Revisor amb cafeïna | Confessions amb cafeïna #8

17th agost

Confessions amb cafeïna
Benvinguts a Confessions amb cafeïna!
Volia un fòrum on poder parlar de temes llibres, des de portades dignes de desmaiar fins al preu dels llibres electrònics. Espero compartir els meus pensaments sobre un tema diferent cada mes. Perquè tots puguem xerrar i compartir opinions. En el procés, espero que ens coneixem una mica millor. Preneu una tassa de cafè o te i deixeu-vos servir!

Equilibrant la lectura, els blocs i la vida – Oh MY!

M’encanten el meu bloc, la comunitat de blocs, els llibres i, sobretot, xerrar amb els amics que he fet des que vaig començar a escriure. El que va començar com un hobby s’ha transformat ràpidament en una cosa que m’apassiona i, d’acord, potser una obsessió. *riu* De vegades, encara que fer malabars amb la meva passió i la resta de la meva vida no és fàcil. De vegades estic tan embolicat amb el blog, Twitter, Facebook i troll l’esfera, que la resta del món s’escapa…

esquelet a l'ordinador

No estava fent la bugada ni llegint el llibre que volia començar. sopar? Vaja que havia de fer el sopar? El que em va fer pensar: «quant de temps dedico a totes les coses del blog i com puc organitzar millor el meu temps?» Així que vaig traçar el que vaig fer durant tota la setmana… i ooh baby *desmais* vaig passar molt de temps navegant per la web i ajustant coses que realment no afecten els espectadors.

El diumenge passo aproximadament tres hores i mitja visitant-me i responent als comentaris del Sunday Post. De debò! Acostumo a comentar la publicació de tothom que s’enllaçava, però ràpidament em vaig adonar que havia de reduir en algun lloc. Estic molt organitzat pel que fa a la revisió. Preparo publicacions per al mes completant la part superior de publicacions dues setmanes que val la pena. Actualment estic de 2 a 3 setmanes sense publicacions programades, però amb el moviment, aquesta bretxa es va tancar una mica. Passo la major part del temps socialitzant i investigant idees, tot el que m’encanta. Si no m’he marcat, podria perdre’m durant 4-6 hores a l’ordinador diàries… LOL, no tenia ni idea que passava tant de temps, potser la pols hauria d’haver estat un indicador… però m’encanta els blocs * arronsa les espatlles *

De debò em podria perdre per la blogosfera! *el meu cul s’ha adormit i no em puc aixecar* Així que vaig decidir que necessitava un pla! Com que sóc anal/TOC… això no va ser gaire difícil. M’he prohibit totes les coses del blog en determinades hores del dia. Això vol dir que no hi ha ordinador, ni comproveu correus electrònics, ni Twitter, Facebook ni compres de widgets! Ho vaig provar abans, però el meu telèfon intel·ligent em va notificar comentaris, tuits, xats de Facebook i vaig acabar just davant de l’ordinador. Així que aquesta vegada, no vol dir que no! Endevineu què… encara aconsegueixo visitar els meus blocs preferits, respondre als comentaris i fer coses de bloc. En establir límits de temps, he descobert que estic molt més concentrat i que no m’atrapen ni absorbeixen les coses brillants del web. *M’encanta només navegar per Amazon i Goodreads… vull dir que mireu totes aquelles portades brillants* Sento que els espectadors diuen que estan «esgotats» que «els blocs s’han convertit en una tasca» i no vull sentir-me mai així. Així que estic prenent mesures, deixo de banda els dies sense blog i estic organitzant millor el meu temps.

Això m’ha fet un blogger molt més feliç i menys estressat!

Així que la meva pregunta és… Et perds a la blogosfera? Et sents cremat? Teniu problemes per equilibrar la lectura, els blocs i la vida? Has estat absorbit per internet? T’has perdut al núvol? És bonic no? Quins passos fas per mantenir les coses fresques i emocionants?

~confessions d’un addicte als blocs

Foto de kimbacafeïnat
Sobre Kimberly

Kimberly és una addicta als llibres amant del cafè que llegeix i escolta històries de ficció de tots els gèneres. Whovian, Ravenclaw, Howler i orgullosa Nonna. Ella posseeix i gestiona PR amb cafeïna. El cafè està sempre posat i ella està preparada per xerrar.

Twitter | Facebook | Instagram


image 100502047 15041470

Deja un comentario