La meva classe en línia per treure el màxim profit dels teus vint anys

Classe d'Influence Network aprofitant al màxim els teus vint anys

La setmana passada vaig donar una classe en línia a la Xarxa d’Influència per treure el màxim profit dels teus 20 anys. Mai havia ensenyat, ni fet, una classe en línia abans, així que aquesta va ser una experiència nova per a mi.

La classe va anar molt bé, i el format també va funcionar bé. Si haguessis estat a la meva classe la setmana passada, això és el que hauries vist:

Captura de pantalla de la classe d'influència

La meva presentació és a l’esquerra; El vídeo en directe de mi parlant és a la dreta. Jo era l’únic amb un canal d’àudio/vídeo (perquè els participants podien anar en pijama, o a Starbucks, i ningú més ho sabria). Els participants podien escriure preguntes al quadre «Preguntes i respostes» en qualsevol moment; també podien xerrar entre ells al llarg de la classe a la casella «xatejar».

Influence em va demanar que em concentrés en com treure el màxim profit d’aquests anys, així que ens vam centrar en 3 àrees:

Què esperar d’aquesta dècada

El que has d’estar fent ara per començar la vida que vols tenir

Com evitar les grans trampes que apareixen en aquests anys

Les classes solen durar una hora. El meu temps d’ensenyament va ser de 40 minuts, i el temps restant era per a preguntes i respostes. Vam fer moltes preguntes bones a la meva classe i vam omplir aquest temps just!

Els meus participants tenien un munt de preguntes sobre la vida soltera. Com que em vaig casar als 21 anys, li vaig preguntar al meu savi i talentós amic Leigh Kramer– qui és escrit de manera eloqüent sobre la solteritat–si ella publicaria com a convidada sobre aquest tema. Ella va dir que sí, i que anirà bé 🙂

Però de moment, les preguntes i respostes de la meva classe:

Erin: Com algú que encara intenta esbrinar qui sóc i què m’agrada i vull fer, la sensació aclaparadora d’estar perdut en un mar d’idees i possibilitats comença a esvair-se? Tinc la sensació que estic començant a veure què vull fer, però se sent molt aclaparador conèixer totes les possibilitats!

En termes generals, els anys vint tracten d’aprendre i explorar en un ventall més ampli d’àmbits, i a mesura que avancem als trenta estem preparats per editar l’excés. Per a algunes persones, la sensació de sentir-se aclaparat per totes les possibilitats s’esvaeix gradualment; d’altres es desperten un dia i s’adonen que la seva aclaparadora incertesa ha desaparegut durant un temps.

Sigui com sigui, quan tinguis vint anys, està bé no saber què vols fer amb la resta de la teva vida-sempre que intenteu esbrinar-ho.

Krystal: Com equilibres o et trobes content amb ser mare, dona i treballar a temps parcial? També estic treballant PT en una feina que m’apassiona, però estic lluitant amb els meus propis objectius professionals i per ser mare. Sento que no ho puc fer «tot».

En primer lloc, faig tot el possible per reconèixer la tensió en lloc de fingir que no existeix. M’he adonat que no ho puc fer tot, ningú ho pot fer, però Puc fer moltes coses. estimo La filosofia de Gretchen Rubin sobre això: intento omplir la meva vida de les coses que estimo. Quan ho faig, les coses menys importants cauen. Ells han de.

He escrit molt sobre aquest tema. Us recomano que feu una ullada a:

Quan tot no encaixa–una publicació de convidat que vaig escriure per a Unknown Jim.

Torn de treball: com crear una millor combinació de feina, vida i família: el meu llibre electrònic per a qualsevol dona que tingui una passió que vulgui dedicar-se o un pressupost per equilibrar, però que encara vol estar present per a la seva família (ara o baixa). la carretera). Amazon ho té a la venda per 2,99 dòlars ara mateix; no estic segur de quant durarà això.

Els lectors de l’Atlàntic no ho poden tenir tot, però ho podem?, una publicació que vaig escriure en resposta a la pregunta que esteu fent. (Els comentaris aquí són fantàstics.)

El meu podcast amb Erik Fisher de Beyond The To-Do List: parlem de manera llarga sobre l’equilibri entre la vida laboral i la vida personal en aquest.

