I després els faré una mica de fullejada dient: «Uh, no ho sé». Fins aleshores tornaré l’endemà a la meitat d’escollir la teva propera lectura només intentant esbrinar on sóc exactament i què m’agradaria llegir.

I de nou crec que tens raó. No sé si realment és un problema. Perquè no m’importa necessàriament. Com crec, ja saps, normalment acabo amb un llibre amb el qual realment vull quedar-me. I m’agrada aquest procés de mostreig.

ANNE: Només volia assenyalar que no hi ha ni bé ni malament. Només hi ha com vols que sembli la teva vida lectora. Rebecca, estem parlant de les col·leccions de la biblioteca, de com t’agrada entrar i navegar pels llibres físics. Em pregunto si les col·leccions digitals de la biblioteca tenen un paper important en la teva vida lectora i en la teva navegació i la teva lectura per caprici.

REBECA: Va amunt i avall. Així que crec que com que treballo amb un ordinador, no m’agrada llegir al meu Kindle. Com que definitivament hi ha hagut temporades a la meva vida en què el Kindle ha estat fantàstic. I, per tant, faig servir l’aplicació Libby. Un dels llibres que he seleccionat per avui és un llibre que tinc un… Bé, no és un record molt agradable del motiu, però que em va fer passar un moment difícil.

Així que l’estiu passat vam haver d’anar un parell de vegades a l’hospital i vam fer un parell d’estades a la UCIP. Però estava massa engrescat per dormir. Així que estic assegut a l’aplicació Libby, com ara «Què he de llegir? Què he de llegir?» I en el meu cap pensava: «Vull llegir un llibre de Liane Moriarty. Com si fos el que em venia de gust llegir, i no hi havia res disponible que no hagués llegit fa poc.

Aleshores vaig buscar a Sally Hepworth perquè vaig dir: «Bé, em va agradar La sogra. Així que potser The Good Sister està disponible. Bé, era bastant nou i no estava disponible. Però The Family Next Door estava disponible. I el vaig escollir, el vaig descarregar allà mateix, el vaig llegir, ja ho saps, al meu Kindle en aquells moments a l’hospital on només necessitava alguna cosa per distreure’m adequadament el cervell. Aquell llibre encaixava. Era perfecte. Era exactament el que Necessitava.

Ja saps, aniré al Kindle en moments en què sembla que sigui el més fàcil. I sempre faig servir molt el Kindle després de tenir un fill. Que com sis mesos de nadó sempre llegeixo molt del meu Kindle.

I després també faig alguns audiollibres sobre Libby. Però diria que sóc principalment un lector de paper. Hi ha alguna cosa sobre el… Crec que com que gran part de la meva vida és digital, m’agrada molt aquesta sensació de tenir un llibre en paper.

ANNE: Realment em relaciono amb això.

[00:15:38]

REBECA: Si m’ho vau preguntar fa cinc anys, no he llegit mai els audiollibres. Ja saps, ara no sóc un lector d’audiollibres pesat i pesat de la manera que crec que ho són algunes persones, però sens dubte és molt més del meu repertori. I ho agraeixo molt com a format. Realment he començat a adonar-me que un bon narrador només s’afegeix a tota aquesta experiència i la fa una cosa millor.

ANNE: Així, els audiollibres i els llibres electrònics són al vostre conjunt d’eines, encara que no siguin els més naturals opció per defecte.

REBECA: Sí.

ANNE: D’acord, Rebecca, hem de saber més sobre aquest llibre de la Sally Hepworth immediatament. Així que ja saps com funciona això. M’explicaràs tres llibres que t’agraden, un que no t’agrada i el que has estat llegint darrerament. I intentarem recomanar què llegir al costat d’un lector d’humor extrem seriós que no vol TBR.

Així que serà interessant per a mi. [REBECCA LAUGHS] Estic desitjant, però no estic segur de com anirà aquesta conversa. Però parlem dels teus llibres. Així que comencem amb The Family Next Door de Sally Hepworth, aquell llibre que us va encantar.

REBECA: Quan vaig triar els meus tres llibres, vaig saber que no estava sent un lector d’humor. No he pogut escollir tres llibres que representessin completament la meva vida lectora. Va ser massa difícil triar tres llibres que pensava que eren els meus favorits absoluts de tots els temps. Així que vaig triar tres llibres que vaig llegir l’any 2021 que em pensava que eren força representatius de molt del que m’agrada llegir.

Així, amb The Family Next Door de Sally Hepworth, m’agrada l’espectre de drames domèstics que tenen un fort sentit de misteri i suspens o thrillers que tenen molts detalls domèstics i tracten realment amb la vida de persones reals.

[00:17:11]

ANNE: Així que és extremadament específic. Quant de temps vas trigar a aprofundir en allò que saps que realment funciona per a tu de manera constant?

