Revisor amb cafeïna | Confessions amb cafeïna

23rd Set

Sóc una persona de sort feliç i no hi ha gaire que les meves calces en un munt. Així que vaig pensar que compartiria una llista del que «m’engrana» Potser us podeu relacionar, però com a mínim espero que rigueu…

Grinds My Gears

El que realment m’engrana

Alerta de spoilerSpoilers!

Fa poc vaig veure un thriller de suspens que em va emocionar. Era nou per a mi i l’autor també. Què ha de fer una noia? Vaig anar a Amazon per veure algunes ressenyes de tres estrelles. El primer amb el qual em vaig trobar… HA ESTÀ FAVORIT tota la premissa de la història a la primera frase de la ressenya!!! No ho he pogut desviar!!!! Em vaig posar vermell, em va sortir vapor de les orelles i potser he tornat blau l’aire amb les meves opcions de paraules acolorides… perquè això no era res del que s’insinuava a la sinopsi. Va ser la gran revelació retorçada i estranya!!!! I ella és la senyora Suzie-Q que ho fa malbé TOTS. Per què comprar el llibre? *respira* Sóc una persona molt tranquil·la i raonable, però vaig informar de la ressenya a Amazon. Vull dir qui ho fa?

Si voleu afegir spoilers (qualsevol cosa no compartida a la sinopsi), afegiu a alerta de spoiler. Aquella gran revelació et va fer flipar i vas plorar com un nadó quan tal i tal moria. Tinc raó? És per això que llegim llibres… així que et demano, no et prego……si us plau, per amor al cafè, que els altres també ho experimentin!!

Vull posar les meves calces en un munt… si afegeixo un spoiler ocult, si us plau… NO mencionis aquest spoiler al teu comentari!!

cafetera buida

Cafetera buida

No hi ha res que m’engrana més que descobrir que la cafetera està buida i que no s’està preparant una olla nova. Si agafeu l’última tassa… feu una olla nova!!

L’únic pitjor que una cafetera buida és el cafè ranci i cremat. Si entro al teu negoci… no intentis vendre’m les restes d’aquella cafetera a l’hora punta. ho sabré. No serà bonic.

El meu camí o l'autopista

Gent que predica «El meu camí o la carretera»

Gent que creu que les coses s’haurien de fer a la seva manera o l’autopista m’engrana. Quan es tracta de donar consells sobre blocs, vull cridar quan veig publicacions que diuen: «Has d’utilitzar aquesta plataforma i formatar publicacions com aquesta i no ho facis mai. *treu els cabells* No deixeu que ningú us ho digui; 1. Heu d’utilitzar una plataforma determinada. 2. Publica x quantitat d’això i allò. 3. Només s’admeten x tipus de publicacions. Cada plataforma, cada tipus de publicació i cada personalitat és acceptable! Fes el que et convé… és el teu bloc! El tenen. Si a la gent no li agrada, no cal que segueixi. M’encanten les publicacions de trucs i consells de bloggers, fins i tot els comparteixo… però també respecto les vostres eleccions i necessitats. No deixeu que algú us afecti negativament o, pitjor, encara us faci sentir com si no sou un autèntic blogger.

correu brossa

Correus electrònics no sol·licitats, butlletins i trucs

No hi ha res més que els meus engranatges que els correus electrònics o els enganys no desitjats.

M’han afegit a empreses de viatges, butlletins i més sense subscriure’m i no ofereixen cap manera de donar-me de baixa. M’encanten els assistents virtuals o els mateixos autors que diuen que ens vau ajudar l’any passat, així que esperem que feu una explosió de llibres. #1. No t’he ajudat. Vull dir hola… aquest és el meu bloc, no creus que ho sabria? #2. La meva política indica clarament que no faig explosions de llibres. Grr. Sóc un assistent virtual i cada blogger amb el que contacto, em prenc el temps per llegir la seva política. Sí, es necessita temps, un munt d’això… però és el correcte. L’enviament massiu de correus electrònics a gent d’una llista que heu comprat en algun lloc no tindrà un resultat positiu. Què tal els que comencen [insert name here] Vaja! O Ey Girl, WTH?!? Ens hem convertit de sobte en BFF?

Ni tan sols em feu començar amb els correus electrònics massius que no fan servir Blind CC. *palm facial*

Els editors tampoc són del ganxo. Tinc un editor que m’envia dos correus electrònics al mes per a ARCS. Un va dirigit a mi i l’altre a Kimbra..qui dimonis és Kimbra? Vaig intentar arreglar-ho diverses vegades, però d’alguna manera Kimbra sempre ressuscita… bwahaha!

Ahir vaig visitar un bloc, vaig comentar i vaig prem el botó de comentaris. M’he oblidat de comprovar que no sóc spammer i em va aconsellar que ho fes. Quan ho vaig fer, em vaig adonar d’una casella marcada per subscriure’m al meu butlletí. QUÈ?!? Així que vaig pensar que potser ho vaig marcar accidentalment… ja ho saps pensant que era la casella de selecció del spammer. Així que vaig esborrar el navegador i no… aquesta casella està marcada i l’heu de desmarcar…No. Només no. Això està molt malament. Feu una subscripció legítima al meu butlletí de registre. Conserveu la casella si cal… i no la tingueu marcada automàticament. Probablement també hauríeu de fer-ho legal. Heu de dir alguna cosa com… en marcar aquesta casella, accepteu rebre butlletins de XX-blog. *Respira* Rant Over.

Espectacles preferits

Quan el meu DVR preferit es mostrava…

Res fa que les meves calces s’enfilin més ràpid que asseure’s a veure un programa favorit que he gravat per trobar-me un altre programa. Aquí em trobo còmode fent clic a jugar i trobar… futbol, ​​un altre espectacle o que s’ha produït un error de gravació. No et fiquis amb els meus espectacles! Els sanglots poden passar sobretot si la xarxa no l’emet diverses vegades o, pitjor encara, si no és a demanda, Hulu o Netflix. Si et trobes amb mi quan això succeeix… retrocedeix lentament.

Gremlins

Gremlins jugant amb el meu bloc

De vegades al blog passa una merda bogeria… disfuncions inexplicables que em fan mal. Per exemple, l’11 de setembre no vaig rebre notificacions per correu electrònic per comentaris fets a la meva publicació aquell dia. I pitjor encara, quan vaig respondre als comentaris, aquests correus electrònics no estaven establerts. Això vol dir que la funció ReplyMe per a CommentLuv no funcionava. Aquí és on es posa de manifest… Encara estava rebent notificacions per a publicacions més antigues i s’estaven enviant respostes que vaig fer. Vaig provar. Vaig desactivar els connectors i engegar-ho… ho vaig provar i la Nadda. Res no va solucionar el problema. Dissabte vaig crear una publicació privada i vaig provar… segur que estava rebent notificacions i respostes sortint. QUÈ?!? Gent de Gremlins..Freaky Friday Gremlins.

Espero que us hagi agradat aquest post. Ara digueu-me «què us tritura els engranatges?»

Foto de kimbacafeïnat
Sobre Kimberly

Kimberly és una addicta als llibres amant del cafè que llegeix i escolta històries de ficció de tots els gèneres. Whovian, Ravenclaw, Howler i orgullosa Nonna. Ella posseeix i gestiona PR amb cafeïna. El cafè està sempre posat i ella està preparada per xerrar.

Twitter | Facebook | Instagram


image 100502047 15041470

Deja un comentario