Millorar el meu armari sense tota la feina – Modern Mrs Darcy

Aquesta publicació està patrocinada per thredUP.

Fa uns mesos el meu amic es va presentar a l’església amb un top absolutament adorable. Colors alegres, una mica boho, era perfecte per a ella i es veia genial.

«T’he d’agrair», va dir. «És de ThredUP: gràcies per parlar-me d’ells».

Vaig demanar detalls sobre la samarreta i em va explicar que no l’havia escollit ella mateixa, exactament, s’havia inscrit a un ThredUP Goody Box, i els estilistes de ThredUP el van triar per a la seva caixa. Amb la Goody Box va trobar roba bonica que li encantava però que no hauria triat per ella mateixa, i va estalviar un munt de temps i diners en el procés.

M’agrada comprar de segona mà perquè és bo per a la terra i bo per al meu pressupost, però a la pràctica pot consumir molt de temps. Per això he estat utilitzant thredUP durant anys: són la botiga de segona mà més gran en línia i fan que la compra de segona mà sigui fàcil, còmoda i assequible.

thredUP Goody Box: millorant el meu armari sense tota la feina

Tot i ser un client de molt de temps, aquest va ser el primer que vaig sentir parlar del seu nou producte anomenat Goody Boxes. Després que la meva amiga es va entusiasmar amb la seva, vaig haver de provar-ho per mi mateix.

Quan sol·liciteu una Goody Box, comenceu omplint el test d’estil thredUP, dient-los què feu dia a dia, quins tipus d’articles voleu i no voleu, les vostres marques preferides i les vostres mides. Pagueu un petit dipòsit i els estilistes de ThredUP preparen una caixa personalitzada de 10 articles de segona mà de les marques que estimeu a preus molt reduïts.

Guardeu el que us agrada i retorneu el que no us agradi, utilitzant l’etiqueta de devolució gratuïta que ve a la vostra caixa. El vostre dipòsit es destina a qualsevol compra. No és una subscripció: sol·licita una Goody Box quan vulguis.

thredUP Goody Box: millorant el meu armari sense tota la feina

Vaig descriure el meu estil (clàssic) i vaig dir a ThredUP que volia específicament tops, alguns accessoris i vestits fantàstics. Acostumo a comprar a J Crew, Anthro i Banana Republic, i evito la barreja de materials, teixits brillants i talls encaixats.

Quan va arribar la meva caixa, vaig haver de provar-ho tot…a casa, que va ser fantàstic perquè la il·luminació del vestidor és la pitjor. També em va encantar tenir el meu armari actual a mà. Va fer que fos molt fàcil veure quines noves addicions potencials funcionarien bé amb el que ja tinc al meu armari.

thredUP Goody Box: millorant el meu armari sense tota la feina

Si em segueixes a Instagram ja saps que fa poc que em vaig adonar que tots els meus tops són blau marí, negre o blanc. Estic intentant ramificar-me una mica, així que em va alegrar trobar aquest top verd de Banana Republic a la caixa. No és un color que hauria escollit per mi mateix, però quan el vaig provar em va agradar com es veia, i va bé amb peces del meu armari actual, com la jaqueta i les perles amb les que la vaig combinar a dalt. Era només 11,99 dòlars en lloc d’uns 40 dòlars al detall.

1674499804 933 Millorar el meu armari sense tota la feina Modern

Em va encantar aquest vestit negre de Trashy Diva (29,99 dòlars, un 75% de descompte a un preu estimat de 119 dòlars, i és nou amb etiquetes). És una d’aquelles peces que no sembla especialment interessant al penjador sinó que es corba en tots els llocs adequats quan la poses. Aquesta marca és nova per a mi i em va alegrar trobar-la. El vaig combinar amb aquests grans arracades d’or a la meva caixa, un robatori de 5,99 dòlars i uns talons negres que vaig trobar a ThredUP a principis d’aquest any.

Aquesta bossa de crossbody Nine West també va arribar nova amb etiquetes, amb un preu de només 17,99 dòlars, un 70% de descompte del preu de venda estimat de 59 dòlars.

thredUP Goody Box: millorant el meu armari sense tota la feina

Un vestit més: hi va haver un moment a la meva vida en què em va encantar l’aspecte del lli natural, però ara mateix no tinc cap peça d’aquest color a l’armari. Em va emocionar rebre un vestit de lli, amb butxaques (!). M’encanten les butxaques, i no molts vestits de dona en tenen. Aquest vestit de J. Crew tenia un preu de 27,99 dòlars, un 80% de descompte del preu de venda estimat de 158 dòlars. Com que tenia fàcil accés al meu propi armari, vaig poder veure que ja tenia els accessoris adequats per fer-ne un vestit. Amb les meves joies i sabates actuals, podria posar-me això demà si ho volgués.

Hi vaig trobar molts porters el meu thredUP Goody Box: tres vestits, dues camises, un parell d’arracades i una bossa nova, i no vaig haver de visitar cap botiga ni tan sols pujar al cotxe per fer-ho. Estic satisfet amb el meu percentatge de porters, i ara que sé com és, la propera vegada intentaré ser encara més específic en quin tipus de peces estic buscant.

Vols provar una Goody Box de ThredUP? Durant un temps limitat, ThredUP ofereix als lectors Modern Mrs. Darcy un dipòsit de 10 dòlars a la seva Goody Box (normalment 20 dòlars). Feu clic aquí per demanar el vostre ara!

Deja un comentario