Parlo a la Conferència d’Influència! I 5 coses sorprenents sobre les conferències del bloc

Parlo a la Conferencia dInfluencia I 5 coses sorprenents sobre

Estic encantat de parlar a la Conferència d’Influència!

La Conferència d’Influència és per a dones cristianes actives a les xarxes socials i se celebrarà a Indianàpolis, de l’11 al 13 d’octubre. La conferència té dos eixos: la vida i l’estratègia, i parlaré en el camí de la vida.

Fa dos anys, mai vaig pensar que mai seria blogger. Fa un any, mai vaig pensar que voldria assistir a una conferència del bloc. Però aquest any he assistit a dues conferències i m’he quedat al·lucinat de la valuosa que van ser aquestes experiències (i del molt que les vaig gaudir). Però no eren gens el que esperava.

Aquí hi ha 5 coses sorprenents que he après sobre les conferències del bloc d’aquest any:

1. És més barat del que et penses. Quan vaig fer un pressupost per assistir a Blissdom, vaig afegir el preu del bitllet, una habitació d’hotel per a un, gasolina, aparcament i menjar. Però vaig acabar compartint habitació amb 3 dones encantadores que vaig conèixer a Twitter, compartint cotxe per estalviar gasolina i aparcament, i els únics diners que vaig gastar en menjar van ser 3 dòlars per cafè. No només vaig estalviar diners fent equip amb companys d’habitació i companys de cotxe compartit, sinó que la meva experiència va ser molt, molt més rica per això.

2. Conèixer amics de blocs a la vida real és fabulós. D’acord, estic segur que penseu que aquesta és la part òbvia de l’equació. Però cal dir-ho: conèixer amics en línia a la vida real porta la relació a un nivell diferent.

3. Les comunitats sorgeixen al voltant de les conferències. Les conferències de blocs tendeixen a atraure, o a néixer, les seves pròpies tribus. Aquesta comunitat pot proporcionar suport, ànim, creixement i comentaris molt pràctics, però també faran la vostra vida més rica. Estic molt agraït per les meves relacions en línia, i encara estic una mica sorprès del molt que signifiquen per a mi!

4. Descobreixes que no estàs boig després de tot. A la fabulosa conferència de Killer Tribes, Daddy-o va dir: «Anem a conferències per descobrir que no estem bojos». Moltes de les persones de les nostres vides no entenen realment per què fem un blog o per què tenim amics en línia. Hi ha quelcom potent i validador a l’hora de reunir-se amb gent que t’aconsegueix i tot el tema del bloc.

5. Pots treure’n molt de valor encara que no hi vagis. Els bloggers són excel·lents per publicar contingut, és el que fan. I podeu apostar que publicaran contingut sobre les conferències a les quals assistiran. Podeu llegir publicacions al bloc sobre com és l’experiència abans, durant i després de la conferència. Podeu seguir el flux de twitter (per a la Conferència d’Influència, és #influenceconf). Podeu obtenir les notes de la sessió d’altres assistents o, de vegades, dels mateixos ponents.

Has anat mai a una conferència del bloc? T’agradaria assistir a un? Tens alguna pregunta? Comparteix els teus pensaments als comentaris!

Feu clic aquí tenir nous missatges lliurat a tu en un lector o per correu!

Deja un comentario