Les meves eleccions per al Repte de lectura 2016. – Moderna senyora Darcy

Acostumo a acostar-me a la meva lectura amb la mateixa quantitat de planificació i jadeig (com a «vola pel seient del meu»).

Crec en la lectura al caprici, però també sé el valor d’una bona data límit de lectura. Durant els darrers cinc geners més o menys, he fet una breu llista de llibres que volia llegir des de fa anys i que finalment vull tachar de la meva llista TBR l’any que ve, però això és tot per a la meva lectura estructurada. metes.

Aquest any és diferent. Encara crec en la serendipia llibresca, però ja he escollit els meus llibres per al Repte de lectura MMD 2016, perquè ePantry regala dos conjunts complets de les meves eleccions personals a dos lectors afortunats.

Trobo que triar les lectures actuals i futures és a parts iguals divertit i tortura, però vaig perseverar. Aquestes són les meves eleccions per al repte de lectura 2016. M’encantaria escoltar els vostres pensaments sobre ells, i no puc esperar a saber què esteu llegint per al repte.

(Vés aquí per unir-te al repte, descarregar el teu imprimible gratuït i connectar-te amb altres lectors. )

Aquí teniu el resum del sorteig:

• ePantry regala dos jocs complets de dotze llibres cadascun. Optimitzeu la vostra vida de neteja amb ePantry perquè pugueu dedicar més temps a les coses importants, com ara llegir!

• Es triarà un guanyador d’entre els comentaris següents. Per participar, deixa un comentari explicant-me alguns llibres de la teva llista de lectura del 2016.

• Un client afortunat d’ePantry també rebrà el seu propi conjunt. Si sou un client d’ePantry nou o existent, ja esteu inscrit.

• El sorteig és vàlid fins al divendres 8 de gener a les 21:00 EST. Ha de tenir 18 anys o més; Només 48 estats contigus.

Deixa un comentari a continuació per entrar. ACTUALITZACIÓ: El sorteig ha finalitzat. Gràcies per jugar!

Les meves eleccions per al repte de lectura MMD 2016:

Repte de lectura MMD 2016

Spark Joy: una classe magistral il·lustrada sobre l'art d'organitzar i endreçar

Vaig pensar que el llibre anterior de Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, era boig, meravellós i fantàsticament motivador. Sens dubte, tinc por que això sigui una repetició del seu primer llibre, però no puc perdre l’oportunitat de veure-ho per mi mateix. Aquest llibre acaba de sortir el 5 de gener de 2016. (No us preocupeu per trobar la vostra pròpia selecció per a aquesta categoria: compartiré una llista de més llibres nous que no puc esperar per llegir el 2016 en els propers dies. ) Més informació →

Sempre hem viscut al castell

No vaig saber parlar d’aquesta novel·la curta de 1962 fins fa uns anys, i com que lectors amb gustos grans i diversos la segueixen recomanant. Estic una mica recelosa perquè és decididament esgarrifós i no m’agraden les històries de por, però ho intento de totes maneres perquè Shirley Jackson sap explicar una història. Amb 146 pàgines, puc acabar això en un dia, però m’han advertit que ho llegeixi durant les hores del dia i no just abans d’anar a dormir. Més informació →

L'agència de detectius de dones número 1

Els amics m’han estat recomanant aquesta sèrie des de fa anysperò ara mateix l’únic llibre que he llegit d’Alexander McCall Smith és Emma: una nova narració moderna. Vaig escoltar l’autor parlar a la meva biblioteca local l’any passat: parlava bé, era càlid i molt divertit (a més portava un kilt, que sens dubte no feia mal). Em van intrigar les nombroses preguntes del públic sobre la seva tan estimada sèrie de detectius i tinc ganes de treure aquesta de la llista el 2016. Més informació →

Una constel·lació de fenòmens vitals: una novel·la

Dos empleats de la llibreria local van parlar d’aquest debut del 2013 quan em vaig quedar davant d’ella als prestatges. La història de Marra està ambientada a Txetxènia durant les guerres txetxenes, els anys posteriors a l’enfonsament de la Unió Soviètica. Els meus llibreters m’ho van advertir Noticies de Nova York El llibre notable de l’any és massa trist per ser anomenat fàcil llegir, però val la pena. Les històries entrellaçades de Marra revelen la interconnexió de tots nosaltres, i la seva improbable resolució és sorprenentment esperançadora. O això diuen. Ho veure’m. Més informació →

Dominar l'art de menjar francès: lliçons de menjar i amor d'un any a París

Com a devot de les memòries gastronòmiques, em va agradar molt. La periodista Ann Mah es trasllada a París quan el seu marit diplomàtic rep una assignació de tres anys allà. Ella està encantada amb l’oportunitat fins que el reassignen a l’Iraq per a una estada en solitari d’un any i ha d’esbrinar la vida a París pel seu compte. I així ho fa, un pain au chocolat i un boeuf Bourguignon alhora.