REBECA: Crec que és pensant que m’agradaven els thrillers i després haver tornat a posar alguns thrillers.

ANNE: Ooh!

REBECA: Hi va haver un altre llibre que vaig llegir que algú havia descrit com un munt de petits detalls domèstics. I em vaig adonar, com: «Oh, això m’agrada molt». Com si això només afegeix alguna cosa a un llibre ple d’arguments que m’atrau.

ANNE: M’encanta que ho hagis assenyalat perquè de vegades escolto els lectors dir, com ara: «De què serveix el meu temps de lectura si no són almenys quatre estrelles?» Vull servir tant, tant servir per motius com aquest. Així que explica’m més sobre The Family Next Door.

REBECA: Bé. Així que està ambientat en una petita comunitat de Melbourne. S’explica des de múltiples punts de vista d’unes quantes dones que viuen en aquest barri, i totes les seves famílies tenen secrets que els seus veïns no coneixen. I una dona nova s’instal·la al barri i tothom es pregunta realment quin és el seu tracte perquè no és la persona típica que hi viuria.

Té uns 30 anys. Ella és soltera. Ella no té fills. Aquest és realment un lloc al qual et mudes quan estàs criant una família. Ja saps, allà tothom té fills. És realment estrany veure algú que no ho fa.

Així que segur que té un motiu ocult per ser-hi. Tots els secrets comencen a sortir en el transcurs d’aquesta onada de calor. Així que és realment, ja saps, molt trama. Cada capítol acaba en un mini cliffhanger. Però també em va agradar molt que cregués que em podia relacionar amb els personatges, i vaig trobar persones amb qui volia passar temps i que m’importaven. I això és una cosa que crec que Sally Hepworth fa bastant bé.

[00:18:44]

ANNE: Això indica molt del vostre gust per llegir, o només una part del que gaudiu de vegades?

REBECA: M’he adonat que el personatge és molt important per a mi. Definitivament puc prendre com persones desordenades i defectuoses. No cal que siguin perfectes. La gent pot cometre errors. Crec que quan creua la línia d’una absoluta desagradabilitat, aquí és on un llibre em perdrà. [ANNE CHUCKLES]

ANNE: Bé, deixeu-me tacar el llibre de la llista que acabo d’afegir i que pensava que us podria agradar. Això és molt útil. Rebecca, parla’m del següent llibre que t’ha encantat.

REBECA: D’acord, aquest llibre és realment diferent. És Valentine d’Elizabeth Wetmore, i ho descriuria com una ficció literària introspectiva. Està ambientat a l’oest de Texas el 1976 en una comunitat petroliera o una comunitat que es basa al voltant de la indústria petroliera.

Comença just després de la violació d’una noia mexicana-americana de 14 anys per un dels homes que es troba a la ciutat amb finalitats petrolieres. Això passa abans que comenci el llibre. Està fora de la pàgina.

Però la resta del llibre és realment una mirada a la vida interior d’unes cinc o sis dones i nenes diferents que viuen a la ciutat durant els propers sis o vuit mesos. Està explicat des de múltiples punts de vista. No és un llibre argumental. Hi ha com un crescendo molt fluix al voltant del judici del violador, però realment és introspectiu. És un estudi de personatges. També explora temes de raça, classe i gènere a la comunitat.

He rellegit aquest llibre fa molt poc temps, i aquest podria ser el favorit de tots els temps per a mi. Té un fort sentit del lloc. Com l’escenari en si se sent com un personatge. Només té una escriptura fluida i evocadora. Com si em deixaria absorbit només per l’escriptura perquè realment no té molta trama.

Té una estructura que entenc que m’atrau. És una mica més cohesionat que només històries curtes entrellaçades, però té aquesta sensació. Cada capítol és per si mateix i té una totalitat.

I fins al punt dels personatges, aquest va ser un en què la gent estava molt desordenada i defectuosa i només passava per moltes coses, però em vaig trobar que em preocupava molt per ells. Ja saps, vaig pensar que era molt interessant com les dones, moltes d’elles, intentaven esbrinar qui eren i trobar la seva veu en aquest lloc que no volia que tinguessin això.

És un llibre trist, però vaig pensar que hi havia prou moments de connexió, gràcia i empatia que van impedir que passés de la línia fins a ser massa desolador i fosc. Per tant, aquest és un altre lloc on crec que, per a mi, cal que hi hagi aquest equilibri. Puc llegir coses força pesades, però cal que hi hagi una sensació d’esperança.

[00:21:28]

ANNE: Aquesta és una descripció preciosa. Rebecca, què vas triar per completar la teva llista de preferits?

