Què m’està salvant la vida ara mateix. – Moderna senyora Darcy

És el 2 de febrer, dia de la marmota, la meitat de l’hivern.

Aquest no és un mes fàcil —o una temporada fàcil— per a molts de nosaltres. Per tal de superar la tristesa, avui compartim les coses, grans o petites, que ens estan estalviant ara mateix.

La idea prové de les meravelloses memòries de Barbara Brown Taylor Sortint de l’Església. Tot i que la majoria de nosaltres podem articular fàcilment què ens està matant, pocs de nosaltres ens fixem en allò que ens dóna vida.

Una vegada, quan Taylor va ser convidada a parlar en una reunió, el seu amfitrió li va dir simplement: «Digues-nos què t’està salvant la vida ara mateix». Ella diu que és una pregunta massa bona per no tornar-la de tant en tant.

Estic dacord. Vaig agafar en préstec la idea de Taylor a la tardor. Des de l’octubre he estat mantenint una llista en curs —una llista literal i física— de les coses que m’estan salvant la vida ara mateix.

Què m'està salvant la vida ara mateix |  Moderna senyora Darcy

Aquest és un fragment de la meva llista. És una llista llarga (jay!), i he optat per compartir les petites coses. Són coses que estan donant el seu sabor a la vida durant aquests dies freds i grisos.

1. 4 minuts nu.

2. El parc. Encara no t’has perdut ni un dia.

Què m'està salvant la vida ara mateix |  Moderna senyora Darcy

3. Un americà fort. Que no vaig haver de fer.

4. El meu FitBit. O millor dit, el FitBit de Will. Fa gairebé dos anys que tinc un rastrejador de fitness, però fa un mes que el va rebre. Ara també vol assolir el seu objectiu de pas diari, i això ens fa sortir més a tots dos.

5. Amanides verdes fresques. Mengem localment tant com sigui possible, però estic molt agraït de poder importar espinacs frescos d’algun lloc càlid perquè necessito un descans dels aliments còmodes d’hivern.

Què m'està salvant la vida ara mateix |  Moderna senyora Darcy

6. El trampolí. Quan els meus fills comencen a rebotar contra les parets, poden sortir a fora per rebotar una mica d’energia. Aleluia.

7. Lauren Winner. Acabo d’acabar de llegir Encara, i va sorprendre la seva equació d’ocupació = mandra. Necessitava escoltar això, encara que em fes mal.

8. Estragó. Just quan pensava que no podia menjar ous per esmorzar un dia més, el meu amic em va suggerir que els tasti l’estragó.

Què m'està salvant la vida ara mateix |  Moderna senyora Darcy

9. Beverly Cleary. Lucy (7 anys) va tenir aquest conjunt de caixa per Nadal. (El vaig comprar a Costco al desembre.) Ara s’està esforçant per llegir-los per ella mateixa: és la motivació que necessitava per abordar els llibres de capítols. Jack (recents 12 anys) i Sarah (9 anys) estan redescobrint vells favorits. Silas (recents 5 anys) no vol quedar-se al marge, així que els meus fills se les llegeixen a ell i entre ells. Això està en la carrera pels «millors diners que he gastat mai».

Què et salva la vida ara mateix? Enllaceu una publicació a continuació i/o digueu-nos-ho als comentaris.

Què m'està salvant la vida ara mateix |  Moderna senyora Darcy

Deja un comentario