La meva primera setmana amb el bullet journal. – Moderna senyora Darcy

El bullet journal està al meu radar des de fa un temps. Aquest mètode analògic de mantenir la vida organitzada semblava el tipus de coses que m’agradaria, i no és tan diferent de com he estat fent un seguiment de les boles a l’aire últimament, però tot i així em semblava molt intimidant tot el procés.

Vaig pensar que podria gaudir utilitzant un bullet journal, però em temia la idea aprenentatge utilitzar un bullet journal.

Després de procrastinar-ho durant mesos (o potser anys), finalment vaig idear un pla que va agradar al meu addicte a la papereria interior: vaig ordenar una nova llibreta preciosa i posar una data d’inici al meu calendari.

Això només succeït. Com, fa una setmana. No sóc cap expert, però l’experiència de com és començar amb el bullet journal encara és fresca al meu cap.

llista diària del bullet journal

Això és el que he après fins ara:

1. Salta-hi. Si esperes fins que sentis que saps com fer això abans de començar, no començaràs mai. Aquesta és una àrea on tu haver de aprendre fent.

2. Està bé començar amb les coses bones. Molts diaris de bala advoquen començar amb un quadern d’espiral barat per no destrossar el seu «bon» diari. Veig la saviesa en aquest enfocament. Però no el vaig seguir.

jo amor bons diaris, i la idea de començar amb un quadern de 50 cèntims de Target no va tenir cap atractiu. Crec que aquesta és una de les raons per les quals he procrastinat en aquesta cosa durant tant de temps. Un cop vaig demanar un bon diari, vaig tenir moltes ganes de fer-ne un bon ús, fins i tot si això significava cometre alguns errors al llarg del camí.

Sobre aquest diari: vaig demanar un Leuchtturm 1917, puntejat, en marí. (Volia qualsevol cosa menys negre, així que no vaig confondre el meu diari de bala amb altres quaderns i diaris que ja s’utilitzaven a casa meva.)

Sempre tinc una bona quantitat de bolígrafs a mà. Els meus preferits dels últims anys han estat aquests Fineliners de Staedtler.

bullet journal mensual de prop horitzontal

3. Mantingueu-ho senzill. Quan vaig començar, només vaig començar amb tres coses: vaig dibuixar un registre mensual d’una pàgina, un registre futur de dues pàgines i el registre diari d’aquell dia. (Els enllaços següents explicaran què signifiquen aquestes coses.)

Ràpidament aprendràs què funciona per a tu: no pensava que voldria una llista mensual de tasques pendents, però continuo pensant en coses que hi afegiria si Jo n’havia fet un. El mes que ve, crearé una llista de tasques mensuals per anar amb aquest registre mensual.

4. Afegiu coses lentament. El meu primer «extra», a més del calendari mensual, el registre futur i el registre diari, va ser un gràfic per fer un seguiment dels meus entrenaments. Vaig restablir la meva relació amb P90X3 la setmana passada, i sabia per experiència que em va costar el seguiment i que tenia tendència a perdre el meu full de registre. Així que vaig treure uns bolígrafs i un regle i vaig copiar el gràfic d’entrenament directament al meu diari de bales.

Vaig afegir la meva primera «col·lecció» poc després. Estava a la biblioteca investigant quan em vaig trobar amb el nom d’una pel·lícula que volia veure. On vaig a escriure això? Vaig pensar. O potser hauria d’haver-me’n enviat un correu electrònic. I llavors em vaig adonar: això és exactament el que serveixen les «col·leccions» al bullet journal. Així que en vaig fer un, no perquè tingués ganes d’afegir una altra capa de complexitat al meu bullet journal, sinó perquè el sistema està dissenyat per fer un seguiment i contenir exactament aquest tipus d’informació, i era hora d’utilitzar-lo.

Bullet Journal p90x3 pàgina horitzontal

5. El que necessites quedarà clar. Després d’uns dies d’utilitzar el diari, em vaig adonar que trobava a faltar una cosa que estimava i en què confiava del meu antic sistema de llençols de diari llambordatsi era el pla aproximat del bloc per a la setmana que venia que copiava cada dia, a mesura que anava evolucionant, en un full de dia nou.

6. Inspira’t. Hi ha molta informació pràctica i inspiradora del bullet journal al web. Trobeu una mica d’inspiració, però intenta aturar-te abans de quedar-te aclaparat. Aquests van ser els meus recursos preferits per començar:

Com fer un bullet journal al Col·lectiu Lazy Genius
Com faig servir el meu bullet journal a l’Art del Simple
Dues paraules: bullet journal al bloc de Carrie Willard. (M’agrada especialment el seu rastrejador d’hàbits, similar a el que es mostra aquí.)

Vaig mirar un munt de idees de disseny setmanal al web, i no vaig trobar cap disseny que fes el que jo volia que fes… així que vaig fer el meu propi i funciona molt bé. Puc ajustar-lo a mesura que passa el temps, i el bullet journal em dóna la flexibilitat per fer-ho.

Només estic una setmana i encara em queda molt per aprendre. Però la meva primera setmana de bullet journal ha anat meravellosament bé, i tot el procés ha estat molt més fluid i menys aclaparador del que pensava.

M’encantaria escoltar els vostres comentaris sobre el sistema de bullet journal. M’agradaria especialment escoltar els vostres millors consells, trucs i tutorials per aprendre-ho.

PD: Ara podeu comprar el meu seminari web Bullet Journaling per als amants dels llibres i un kit de diari de lectura!

La meva primera setmana amb el bullet journal, a més de consells per començar.

Deja un comentario