L’any del podcast. – Moderna senyora Darcy

El podcasting mai ha estat més gran. Els experts i els profetes han declarat el 2016 «l’any del podcast» (tot i que alguns ho van dir sobre el 2015 i el 2014, també).

Tothom sembla tenir una «ràdio» a la butxaca en aquests dies, i la popularitat dels megahits sembla Serial va impulsar a legions de novells podcasts a descobrir finalment com escoltar-los.

Tinc una rotació regular de podcasts que es descarreguen automàticament al meu iPhone. Escolto mentre estic corrent, conduint sol i plegant la roba (tot i que em poso «enrere» als meus podcasts amb força regularitat, perquè normalment alterno uns quants dies d’escolta de podcast amb uns quants dies d’un audiollibre.)

És molt fàcil una vegada que ho fas, tot i que Apple realment em va passar un bucle quan van canviar de reproductor fa uns mesos. Gairebé em vaig canviar al Puntera aplicació (que també està disponible a Android), però finalment es va decidir Aplicació ennuvolada (també gratuït), que sembla una mica més fluid que l’aplicació de podcasting nativa per a iOS.

(Si acabeu de començar, feu una ullada Publicació 101 de Com escoltar podcasts de Hollywood Housewife.

Pots subscriure’t i escoltar cada episodi d’un podcast, o només pots escoltar un episodi (actualment tinc uns quants episodis a la cua per fer-ho).

He compartit els meus podcasts preferits abans; aquí tens una actualització sobre el que és alt en la meva rotació ara mateix:

Posa en marxa. M’encanta el primer podcast de Gimlet sobre el llançament d’una nova petita empresa. Ben fet, divertit d’escoltar i un gran inici de discussió a casa meva. Això és el primer que escolto quan apareix un nou episodi.

Hacker de personalitat. Molt divertit per als geeks de MBTI com jo.

Lliçons de màgia amb Elizabeth Gilbert. Vaig estar dubtós amb els primers episodis, però els seus programes i convidats recentment han estat fantàstics: Cheryl Strayed, Ann Patchett, Brené Brown, Rob Bell.

The Popcast amb Knox McCoy i Jamie Golden. Aquest espectacle de cultura pop està dedicat a «les coses que entretenen, però no importen», i és una alenada d’aire fresc quan la meva lectura i escolta es desvia cap al Very Serious. Estava escoltant això mentre em rentava les dents recentment i vaig escopir la meva pasta de dents per tot el mirall del bany quan en Jamie va començar a cantar. T’han avisat.

Actualment sóc convidat de dos dels meus favorits actuals:

Sorta impressionant amb Megan Tietz. Aquest espectacle és tan càlid, còmode i divertit, i Megan és perfecta per al paper d’amfitrió. Fa poc vaig estar a l’episodi 38 per parlar dels millors llibres del 2015 amb Laura Tremaine.

Llegeix en veu alta Revival amb Sarah Mackenzie. Aquest meravellós espectacle està dedicat a la lectura amb nens. La Sarah i jo vam tenir una gran xerrada a l’episodi 37 sobre cultivar una vida lectora a casa (per a grans i per a nens).

Episodis individuals que m’han encantat o que actualment tinc a la cua a Overcast:

• «Britney» activat L’espectacle del misteri. Quan li vaig dir al meu marit que m’encantava l’episodi «Belt Buckle» però que no n’havia sentit cap altre, em va dir: «Realment no has sentit el del llibre de Britney Spears?» Això em va cridar l’atenció. Ho vaig escoltar ahir i és una meravella.

• JK Rowling en marxa Hora feliç de la cultura popular de NPR. Quan vaig escriure un blog sobre la velocitat La sèrie Cormoran Strike de Rowling, has recomanat aquest episodi. Gràcies! Val la pena escoltar-lo.

El problema que vivim tots amb les parts I i II per This American Life. Important i fascinant, encara més perquè visc a Louisville, Kentucky, una ciutat destacada al programa per ser una anomalia en termes d’integració. Vaig aprendre moltes coses sobre la meva pròpia ciutat amb aquest episodi.

Ira Glass al podcast Longform. Perquè qui es pot resistir a Ira Glass?

• També he estat collint cireres La llista de l’Atlàntic dels 50 millors episodis de podcast del 2015.

Quins són els teus podcasts preferits? A què estàs subscrit, quina aplicació fas servir (si n’hi ha), quins episodis preferits recomanaries?

¿Que te ha parecido?

Deja un comentario