Revisor amb cafeïna | Sèrie #4 de Confessions amb cafeïna, trilogies i aquest últim llibre Oh My!!!

17th maig

Confessions amb cafeïna

Benvinguts a Confessions amb cafeïna!

Volia un fòrum on poder parlar de temes llibres, des de portades dignes de desmaiar fins al preu dels llibres electrònics. Compartiré els meus pensaments sobre un tema diferent cada mes i us demanaré el vostre. En el procés, espero que ens coneixem una mica millor. Vaig fer una olla de cafè torrat francès i vaig prendre una mica de te de menta, així que agafa una tassa i anem a xerrar:

Has evitat mai l’últim llibre d’una trilogia o sèrie?

O estàs movent el cap i assentint d’acord o et preguntes què dimonis confessarà la Kimba ara. Sóc un addicte a la sèrie i la trilogia perquè m’encanta passar tant de temps al món que l’autor va crear.

Tanmateix, aquest darrer llibre i jo tenim un relació seriosa d’amor/odi. *assenteix amb el cap i sospira* No puc esperar a llegir-lo, el faig una comanda prèvia i compto els dies!!! Per fi està a les meves mans i tinc les últimes peces del trencaclosques, la gran revelació… woot! woot! i aleshores passa alguna cosa!!! Ho evito, ballo al seu voltant, ho remenjo fins al fons de la meva pila. PER QUÈ? Crec que és perquè no estic preparat per acomiadar-me. Aquí teniu un exemple: m’encanta la sèrie Unarthly de Cynthia Hand, des de la seva escriptura fins als seus personatges. Vaig comprar cada llibre a la data de llançament i els vaig consumir en pocs dies. Excepte el llibre tres. * prestatge d’ulls* El vaig portar a casa i està assegut a la vista sense llegir. Em mira amb esperança cada vegada que passo, emetent una cançó baixa de tipus sirena que em crida el nom. Però aquí està la cosa; Sé que quan el recolliré, el consumiré malgrat els meus esforços per assaborir-lo. M’encantarà o odiaré, però una cosa sé del cert…s’acabarà i que els meus amics és per això que ho estic evitant.

Em vaig cremar amb l’últim llibre de la meva estimada sèrie Virgin River. El vaig consumir d’una vegada només per esbrinar-ho després que era l’últim!! Dang, si no fos com si el meu gat es va morir quan ho vaig saber. Tenia aquest gran pou a l’estómac. Em poso en l’esperit de les vacances cada any amb el llibre temàtic de Nadal de Virgin River i no tinc ni idea de quin llibre/sèrie ocuparà el seu lloc. *eixuga les llàgrimes* Quan la trilogia Newsflesh de Mira Grant va acabar, l’únic que em va mantenir va ser la notícia de la seva sèrie Parasite. Cada cop que surt un llibre de Hollows, em xoquen l’estómac perquè sé que estem gairebé al final. Ni tan sols em facis pensar que la sèrie Shatter Me de Tahereh Mafi arriba a la seva fi. M’encanta aquesta sèrie i el seu estil d’escriptura lírica.

Tots són els meus nadons, els meus amics i jo vaig donar a totes i cadascuna d’aquestes sèries/trilogies una part de mi! No m’importa el gran que sigui el penya-segat al segon llibre, encara ballo al voltant d’aquest darrer llibre perquè quan s’ha acabat s’acaba!

Així que sí, m’enganxo i temo els finals, ja sigui un llibre o un programa de televisió favorit. Ara us dic que si Doctor Who acaba trucant a un metge, potser no sobreviuré! *de debò* D’acord, potser si m’alimentes d’un corrent constant d’episodis antics estaré bé? Ploro cada vegada que neix un nou metge, sobretot quan David Tennantleft… Vaig jurar odiar a Matt Smith, però per desgràcia m’encanta el friki. Una vegada més, per descomptat, o potser no..formo fitxers adjunts i, per tant, aquest darrer llibre, aquesta darrera història em fa fer algun tipus de ball ritual abans de poder obrir per fi la pàgina i acomiadar-me.

Així que la meva pregunta per a vostè és; Et submergeixes directament al llibre final? El llegiu a poc a poc per assaborir-lo o simplement el llegiu i continueu? Potser ets com jo i ho posposaràs una estona, mirant la portada i prepara’t mentalment.

~Confessions d’un addicte als llibres friki

Copyright (c) 2011-2013 Revisor de llibres amb cafeïna

Foto de kimbacafeïnat
Sobre Kimberly

Kimberly és una addicta als llibres amant del cafè que llegeix i escolta històries de ficció de tots els gèneres. Whovian, Ravenclaw, Howler i orgullosa Nonna. Ella posseeix i gestiona PR amb cafeïna. El cafè està sempre posat i ella està preparada per xerrar.

Twitter | Facebook | Instagram


image 100502047 15041470

Deja un comentario