Potser hauria de llegir menys

Estic d’acord, Anne. Per a mi, vull marxar després d’haver après alguna cosa, o almenys estar content d’haver passat el meu temps llegint AQUEST llibre. Si em sembla que estic corrent d’un llibre a un altre, simplement per marcar-los d’una llista, llavors crec que estic perdent el temps. Alguns llibres són fàcils de llegir i no necessito temps per pensar-hi. Altres llibres, com «Kisses from Katie» (que vaig acabar a principis d’aquesta setmana) es queden durant un temps, treballant ells mateixos a través dels meus processos de pensament.

Personalment, estic empenyent a llegir més llibres aquest any perquè crec que puc. Crec que ho hauria de fer. Apunto més amunt perquè sé que si no em poso un objectiu, acabaré arribant a final d’any i pensant: «Com puc dir-me lector… només llegeixo 3 llibres!» Però això planteja la pregunta… què passaria si llegia 103 llibres, 100 d’ells eren escombraries que no van millorar la meva ment, la meva fe o el meu temps, i 3 d’ells mereixen quedar-me a la tauleta de nit per sempre perquè em van fer pensar i créixer com a individu. Van crear temes de discussió i em van ajudar com a persona. Aleshores, no seria millor per a mi llegir-ne només 3?

Encara sóc un work in progress… un work in progress que té una addicció als llibres. 😉

Deja un comentario