Més coses preferides per comprar a Trader Joe’s – Modern Mrs Darcy

He tingut la sort de tenir un Trader Joe’s a prop des de fa una dècada i encara estic agraït cada vegada que m’aturo. La pandèmia ha canviat moltes coses, entre les quals no menys important és quan i on anem a comprar queviures.

Una conseqüència no desitjada d’aquest canvi de rutina és que no estem a prop de Trader Joe’s tan sovint com abans. Ni tan sols em vaig adonar que els nostres hàbits havien canviat, fins que un dia em vaig despertar i em vaig adonar que no ho era. comprant les flors regularment més. Va ser una cosa fàcil de canviar un cop em vaig adonar, gràcies a Déu, i crec que aquest canvi de freqüència ara m’ajuda a apreciar molt més la botiga.

Trader Joe’s és famós pels seus productes especials, que ho fan molt bé i, inevitablement, em atrauen pels favorits de temporada. Sé que no sóc l’únic!

Han passat uns quants anys des de la darrera vegada que vaig compartir les meves coses preferides per comprar a Trader Joe’s. Amb la temporada de carbassa a la cantonada, vaig pensar que seria divertit fer més de les meves coses preferides. I, per descomptat, m’interessarà molt saber-ne teu als comentaris!

Condiment de llima de Xile

Citrus + Spice és el meu lloc feliç! Tot i que això va de meravella amb qualsevol nombre de plats principals, l’utilitzem amb més freqüència en ous i torrades d’alvocat.

Formatge Halloumi

M’he convertit en un evangelista de halloumi: si passem l’estona en persona, inevitablement he parlat d’aquest formatge especial que pots coure, fregir, fins i tot a la brasa. M’encanta especialment combinat amb alguna cosa alegre, com la llimona en conserva que m’agrada tant. Aquest és un article de temporada a Trader Joe’s i ens abastem perquè no el trobo a cap altre lloc de la ciutat.

Chomps Jerky Sticks

Aquest no és un producte de Trader Joe, però és el meu lloc preferit per emmagatzemar-me, per raons de comoditat i preu. Els guardo a la bossa i al cotxe per a un berenar ric en proteïnes sobre la marxa.

Gelat

Tenim sentiments forts sobre el gelat a casa meva, i ens agraden les seleccions d’alta qualitat i molt curades a Trader Joe’s. Jo personalment prefereixo la vainilla premium i la xocolata ultra (sobretot amb els seus nibs de cacau de xocolata negra escampats per sobre); els meus fills aconsegueixen els sabors de mantega de galetes i xip de menta. Els meus amics sense lactis juren pel seu gelat de llet de coco de xocolata. Està a la nostra llista de coses per provar!

Menjars congelats

Segurament tothom ja sap sobre el seu pollastre a la taronja (som fans), però heu provat el pollastre Kung Pao? És una addició habitual al nostre carretó i un salvavides en moltes nits de setmana ocupades.

Jalapeños dolços i picants

Ja ho he esmentat abans, però aquest és un dels nostres productes preferits i cal repetir-ho. Sabem que NECESSITEM una carrera de TJ si estem a prop d’esgotar-nos.

Chardonnay Big Churn

Un dels nostres amics amants del chardonnay en mantega ens va dedicar a aquest. Si preferiu el chardonnay sense fusta, probablement voldreu allunyar-vos. Però si el teu oaked chardonnay és una opció saborosa i molt assequible!

Protector solar

Aquest article pot semblar una mica fora de lloc en aquesta llista, però ADOREM el seu protector solar en aerosol SPF 50. Les meves filles i jo tenim la pell sensible, i aquest és el protector solar menys irritant que hem trobat arreu. Ens aprovisionem cada estiu.

Carbassa Tot

En els darrers anys, les dotzenes d’ofertes de la temporada de carbassa disponibles a TJ’s han estat ridícules. Em preguntava, Realment necessitem tants articles de carbassa? Però el 2020 el meu fill i jo vam carregar el nostre carro amb un (o tres) de tot. La tardor passada es van cancel·lar tantes coses divertides habituals, així que vam decidir portar la nostra diversió on la poguéssim trobar, i vam provar bàsicament tots els articles de tardor que s’ofereixen a TJ’s. (Estic segur que no som els únics.)

Amb tota seriositat: els meus fills no poden esperar que el seu article preferit de carbassa, els Pumpkin Bagels, torni a aparèixer als prestatges. També esperem les llavors de carbassa amb espècies de carbassa, les gofres de carbassa i qualsevol novetat per al 2021 que surti el Trader Joe’s.

Candy Cane Joe-Joe’s

Aquest favorit de temporada té devots a tot arreu. No tendim a comprar diverses caixes com tantes fan, però són un plaer de vacances agradable. I sempre he de comprar almenys una capsa dels seus Joe-Joes coberts de xocolata per a una escapada de vacances.

Quines són les teves coses preferides per comprar a Trader Joe’s?

PD No us perdeu aquesta publicació anterior sobre els preferits de TJ o aquesta llista d’elements de referència. hem intentat no duplicar (molt) amb la publicació d’avui, així que aneu a veure’ls! Encara garanteixo cada article d’aquestes llistes.

PPS Aquesta foto és de la festa de llançament per el meu primer llibre Gent de lectura—i el bonic menjar que s’exhibeix prové de Trader Joe’s!

Deja un comentario