REBECA: D’acord, això és Notes d’un jove xef negre de Kwame Onwuachi. Segurament és més conegut per haver estat un concursant de Top Chef fa uns anys. I s’ha convertit en força influent en la indústria alimentària. Sovint és un jutge convidat a Top Chef. I aquesta és la seva memòria.

Memòries és… si hagués d’escollir un gènere preferit, probablement aquest sigui. M’encanten les memòries de tot tipus. I m’encanten el menjar i les memòries de restaurants. Això us porta des de la seva primera infància fins a la seva etapa a l’escola de cuina a Top Chef, i passa pel fracàs del seu primer restaurant, i només mostra, ja ho sabeu, les seves lluites i els seus triomfs, i també com esbrina qui és. com explicar la seva història a través del menjar. Els aliments sempre van tenir un lloc molt important a la seva família i realment entén el que això significa per a ell.

Hi ha un punt interessant del llibre en què està passant per un moment molt difícil. Hi ha una escena en què només té aquesta compulsió d’anar a la botiga de queviures i fer un pollastre al curri i donar-lo de menjar a la gent. I realment descriu aquell moment com si tornés a si mateix.

També entra en els capítols posteriors que tracten més sobre la seva carrera culinària. Explora algunes de les dinàmiques de poder, jerarquia i racisme a la indústria de la gastronomia. I té una mena de benedicció mixta d’una memòria de menjar, que és que les descripcions dels aliments són fantàstiques i també et faran passar gana. [ANNE LAUGHS]

[00:23:00]

ANNE: T’ha semblat molt emocionat de parlar d’això.

REBECA: De fet, vaig rellegir aquests tres només per preparar-me, cosa que em va costar perquè em va semblar un TBR, però va ser instructiu perquè em va recordar que la relectura és fantàstica. I em va tornar a emocionar amb els llibres.

ANNE: D’acord, digueu-me que va ser difícil per a vosaltres perquè em va semblar un TBR.

REBECA: Em va semblar, d’acord, tinc aquesta llista de llibres com ara en comptes de, ja saps, crec que n’he superat dos. Vaig dir: «Però realment vull triar el que vull ara mateix». Tot i que em va agradar el tercer llibre que vaig llegir, ja ho saps, no ho era… Com si hagués escollit llibres que em fes llegir per a una tasca escolar. Crec que m’agrada tenir aquesta sensació de llibertat.

ANNE: Ara, Rebecca, digues-me un llibre que no et vagi bé.

REBECA: D’acord, el llibre que vaig triar va ser Qui és Maud Dixon? per Alexandra Andrews. Ho vaig llegir fa poc de vacances perquè el vaig comprar en un aeroport. Entenc completament el que li agrada a la gent. Definitivament va ser un canvi de pàgines. Volia saber què passa després i ho vaig llegir sencer. Però va ser un llibre on vaig pensar que el personatge principal era massa desagradable i no hi havia ningú més que li agradava. Com si no estigués equilibrat per res.

Així que vaig arribar al final i vaig ser com: «Això estava bé, però realment prefereixo preocupar-me una mica més per la gent o tenir algun tipus d’arc de redempció». Hi ha d’haver alguna cosa que m’atregui al personatge com a persona.

ANNE: Així que històries de la gent que es porta malament i després aconsegueix la seva merescuda victòria encara no per a tu?

REBECA: Probablement no. A més, no em va semblar que el personatge principal no tingués cap avantatge? No ho sé.

ANNE: D’acord, gràcia i redempció fins al final.

REBECA: Una mica. De nou, la gent no ha de ser perfecte.

ANNE: Potser una indicació que estarien oberts a provar-ho? [CHUCKLES]

REBECA: Sí, crec que és això. Aquest és un que no llegeixo en molts, molts anys. Però recordo haver llegit The Secret History i haver dit: «No m’agrada ningú. Tothom és horrible en això». I ho vaig llegir sencer perquè tothom n’estava entusiasmat. I aquest va ser un altre que era com: «No sé que això és per a mi».

[00:24:49]

ANNE: D’acord, això és realment interessant. Rebecca, què has estat llegint darrerament?

REBECA: Segurament estic a mig camí de Greenwich Park.

ANNE: Oh, aquest l’he vist per aquí.

REBECA: Sí. I sincerament, jo no en sabia res. Literalment, el vaig treure del prestatge de la biblioteca. M’agrada. Ja saps, sens dubte és com un thriller de ritme ràpid que vols saber què passa i crec que en té prou, com, no ho sé, detalls de la vida per atraure’m. Com si ho estigués acabant definitivament.

I estic escoltant Book Lovers d’Emily Henry en àudio. No llegeixo gaire romanç, però durant els últims tres estius he escoltat un llibre d’Emily Henry llegit per Julia Whelan, que és la meva narradora d’audiollibres preferida i crec que fa una feina meravellosa amb aquests llibres.