A més, si us plau, sàpiga que el que sembla això per a mi està canviant constantment.

Christina: Estic a prop del final dels meus vint anys, i el meu marit i jo probablement mirarem de tenir fills en els propers dos anys. Quines són algunes de les coses que recomanaries que fes/esbrines abans de tenir fills?

El que he après és que en els nadons, la vida rarament va segons el previst. Dit això, en retrospectiva estàvem molt contents de fer aquestes coses abans de tenir fills:

Vam fer un gran viatge junts (a Europa).

Vam atacar els nostres préstecs estudiantils tan bon punt ens vam casar. Els havíem pagat i construït un bon fons d’emergència quan ens vam quedar embarassades. Aleshores podríem prendre decisions sobre el que era millor per a la nostra família sense que els pagaments del préstec fossin un factor.

Vam comprar cotxes vells i una casa amb una petita hipoteca, assegurant-nos que podríem viure de manera econòmica durant els propers anys.

Hem començat els comptes de jubilació. Estic agraït d’haver-ho fet perquè durant anys no teníem efectiu per finançar-los, i era tranquil·litzador saber que ja havíem guardat alguna cosa.

Sarah 2: Què passa amb les nostres relacions amb altres dones joves? Com els animem i ens mantenim tranquils lluny del drama?

Els anys vint són una dècada dramàtica, perquè estan plens de canvis i el canvi és ser estressant. Aquest drama de la vida fa que sigui molt fàcil entrar al drama interpersonal. No és una excusa, però ajuda a saber per què és tan comú durant aquests anys.

El millor que pots fer per mantenir-te allunyat del drama és evitar el sarcasme i les xafarderies.

Sara: Anne, què passa amb els que estem lluitant per construir comunitat en la vida soltera? Sé en el meu cor que Déu m’ha estat cridant tota la meva vida a la dona i la maternitat, però és TAN difícil conèixer algú, sobretot quan ets introvertit. Què em recomaneu?

Per desenvolupar relacions interpersonals sòlides, poseu una bona base a la vostra pròpia vida. Centra’t a convertir-te en el tipus de dona vostè vull ser.

Sigueu intencionats per fer amics: homes i dones. Com a introvertit, probablement us agrada conèixer gent en grups reduïts o individualment. Estigueu atents a les oportunitats per fer-ho.

Finalment, si us plau, sàpigues això està bé ser estratègic en les relacions. Així que trieu una afició divertida (hem estat a diversos casaments on les parelles es van conèixer ballant conga). Demana als teus amics que et configuren. Pareu atenció a amb qui us agrada passar temps. Tots aquests són grans punts de partida.

Amy: Algun consell/suggeriment de llibres per trobar el teu camí en el món de les cites mantenint els valors cristians?

Leigh Kramer abordarà aquesta pregunta aviat. De moment ho recomanaria Com aconseguir una data que valgui la pena mantenir per Henry Cloud.

Emily: Com recomanes l’autodescobriment necessari quan estàs casat i també hi ha interessos d’una altra persona en què pensar?

Pots fer un munt d’autodescobriment sense sortir de casa. Llegiu llibres, subscriviu-vos a noves revistes, escolteu podcasts, inicieu un bloc, obre una botiga Etsy, Skype amb un amic (o un desconegut). Descobriu què us encanta, què us atrau i aneu a partir d’aquí.

Emily: Com era l’equilibri entre el ministeri i la vida familiar per a tu als vint anys?

Vam fer molts experiments per arribar a un pla que ens funcionés. Finalment també ens vam adonar que la nostra vida no havia de semblar-se a la de ningú, sinó que només havia de funcionar per a nosaltres. Per exemple, els diumenges eren dies laborals habituals i els divendres eren «caps de setmana».

També vaig haver d’acceptar el fet que era pare solter els caps de setmana i a l’església. No em va agradar això (almenys no els caps de setmana; em va encantar els divendres!), però així va ser. Un cop ho vaig acceptar, va ser més fàcil.

Tens algun bon consell per compartir per treure el màxim profit dels teus vint anys? Explica’ns als comentaris!

Feu clic aquí tenir nous missatges lliurat a tu en un lector o per correu!

Deja un comentario