La meva cuina imprescindible: Modern Mrs Darcy

És aquella època de l’any on em trobo passant més temps a la cuina. Hi ha sopa per tirar als fogons regularment i rostits per posar al forn. Hi ha tot tipus de cocció de vacances i, per descomptat, estem fent lot rere lot fruits secs especiats addictius.

Estic agraït per les eines que m’ajuden a crear grans àpats que no triguen tot el dia i per les que formen part dels nostres ritmes matinals. Tota aquesta cocció i cuina em va fer pensar en allò que altres persones consideren que són els imprescindibles de la seva cuina i vaig pensar que potser tindries curiositat pel meu.

Com sempre, comparteixo allò que estimo, i només allò que estimo. De vegades fem servir enllaços d’afiliats, el que significa que guanyem una petita comissió quan compres a través dels nostres enllaços, però mai pagues més pels productes quan ho fas. Gràcies per donar suport al nostre lloc d’aquesta manera; ens ajuda a mantenir les bones publicacions. Més informació aquí.

Batedora d’immersió Cuisinart.

Jo faig servir el meu tot el temps perquè és fàcil de treure, fàcil de netejar i fàcil de guardar. Venen en acer inoxidable i tot tipus de colors bonics. Jo faig servir el meu per fer puré de sopes i salses, fer maionesa casolana, nata per muntar, barrejar hummus, barrejar pasta de crepsi més.

Forn holandès Le Creuset.

Aquestes olles de qualitat d’herència són precioses, versàtils i molt cares. Em vaig resistir a aconseguir-ne un, fins i tot amb la moneda d’una altra persona; el meu va ser un regal generós, per això, però l’utilitzo cinc dies a la setmana a l’hivern. Els amics juren per Lodgesi busqueu alguna cosa menys car.

La meva cuina imprescindible

Llimones en conserva.

Sé que continuo i segueixo sobre aquests, però realment són increïbles. Utilitzo la recepta del llibre de cuina de Vivian Howard, Això farà que tingui un bon gust, i segueix el seu mètode EXACTAMENT. Són barats de fer (encara que cars a la botiga), meravellosos per tenir a mà i són un gran regal.

Pot instantani.

Aquesta va ser una compra impulsiva del Black Friday fa uns anys i mai no he mirat enrere. Fa que sigui molt fàcil fer brou de pollastre, verdures a l’estofat, ous durs (que realment puc pelar!), olles de mongetes i sopa de coliflor sense que hagi de cuidar els fogons. També m’ajuda a posar menjars saludables sobre la taula, més ràpid.

Herbes fresques.

Any rere any, oblido el màgic que és tenir grans jardineres farcides de julivert fresc, farigola, romaní i alfàbrega a la porta de la meva cuina.

La meva cuina imprescindible

Grans llibres de cuina.

Tinc el meu estimats llibres de cuina, és clar. També m’he anat fent camí Modern Comfort Food: A Barefoot Contessa Cookbook i la de Vivian Howard Això farà que tingui un bon gust: un nou camí cap a la cuina senzilla.

Cassola.

Això Paella per lasanya HIC m’ha servit bé durant anys. En tenim dos i els fem servir constantment.

Paper pergamí.

Només feia servir això per alinear les meves paelles per a productes al forn, mentre m’enganxava a paper d’alumini per rostir carns i verdures. Però vaig deixar d’aconseguir paper d’alumini fa un temps perquè m’agraden més els resultats del pergamí. (El nostre el tenim de Grove; aquest és el meu enllaç de referència i ofereix als nous clients un conjunt de regal gratuït i enviament gratuït a la seva primera comanda.)

Un lector em va alertar de l’existència de làmines de forn de paper pergamíque ho fan encara més fàcil!

Pebrots Chipotle en adobo.

M’encanta només una mica d’aquests per afegir fum i calor a innombrables receptes. Els comprem enllaunats; després guardeu-los al congelador per accedir-hi fàcilment. Els pebrots congelats són fàcils de tallar.

Un gran ganivet de cuiner.

Un bon ganivet transformarà la teva relació amb la cuina. Això era un Cuiners il·lustrats recomanació fa anys i (bonificació!) costa només la meitat del que fan altres marques millor valorades.

Boniques amanides.

A l’estiu, acostumo a menjar algun tipus amanida per dinar cada dia. Una amanida és millor al bol correcte, i estic molt content que un amable amic em va donar aquests bons i funcionals bols d’amanida. Els meus fills també els estimen.

Bols de porció de gres Louisville.

Quan es tracta de servir aquestes amanides, en faig servir les de l’empresa local Louisville Stoneware. Tenen les opcions perfectes.

Millor que Bouillon.

Primer ho vaig saber d’un amic xef; és MÀGIA. Jo solia ser un purista de brou de pollastre casolà, però em vaig convertir fa un parell d’anys quan estava a mig camí de fer un gran lot de sopa de llenties i em vaig adonar que estàvem esgotats i no tenia temps per fer-ne més. Vaig substituir a Better Than Bouillon, i els resultats van ser tan bons que mai no he mirat enrere.

Jo tinc la meva a Costco però més sabors estan disponibles en línia.

Bàscula de cuina.

Aquest és un truc perquè no m’encanta la meva bàscula actual, tot i que preparo el meu cafè diari per pes i prefereixo pesar molt a mesurar-ho quan enforn. Si en tens un que t’agradi, digues-m’ho als comentaris?

Bols d’immersió.

Utilitzo aquests bols petits de Target per a la preparació d’àpats, aperitius, salsas, condiments i fins i tot un projecte artístic ocasional.

Cafetera.

Després de fer cafè amb el mètode d’abocament durant anys, Will i jo ens vam comprar una cafetera molt bonica com a regal de pandèmia per a nosaltres mateixos. Ens encanta el nostre Moccamaster! Fonts de confiança ens van dir que va fer cafè de qualitat abocat en tres minuts, majoritàriament sense mà. Tenien raó.

Bullidor programable.

Ho programo perquè s’escalfi automàticament uns minuts abans de despertar-me. És una cosa tan petita, però fa que sigui molt més fàcil aixecar-se del llit els matins freds i foscos. Escalfa l’aigua ràpidament i després la manté calenta durant una hora sencera. Bàsicament, sempre estem preparats per abocar una tassa de te.

Llavors de comí.

M’encanta descobrir noves espècies i condiments: donen nova vida i interès als plats familiars. Aquestes són l’última incorporació divertida i econòmica al nostre repertori culinari.

Mantenir la Copa.

Will i jo vam ensopegar amb aquesta «tassa» de viatge inusual en una cafeteria del sud i ens vam enamorar a l’instant. La tassa Keep és de vidre, cosa que fa que sigui fàcil de rentar i no conserva l’olor ni el gust del cafè. Fa anys que tinc el meu i segueix funcionant molt bé.

També estimo el meu Tanc de beguda. Vaig començar a utilitzar-lo per al te de canyella (m’encanta Espècia calenta de canyella Harney & Sons), i ara fa una olor tan forta a canyella que no la faig servir per a res més. Però està bé, perquè quan fa fred estic més que content amb la canyella.

Quins són els imprescindibles de la teva cuina? Si us plau, comparteix quins articles no pots cuinar o coure sense als comentaris.

Deja un comentario