ANNE: És interessant saber que aquest és un dels vostres filtres semblants. Quan estàs pensant en què vols llegir, Julie Whelan és una cosa que estàs buscant.

REBECA: Sí. Estic una mica millor amb un TBR a l’àudio perquè sóc molt específic de què em funciona a l’àudio i què no.

ANNE: Oh, interessant.

[00:25:50]

REBECA: Sí. Així que en realitat tinc com un petit mini… No és un TBR perquè definitivament me’n desviaré, ja ho saps. Però crec que puc tenir-ho una mica més perquè no tinc aquesta mena de sensació de «Vull triar el que sigui el que triaré», perquè el que m’agrada a l’àudio és només una mica més limitat.

ANNE: Com definiries això?

REBECA: Un cop més, fa anys que no vaig escoltar audiollibres. I diria que el meu punt d’entrada probablement van ser els thrillers, alguna cosa de trama. Però una cosa que em vaig adonar és que normalment no sóc un lector romàntic. Però m’agrada el romanç contemporani o el romanç adjacent a l’àudio.

Crec que com el diàleg i les bromes, que no sempre és una cosa important per a mi a la pàgina, em funciona molt bé en àudio. Així que crec que ho vaig descobrir fa uns anys. Així que era l’estiu del 2020 i el meu petit era un nadó, i jo només la portaria a aquestes caminades tan llargues. I aquell va ser l’any que vaig començar a explorar els audiollibres.

I va ser The Flatshare and the Beach Read d’aquesta mena de merda, i vaig dir: «Oh, aquest és un tipus de llibre que m’agradava a l’àudio». Que no és necessàriament el tipus de llibre que agafo molt.

ANNE: D’acord, això és realment interessant. I m’alegro que ho descobreixis.

REBECA: Sí, va ser divertit, perquè em va obrir un altre gènere.

[00:27:03]

ANNE: Rebecca, què vols ser diferent a la teva vida lectora ara mateix?

REBECA: A més d’utilitzar la biblioteca, que crec que ja he establert una mica, i estic començant a anar més a la biblioteca, crec que hi ha dues coses. Un és que no vull TBR, però m’agradaria trobar una manera de tenir una llista de llibres que m’hagin despertat l’interès que no comenci a tenir aquest sentiment claustrofòbic.

I el veritable motiu és perquè, ja saps, no ho sé, tinc 42 anys, tinc fills i una feina, i el meu cervell no pot fer un seguiment de tot. Així que de vegades vaig a la biblioteca i em sento una mica aclaparat. És gairebé com si la meva ment es quedés en blanc i no recordo res del que tenia al cap. I seria útil tenir una llista que pogués consultar i no haver-hi d’atenir-me. Només consultar.

Així que estic pensant en estratègies semblants sobre com fer-ho. Sent com la meva aplicació Notes o… Goodreads m’agradaria que us permetés categoritzar una mica més perquè crec que podria ajudar-vos a tenir un marc de nivell bàsic com ara les categories anteriors. Però m’agradaria poder fer-ho una mica més sense estressar-me. Així que això és més, crec que només convertir el meu propi cervell en ser com, aquesta llista no és una llista de tasques pendents. Només és aquí per donar suport.

I la segona cosa és que estic una mica intimidat per les sèries, tot i que crec que em poden agradar. Ja sabeu, el que la gent descriu com m’agrada de la sèrie tendeix a afectar alguns dels meus punts dolços amb els personatges. Ja saps, la gent diu que els encanta tornar als seus personatges preferits, però em sento molt intimidat per alguna cosa que té molts llibres perquè definitivament no puc anar un darrere l’altre del mateix gènere de sèrie. Necessito tanta varietat.

I aleshores començo a estressar-me, bé, què passa si agafo el llibre tres i no recordo què va passar al llibre dos? Saps, quant em frustrarà això? Aquest tipus de coses. Així que probablement m’ho estic repensant. [ANNE CHUCKLES] Però si només hi hagués algun tipus de camí per entrar en alguna sèrie, això podria ser útil.

ANNE: D’acord, pel teu crèdit, no crec que t’ho pensis massa, perquè veig com aquestes dues coses que vols semblen estar en desacord i estàs buscant una solució. Això té sentit per a mi. Hem parlat de com pensar excessivament és donar a alguna cosa la quantitat de pensament que voleu. Em sembla que potser li has pensat tant i encara no has arribat a una solució. Així que anem a veure què podem fer.

REBECA: Sí.

ANNE: Estic emocionat de fer això. Anem a provar algunes coses.

REBECA: Tinc molta curiositat.

