Productes de bellesa i cura de la pell provats i veritables dels quals no vull estar mai: Modern Mrs Darcy

M’agrada provar nous productes de bellesa i cura de la pell de tant en tant, però el que realment m’interessa és aprendre quins productes tenen poder de permanència. Cada dia optaré per provat i veritable més que brillant i nou, la qual cosa vol dir que vull saber quins fas servir fins a l’últim punt abans de tornar a ordenar immediatament. Això em diu més que res si alguna cosa podria funcionar per a mi, sobretot si el producte en qüestió resulta ser car. Vull saber quins productes s’han provat pel temps, l’energia i els canvis estacionals.

Feia temps que no compartia el meu productes de bellesa preferits i vaig pensar que seria divertit compartir els meus buits de bellesa. Encara faig servir diversos productes d’aquesta llista, però en el temps intermedi m’he ramificat i n’he substituït uns quants completament. Ara mateix no puc imaginar trobar millors substituts per als productes preferits que comparteixo avui.

Espero que trobeu un producte o dos que valgui la pena provar i, per descomptat, espero que compartiu els vostres productes de bellesa als comentaris.

Sèrum de vitamina C Sunday Riley. Això forma part de la meva rutina de cura de la pell del matí. He tornat a demanar aquest producte repetidament, tot i que quan la meva ampolla actual està buida, tinc curiositat per provar-ho. aquest engany has estat recomanant.

OUAI Exfoliant corporal i cuir cabellut. Aquest és un element essencial del meu kit de supervivència a l’hivern. La meva pell i el meu cuir cabellut pateixen amb l’aire sec d’aquesta temporada. Si sou al mateix vaixell, preneu-ne nota.

Protector solar. Aquestes són les meves reordres més compromeses. En faig servir dos TOT EL TEMPS: Protector solar Supergoop Unseen (per sobre de maquillatge) i Elta MD Protector solar transparent (sota el maquillatge).

Celles de noi més brillants. Aquest clàssic de culte modela i posa les celles al seu lloc. Jo faig servir el clar.

Becca Cosmetics Ultimate Coverage Concealing Creme en Butterscotch. Una maquilladora va triar això per a mi una vegada i des de llavors m’he compromès.

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick a Bichette. Ho faig servir per a les galtes, els llavis i, sovint, els ulls, cosa que fa que el maquillatge del matí sigui fàcil, fàcil, fàcil, sobretot quan estic a la carretera. (També m’agraden molt els seus paleta de camussa de llavis que va ser un regal increïblement agradable d’un amic, però encara no l’he buidat.)

Clinique Quickliner per a llavis en Intense Blush. Ho he reordenat innombrables vegades. Funciona per si mateix o sota gairebé qualsevol color (que em poso, almenys), així que sempre faig proveïment en el moment de la rebaixa.

Color de llavis Bobbi Brown en Roseberry. Aquest ha estat el meu preferit durant més d’una dècada, sempre que vull un color amb presència però no un llavi vermell. (Una nota sobre aquests pintallavis: els meus preferits són cars però duren PER SEMPRE: em pregunto si això és perquè aplico amb un pinzell?)

Barra de llavis Matte Revolution de Charlotte Tilbury en Sexy Sienna. Crec que això és un neutre càlid i amable. Aquest color em fa feliç i també fa bona olor.

Quins productes de bellesa i cura de la pell compres una vegada i una altra? Parla’ns dels teus favorits provats i veritables als comentaris!

PS 10 preferits de bellesa que faig servir (gairebé) cada dia i 13 preferits per a la cura de la pell per a l’hivern.

Productes de bellesa i cura de la pell preferits que val la pena reordenar

Deja un comentario