Revisor amb cafeïna | Confessions amb cafeïna # 12 Què estic veient?

8th desfigurar

Confessions amb cafeïna
Benvinguts a Confessions amb cafeïna!
Volia un fòrum on poder parlar de temes llibres, des de portades dignes de desmaiar fins al preu dels llibres electrònics. Espero compartir els meus pensaments sobre un tema diferent cada mes. Perquè tots puguem xerrar i compartir opinions. En el procés espero que ens coneixem una mica millor. Preneu una tassa de cafè o te i deixeu-vos servir!

~*~*Què estic veient? *~*~

M’encanten els meus espectacles i m’agraden els que tracten sobre el paranormal, l’assassinat, el misteri, la ciència ficció i el sobrenatural. Aquí hi ha alguns programes que enregistro religiosament i que em poden fer cridar com el dia del seu llançament dels meus llibres més esperats.

Sobrenatural– Déu meu, m’estimo uns Winchester. *Dean és MEU* Accepta-ho. També m’agrada Crowley. Digueu-me malalt, però m’encanta aquest dimoni retorçat i el seu snark. M’encanten tots els dimonis i criatures paranormals que s’han introduït al llarg dels anys i trobo a faltar Bobby Singer.

Sobrenatural

Sleepy Hollow -Gads Estic gaudint d’aquest espectacle del deliciós Ichabod Crane *sí, l’home és digne de desmaiar* als quatre genets. El final de la primera temporada m’està matant gent!

Sleepy hollow

Sherlock– Estic enamorat de la versió de Sherlock Holmes de la BBC America i m’està matant que només tinguem tres episodis per temporada. Tot i això, són genials i m’encanten les interaccions de Sherlock i John. Ah, i Benedict Cumberbatch, si us plau, no tallis els panys.

Sherlock

Els originals– M’encanta aquest espectacle, és fosc i nerviós i m’encanta Niklaus Mikaelson. És un noi dolent tan incomprès. L’espectacle té bruixes dolentes, homes llop i, per descomptat, vampirs. També miro Vampire Diaries, però em vaig molestar. Damon s’estava convertint en un floc i Elena Gilbert bé, em molesta molt.:snort: Encara que les coses s’estan posant interessants, ja ho veurem.

Els originals

Doctor Who– Sóc un Whovian fins i tot i he vist cada episodi almenys dues vegades. M’encanten tots els metges, però Chris i David són els meus preferits. Vull desesperadament viatjar en el temps a través del temps i l’espai. Aquest espectacle em fa riure, plorar com un nadó i xisclar d’alegria. Aquest és l’espectacle que cito amb més freqüència. M’encanta que els trobin a faltar aquells que no estan familiaritzats amb l’espectacle i la mirada a les cares dels companys Whovian quan el reconeixen.


Doctor Who


El següent– Si seguiu el meu bloc, és probable que sàpigues que m’encanta entrar en la ment d’un assassí en sèrie i aquest programa realment funciona. Joe Carroll i els seus seguidors estan bojos. Joe també és molt intel·ligent i el seu enamorament per Edger Allen Poe només s’afegeix a la història. Ryan Hardy interpretat per Kevin Bacon és el nostre heroi reticent i el trobo dur i sexy. Una història divertida… Vaig començar a veure això per casualitat. El marit va pensar que havia posat una pel·lícula i tots dos vam quedar fascinats quan va acabar en un penya-segat ens vam adonar que era una sèrie. Així que vam haver de veure la major part de la primera temporada durant l’estiu per posar-nos al dia.


El següent


El pont- Aquest és un thriller policial que té lloc a Amèrica i Mèxic. Sonya Cross és una detectiva d’Asperger i trobo fascinants els seus mètodes per resoldre el crim i les interaccions socials. Fa equip amb un detectiu mexicà anomenat Marco Ruiz; un home malmès, tossut i no tan perfecte. Junts gestionen casos que corresponen a ambdues jurisdiccions. Els casos són fantàstics i els personatges complicats per a una visualització entretinguda i suspens.


El pont


Nena perduda– El Fae, el Fae!! Un súcub, un llop, un rei i un humà entren a….*aixeca el cap* no seriosament, aquest espectacle és fanàtic. Ric, em desmayo, m’espanto i només em diverteixo molt. Mai he conegut tantes criatures en un espectacle… i cada setmana en coneixem de noves. El repartiment és increïble i el meu marit i jo adorem a Kenzi, el company de Bo. La noia és 100% humana i 100% cray-cray. Des del seu snark fins al seu armari, la noia em fa somriure.


Nena perduda

Altres programes que trobareu a la meva llista de DVR– Haven, Masterpiece Mystery, Hawaii Five-O, Criminal Minds, Rizzoli & Isles, Castle, The Mentalist, Elementary, Warehouse 13, Bones, NCIS, The Walking Dead, CSI, Psych, Under the Dome, The Good Wife i White Collar .

El que no trobareu al meu DVR– reality shows de televisió. I. Repugnació. Ells. Això és tot.

Ara abans de preguntarperquè jo saber ho faràs. Puc veure aquests programes i llegir tant com jo perquè els fem DVR tots i avançarem ràpidament a través dels anuncis. Tenim dos DVR i de vegades mirem un de dos programes a la nit els dies entre setmana. (una hora i vint minuts màxims) Encenem i apaguem el que mirem i de vegades estem 6 episodis endarrerits. LOL.

Què estàs veient?

Foto de kimbacafeïnat
Sobre Kimberly

Kimberly és una addicta als llibres amant del cafè que llegeix i escolta històries de ficció de tots els gèneres. Whovian, Ravenclaw, Howler i orgullosa Nonna. Ella posseeix i gestiona PR amb cafeïna. El cafè està sempre posat i ella està preparada per xerrar.

Twitter | Facebook | Instagram


image 100502047 15041470

Deja un comentario