[00:29:12]

ANNE: Els llibres que estimaves eren The Family Next Door de Sally Hepworth, Valentine d’Elizabeth Wetmore i Notes from a Young Black Chef de Kwame Onwuachi Kwame. No per tu: Qui és Maud Dixon? per Alexandra Andrews. Voleu una mica més de gràcia i redempció del que heu trobat a les pàgines d’aquest llibre. I darrerament heu llegit Greenwich Park de Katherine Faulkner i Book Lovers d’Emily Henry.

I teniu aquestes dues sol·licituds amb les quals busqueu ajuda. D’acord, parlem d’aquests i després parlem dels llibres per als quals potser els implementareu.

Per tant, no voleu TBR, però voleu una manera de fer un seguiment dels llibres que despertaran el vostre interès. Així que Goodreads, no tant. Has pensat en l’aplicació Notes. Heu provat l’aplicació Notes?

REBECA: Una mica. De vegades vaig a posar-hi un munt de llibres i després els esborro, cosa que probablement hauria de deixar de fer. Però estic disposat a intentar-ho una altra vegada.

ANNE: D’acord, tinc una idea. Aquesta no és una estratègia que he vist en altres llocs, però crec que us podria funcionar perquè, com si feu servir el telèfon, feu servir aplicacions. Em pregunto si podríeu crear un àlbum de fotos designat dels llibres que us interessi llegir.

I això és el que m’agrada d’això per a tu. Així que sé que ets usuari de Bookstagram, t’intriga això i estàs acostumat a escanejar fotos amb una actitud de possibilitat i no «Això és el que he de fer». Si ho fas al telèfon, pots fer una captura de pantalla de qualsevol llibre. Si no en tens una foto, pots entrar a la llibreria i fer una captura de pantalla de la llista de llibres de l’editor. Podeu fer fotos a la vostra biblioteca. Pots fer fotos dels llibres a casa teva.

Així que quan estàs pensant en què llegir després, en comptes de navegar per les prestatgeries físiques, perquè si no només l’has agafat de la biblioteca, no el tens perquè no t’agrada comprar els llibres que ets. no vaig a llegir. Així que no us arriscars amb els llibres no llegits d’aquesta manera. Sembla que no gaire sovint almenys. Per tant, em pregunto si aquesta podria ser la vostra manera de llegir quina podria ser la vostra propera lectura. No conec ningú que hagi provat això. Només m’estic inventant. Però com et sona això?

REBECA: Això sona realment divertit. I crec que també li dóna aquest element visual, oi? Així que estàs mirant imatges. És com mirar una prestatgeria. Realment em va agradar aquesta idea. Vaig a provar-ho.

ANNE: Sí. I em vaig preguntar si podria semblar menys una llista de tasques pendents si ni tan sols està per escrit?

REBECA: No, crec que és molt divertit. Potser això és el que no m’ha agradat de l’aplicació Notes. Hi ha la sensació que has de fer alguna cosa amb això. Això com si el ratlleu o poseu un xec al costat. Però si és només assegut en un àlbum de fotos, no sento la necessitat de fer-ho qualsevol cosa amb les meves fotos ara. Així que no crec que provoqui la mateixa sensació. Oh, ho provaré. Això sona divertit.

[00:31:41]

ANNE: Bé, si us plau, informeu-ho. M’encantaria saber com va això. Ara, si fossis més un lector de llibres electrònics o un lector digital, això també funcionaria per a l’àudio, sobretot perquè t’agrada molt utilitzar la teva biblioteca. Us recomanaria que us familiaritzeu amb la llista de desitjos de la biblioteca que podeu utilitzar a l’aplicació Libby.

Oients, si això us agrada, busqueu-lo a Google. Podeu utilitzar la llista de desitjos de la col·lecció digital de la vostra biblioteca per desar títols que potser no teniu espai per ara a les vostres bodegues. Això és molt important per a mi perquè diverses persones de la meva família utilitzen el meu compte de Libby. I només podem tenir cinc préstecs i cinc retencions.

Però podeu desar títols que creieu que potser voldreu agafar en préstec més endavant, inclosos els que encara no s’han publicat. Així que és super senzill. Només cal que busqueu a Google com fer-ho i Libby us mostrarà a la seva aplicació. Però si no llegiu regularment a Libby, aquesta no serà la resposta a la majoria dels vostres problemes.

Ara, per a sèries, escolto el que dius. Una de les virtuts de les sèries per a molts lectors és que tens per defecte el que hauries de llegir a continuació. Puc veure com aquestes dues coses estan en desacord i crec que tinc una recomanació per a tu.

Hi ha algunes sèries que porten tant de temps que els lectors senten que coneixen tan bé els personatges i no poden esperar per tornar a passar temps amb ells. Però com si no volguéssiu entrar enmig d’una sèrie de 17 llibres. Així que no volem aquests llibres.