Més informació →

Coloma Solitària

Aquest guanyador del premi Pulitzer ha estat al meu radar durant anys, i no només perquè té una lectura assignada per a molts. Però mai se m’ha passat pel cap que potser voldria llegir-lo per mi mateix: el vaig descartar com un llibre que el meu avi amant de l’oest hauria estimat, però que m’avorria fins a les llàgrimes. Però l’any passat aquest llibre ha continuat sortint en conversa, i ara tinc moltes ganes de provar-lo. Més informació →

Vent, sorra i estrelles

Vaig demanar al meu marit que triés un llibre per a aquesta categoria. Esperava que em recomanaria un llibre sobre tecnologia o negocis o potser alpinisme, però em va sorprendre amb aquest clàssic menys conegut de l’autor de El Petit Príncep. Després d’una mica de Google, no podria estar més content amb la seva elecció: National Geographic va classificar aquest tercer a la seva llista de Els 100 millors llibres d’aventures de tots els temps, dient que «aquest clàssic notable assoleix el seu alt rànquing aquí en augmentar-se com a escrit i com a història d’aventures». Més informació →

La Casa de l'Alegria

He sentit coses meravelloses sobre aquest clàssic, però mai l’he llegit ni res més d’Edith Wharton. Els lectors sovint recomanen Wharton pel que fa a Jane Austen perquè tots dos escriuen sobre la vida quotidiana de les dones: se l’han anomenada la nova Austen, l’anti-Austen, una Austen més sofisticada, una Austen més depriment. És hora de llegir-lo per fi i decidir-me per mi mateix. Més informació →

Sé per què canta l'ocell engabiat

Mai he llegit les memòries d’Angelou sobre la seva infància al sud d’Amèrica dels anys trenta en la seva totalitat. Aquest és un llibre que volia llegir des de fa anys: els fragments que he escoltat han estat inquietants i bellíssims. Estic pensant en fer-ho amb àudio: Angelou narra el seu propi treball, i ho fa de meravella. Més informació →

L'home de 100 anys que es va enfilar per la finestra i va desaparèixer

Molts de vosaltres vau llegir això per al repte de l’any passat com el vostre llibre en traducció, ja que es va publicar originalment a Suècia. El vaig començar a la platja l’estiu passat i vaig llegir prou per veure per què sovint se’n diu «intel·ligent», «curiós» i «incapaç de deixar-ho». Però les nostres vacances van acabar abans que acabés el llibre, s’havia de tornar a la biblioteca i em vaig distreure amb les demandes de la bugaderia després del viatge i la preparació per a la tornada a l’escola. Amb ganes d’acabar aquest any realment. Més informació →

Abans de Green Gables

Aquesta va ser la meva elecció més fàcil: un amic em va regalar aquest llibre fa un parell d’anys i no tinc excusa per què encara no l’he llegit. Sóc un gran fan d’Anne, i totes les ressenyes diuen que aquesta preqüela sobre la vida d’Anne abans d’arribar a Green Gables és realment molt bona. Estic content de tenir una excusa per posar-lo al capdavant de la llista el 2016. Més informació →

Atles dels núvols

Ja no hi ha molts llibres que m’intimidin, però aquesta novel·la del 2004 és una excepció: se’n diu «tan misteriós com un koan zen» i això em posa nerviós! També s’ha anomenat «únic», «interessant» i sovint «indescriptible». Diverses ressenyes de Goodreads simplement diuen «oi?» Però les nombroses crítiques entusiastes i un cop de mà del meu llibreter local em van persuadir de provar-ho. Més informació →

Hannah Coulter

Adoro Berry, que escriu novel·les precioses, reflexives i penetrants. Aquest és un dels seus millors. Fa anys que dic que m’he de tornar a llegir. Tinc ganes de tornar a llegir totes les seves novel·les de Port William després d’acabar aquesta. Més informació →

Què estàs pensant a triar per a les diferents categories de repte? Què hi ha a la TEVA llista de lectura del 2016?

Deja un comentario