Qui ets, com et sents i com vols que et tracten.

vestit per la primavera

Des de principis de l’any passat, m’he proposat vestir-me per als dies normals: vestir-me com si estigués preparat per enfrontar-me al món, no com si no m’hi estigués amb prou feines.

Sóc conscient del poder que té la roba per enviar missatges a la gent que ens envolta. És per això que per a la vestimenta diària, defugio els sofisticats en favor d’estils accessibles, amables i divertits.

Recentment, vaig sentir a Jon Call exposar aquesta idea a un podcast recent After the Jump. (Sí, el mateix.)

Va dir, en una tangent que em va alegrar molt de sentir-ho vestir-se cada dia és un acte creatiu: El que portes comunica «qui ets, com et sents i com vols que et tracten».

Vaja.

És la part de «com vols que et tracten» que em va agafar. Vaig adonar-me, repassant el meu catàleg mental, que havia fet això durant anys, com quan em vesteixo amb cura quan vaig a comprar perquè obtindré un millor servei, com em va ensenyar la meva mare. Però mai ho havia sentit articular fins que Call ho va dir.

Recentment, he anhelat exercir el poder de vestir. El nostre hivern aquí se sent interminable, i jo ho sóc anhel per la primavera.

Així que quan vaig entrar al Nordstrom Rack per tornar la setmana passada, no vaig poder resistir-me a una bufanda brillant amb una impressió de veler que només cridava. primavera! El vaig treure del maniquí i me’l vaig emportar a casa per deu dòlars. Val totalment la pena.

Potser no puc fer que el temps canviï (tot i que avui sí gloriós!), però puc vestir-me com vull sentir-me, i em sento com una noia que està preparada per als llargs dies i el sol.

Així que a la imatge de dalt, porto els meus brillants de primavera i la meva bufanda de veler, perquè vull que em tractin com una noia que sigui amable, accessible i absolutament fet amb aquest hivern.

I tu?

Qui ets, com et sents i com vols que et tracten: què signifiquen aquestes tres coses per a tu i per a com et vesteixes per al dia?

PS. Vestint-me per a un dia trist i un consell ràpid de moda de la meva mare.

Deja un comentario