Hi ha una sèrie que crec que té alguns dels elements que has dit que t’han agradat molt que només són dos llibres forts. Hi haurà almenys un més pel camí. No crec que s’hagi escrit encara.

Així que la sèrie que estic pensant és Highway 59 Series d’Attica Locke. El primer llibre de la sèrie es diu Bluebird, Bluebird. Es troba a la petita ciutat de l’est de Texas. El protagonista és Darren Matthews. És un Black Texas Ranger. I com a tal, té una comprensió complexa de les tensions racials a la seva comunitat a l’est de Texas.

I està orgullós de les seves arrels, i està orgullós de la seva família. I arribarem a la seva identitat com d’on prové i no la canviaria. Però aleshores la seva lleialtat el posa en problemes. I accepta sortir de la ciutat i investigar un crim per a un amic. Així que condueix per l’autopista 59 fins a un altre poble petit on un assassinat recent ha despertat una història lletja i com un llegat d’odi a la comunitat.

Un home negre que ha baixat de Chicago i la dona blanca local assassinada amb només un parell de dies de diferència. I tothom pensa que ha d’estar relacionat. Però les forces de l’ordre no volen investigar massa ni connectar els delictes per motius que esbrineu. Però llavors aquest Black Texas Ranger arriba des de fora de la ciutat per dur a terme una investigació més exhaustiva. Les coses no li van bé, però es posen molt interessants per al lector.

El que m’agrada d’aquesta sèrie per a tu és que només hi ha dos llibres. I n’hi ha un més en camí que encara no s’ha escrit. Aquesta és una sèrie molt relaxada pel que fa al factor mandona com, ja saps, «Rebecca, vine a llegir-me a continuació. Vinga, t’estic esperant. [REBECCA LAUGHS] Només hi ha un llibre més».

Per tant, Attica Locke també és guionista, de manera que els seus llibres tenen una sensació cinematogràfica. Realment se centra en els detalls perquè sentis que hi ets. I no crec que sigui dolent per a tu perquè t’agradaria els detalls. T’agraden especialment els detalls domèstics. Alguns dels detalls més vius a la meva ment es troben als punts de trobada locals. Així que hi ha menjar i gent i conversa, encara que no sigui un tipus de domesticitat casolana.

El motiu pel qual encara no s’ha escrit aquest tercer llibre és que Attica Locke va adoptar les memòries From Scratch de la seva germana Tembi Locke per a… Oh, Déu meu, és pantalla gran o pantalla petita? No me’n recordo. Només recordo que em va emocionar saber que tindria una representació cinematogràfica. Així que Attica Locke està ajudant en això. És showrunner d’aquesta sèrie.

De fet, crec que us pot agradar From Scratch, que tracta sobre Tembi Locke. Vull dir, això és una memòria. És una dona negra que s’enamora d’un xef de Sicília mentre estudia a l’estranger a Florència. Es casen i s’enamoren i fan una vida junts a Los Angeles. I aleshores ell mor i ella es queda afligida. Aquesta és una memòria d’amor, de dolor, de família, de tant menjar. I sé que gaudiu d’almenys tres d’aquestes quatre coses.

Així que espero que se sentin com a possibilitats agradables i no mandones. Heu de llegir això ara suggeriments, però sobretot Bluebird, Bluebird. Em pregunto com et sona això com a sèrie.

[00:35:58]

REBECA: Tots dos sonen molt bé. I la idea que hi hagi dos llibres en aquesta sèrie és molt útil perquè és allà on he tingut més èxit en sèries o trilogies semblants és quan els vaig descobrir aviat i després els vaig mantenir al dia. I els dos llibres sonen molt interessants i com una cosa que m’agradaria.

ANNE: M’alegro molt d’escoltar-ho. A mesura que avancem, estic pensant en el que vas dir sobre els teus tipus de llibres preferits, que són drames domèstics que tenen un fil de misteri o thrillers amb molts detalls domèstics. Hi havia diversos llibres que em van venir al cap i n’he tret dos de la llista perquè crec que són una mica massa tristos. Vas dir que vols uns personatges en les vides dels quals vols estar present. I això només és mort i destrucció. No hi anirem.

Però crec que pots ser el lector adequat de The Love of My Life de Rosie Walsh. Ho saps?

REBECA: No, no ho crec. Això sona vagament familiar o almenys Rosie Walsh sona familiar. Però no, crec que no n’he sentit a parlar, o no en sé res.

ANNE: Ella va escriure Ghosted, crec que es deia, que va fer un gran esclat que mai vaig llegir. Aquest és el seu segon llibre. I realment no tenia intenció de llegir-lo, i aleshores un amic llibreter va dir: «Val la pena mirar-ho». I així el vaig agafar.

Va sortir al febrer. Es tracta d’Emma i Leo. Fa 10 anys que estan feliçment casats. Tenen feines molt interessants, que van fer que aquesta lectura fos divertida. Per tant, l’Emma és una biòloga marina reconeguda i estudia un organisme específic. No recordo quina, però té molt de temps. I em van agradar molt els petits detalls de la seva feina.

Leo és un escriptor d’obituaris la feina del qual és estirar els fils importants de la vida d’algú que importen al públic i a la persona i compartir-los d’una manera realment significativa. Una de les seves tasques sovint per a la seva feina i la seva publicació és escriure els obits avançats que com els oients, tots hem llegit sobre com ho fan per a persones realment famoses. Si els passa alguna cosa, estan preparats per anar amb un obituari ben escrit. I això forma part de la seva feina.

Així que l’Emma és prou coneguda com a biòloga marina que, com en aquest moment de la seva vida, es classifica i avança oberta. I en Leo s’encarrega de si mateix per raons que s’expliquen a la història. Comença a investigar la vida de la seva dona per fer-ne una.

Però quan ho fa, ràpidament, com gairebé a l’instant, descobreix que la veritat de la vida de la seva dona no coincideix amb la història que li han explicat. Amb prou feines està velat. Com si es trobés amb això immediatament. Però, per descomptat, pensa: «D’acord, la meva dona ni tan sols porta el nom amb què va néixer. Mai em va dir res diferent. Mai va dir una paraula sobre res d’això. Què diable?»

Així doncs, aquesta història es desenvolupa en múltiples punts de vista, que realment funciona bé a la història. Pots escoltar la perspectiva de la dona, què amaga i per què, i la perspectiva del marit és que està intentant esbrinar què està passant. I com a lector, quan saps què passa a la ment d’aquestes dues parelles, i les veus interactuar sense saber-ho, la converteix en una… una bona tensió a la història.

Així que m’agrada molt volia esbrinar què passava en aquesta història i com s’uneixen i què hi ha al món. I he pres alguns consells dels escriptors de misteri i thrillers que conec, és a dir, no intenteu endevinar el final. Com si no ho fas, seràs més feliç com a lector. Però crec que encara que ho hagués intentat realment, no ho hauria sabut.

Només una nota ràpida. Com els detalls farien malbé la trama aquí, però és possible que els lectors sensibles vulguin investigar els advertiments del contingut d’aquest llibre abans de submergir-se per no ser que us cegui alguna cosa que no vulgueu llegir ara mateix. Perquè hi ha coses difícils del nostre passat. Per això volia tapar-ho. Però aquest va ser un misteri domèstic realment interessant que va en la línia d’autors que has dit que t’agradaven molt com Liane Moriarty i Sally Hepworth. Com sona això?

REBECA: Bé, això sona genial.

[00:39:43]

ANNE: I aleshores, com et sembla un suggeriment d’audiollibre?

REBECA: Ah, acceptaré un suggeriment d’audiollibre. Segur.

ANNE: Llavors tu va mencionar que t’encantava The Flatshare i Emily Henry, t’agraden els audiollibres romàntics, tot i que aquest no és el gènere que llegeixes imprès perquè creus que t’agrada el tipus de broma que és tan divertit quan els escoltes.

I això em va fer pensar en l’autora Abby Jimenez. No hi ha cap llibre dolent d’ella que potser no ho faria [CHUCKLES] marca les caselles adequades per a tu, però m’encantava la seva nova. I crec que podria ser molt divertit. Vull dir, fa les bromes molt, molt bé. Per tant, la veritat és que no crec que et puguis equivocar.

Però el seu nou llibre es diu Part of Your World. I crec que va sortir a l’abril. És molt divertit a l’àudio. Com quan penso tornar a escoltar aquest llibre, penso en tenir un gran somriure a la cara. Simplement és divertit.

Així que en aquesta història, tenim l’Alexis i el Daniel. L’Alexis és una metgessa de la gran ciutat la família de la qual és gent molt important al seu hospital de Minnesota. I té tot aquest pes d’expectatives familiars i culturals sobre qui és a la seva família, qui és a l’hospital, qui és a la comunitat. Com si la gent esperava grans coses d’ella, i ella, per desgràcia, es posarà en aquests sabates i ho farà.

I quan assisteix a un funeral, la porta a aquest petit poble que probablement existeix realment, perquè una cosa que li agrada molt fer a Abby Jimenez als seus llibres és injectar llocs reals i fins i tot negocis reals als seus llibres.

Però l’Alexis acaba amb un pneumàtic punxat al costat de la carretera en un petit poble petit i és rescatada per un home amable que s’atura i li canvia el pneumàtic i la torna a marxar. I quan es connecten més tard a l’abeurador local, els agrada molt fer-ho. I ella descobreix que és molt divertit i creu que és divertit passar temps amb ella.

I així tenen una nit molt diferent per a tots dos junts, i l’Alexis pensa: «Tornaré a viure la meva vida. Adéu, Daniel. No et tornaré a veure mai més». Però és clar, és una novel·la d’Abby Jiménez, així que ho fan.

I ho va organitzar de manera brillant perquè aquestes converses de text es desenvolupin amb una resposta enginyosa durant gran part del llibre fins que es tornen a reunir en circumstàncies molt inesperades, i les coses comencen a fer-se molt, molt estranyes perquè, per descomptat, en qualsevol novel·la romàntica les coses es posen. molt més incòmode i estrany abans que millorin molt.

[00:41:56]

REBECA: He anat i sortit com aquest viatge de 20 anys de Grey’s Anatomy i qualsevol cosa que hi insinui com: «Aquí hi ha un hospital i aquí hi ha una mica de drama i romanç amb sabó», sempre dic: «Oh, això». sona bé.» Així que sona interessant. Probablement ho comprovaré.

ANNE: Hospital, drama soppy, cirurgians que es porten malament. Sí, té tot això. Una altra cosa que no puc creure que no us hagi dit abans sobre Part of Your World és que està narrada per Julia Whalen.

REBECA: No! És realment?

ANNE: Ella posa la veu d’Alexis, Zachary Weber, la veu de Daniel. Sabem que formeu part de la fan de Julia Whalen. Crec que has dit que tu i la teva germana sou el club de fans de Julia Whalen, per bé o per mal, com que molts més membres volen entrar. Però crec que serà un avantatge per a tu mentre penses quan potser voldreu recollir aquest llibre.

REBECA: D’acord, definitivament.

ANNE: Vull que els lectors sàpiguen que aquest llibre també té alguns temes difícils. Com si estigués explorant la violència de parella íntima i com pot ser física i emocionalment. I això està present al llibre.

D’acord, Rebecca, els títols dels quals hem parlat avui van ser Bluebird, Bluebird d’Attica Locke, The Love of My Life de Rosie Walsh i Part of Your World d’Abby Jimenez. I no et preguntaré què estàs llegint després, però m’interessa què pots fer després per a la teva vida lectora.

[00:43:09]

REBECA: Així que crec que intentaré fer aquesta foto. Això sona molt intrigant i estic molt emocionat amb això. I després no faré cap promesa, però tots aquests llibres sonen molt bé. Així que espero arribar a almenys un d’ells aquest estiu, i ja sabeu, veureu com funciona.

ANNE: M’alegro molt d’escoltar-ho. No puc esperar per saber com et va i què en penses. Així que si us plau, informeu-ho.

Rebecca, ha estat una delícia. Moltes gràcies per parlar de llibres amb mi avui.

REBECA: Moltes gràcies per tenir-me. Ha estat molt divertit.

[CHEERFUL OUTRO MUSIC]

ANNE: Hola, lectors, espero que us hagi agradat la meva discussió amb la Rebecca. Consulteu la llista completa dels títols dels quals hem parlat avui a whatshouldireadnextpodcast.com/337. I deixa un comentari allà perquè la Rebecca sàpiga què creus que hauria de llegir a continuació.

A més, si teniu estratègies per emprar una llista molt fluixa per llegir per a un lector d’estat d’ànim (potser també sou vosaltres), digueu-nos-ho allà: whatshouldireadnextpodcast.com/337.

Fes una ullada a la nostra col·lecció d’equip de lectura del 2022, que inclou la nostra samarreta elegant, la bossa de llibres robusta i els dards intel·ligents de llibres a modernmrsdarcy.com/store. Connecta’t amb nosaltres a Instagram @whatshouldireadnext, on compartim imatges darrere de les escenes i moments preferits dels episodis de cada setmana.

I segueix-me allà també. Sóc @annebogel. Inscriviu-vos al nostre butlletí setmanal a whatshouldireadnextpodcast.com/newsletter per assegurar-vos que mai no us perdeu cap actualització ni cap episodi.

Assegureu-vos que seguiu a Apple Podcasts, Spotify, Overcast, allà on vulgueu obtenir els vostres podcasts. Sintonitza la setmana que ve quan mantindré una conversa endarrerida amb dos companys lectors de podcasters.

Gràcies a les persones que fan possible aquest espectacle! What Should I Read Next està produït per Brenna Frederick, amb disseny de so de Kellen Pechacek.

Lectors, això és tot per aquest episodi. Moltes gràcies per escoltar-nos.

I com deia Rainer Maria Rilke: «Ah, que bé que és estar entre gent que està llegint». Bona lectura, tothom.

Deja un comentario