Enllaços que m’encanten – Modern Mrs Darcy

És bo tornar-hi. Com molts de vosaltres sabeu, el meu pare va morir la setmana passada, i el meu brillant equip ha estat mantenint les coses taral·lejant per aquí perquè pogués passar temps amb la meva família.

A mesura que reprenc a poc a poc el meu treball a les comunitats Modern Mrs Darcy i What Should I Read Next, he estat pensant molt en com llegir no és una cura per a tot, però és una comoditat. Aquesta veritat m’ha passat al cap durant aquests dies difícils, tant a l’hora d’escollir la meva lectura personal com de tornar a entrar en aquest espai.

Estic agraït pel meu equip i pels molts lectors que m’han enviat el seu amor, suport i ajuda pràctica. Gràcies per mantenir-me a flote.

Ara m’estan passant coses difícils a la meva vida, i sé que molts de vosaltres també. M’apropo a la comoditat de llegir junts la temporada que ve.

Preferiria estar llegint els dos anys!

Enllacos que mencanten Modern Mrs Darcy

Avui fa el segon aniversari del meu llibre Preferiria estar llegint: les delícies i els dilemes de la vida lectora!

Aconsegueix la teva còpia allà on es venguin llibres nous o es venguin, o bé còpies signades i, si voleu, personalitzades, de la meva llibreria indie local de Carmichael. (Especifiqueu «còpia signada» als comentaris de la comanda, juntament amb les instruccions de personalització.)

Gràcies per ser el tipus de gent que li agrada no només llegir, sinó llegir Sobre la vida lectora. Estic agraït.

Enllacos que mencanten Modern Mrs Darcy

Ja és hora de tornar a l’escola del llibre!

La nostra sèrie de classes de l’Escola del Llibre al Modern Mrs Darcy Book Club comença el dijous 10 de setembre.

Al MMD Book Club, estem aprenent a llegir millor, junts. Quan us uniu, obtindreu accés instantani a tots els nostres arxius del Club de lectura, inclòs la nova revista digital Fall Book Preview i una sèrie de classes i esdeveniments d’autor, a més d’accés a la nostra sèrie de l’Escola del Llibre només per a membres.

Ens agradaria molt que ens unís. Feu clic aquí per a més informació.

Les meves troballes preferides d’arreu del web:

  • Per a mi últimament, autocura = cura de la pell. (Tampoc ho vaig veure venir.) Finalment vaig agafar el derroc i ho vaig intentar aquest fantàstic netejador de Corea del Sud i entenc totalment per què la gent l’adora (i també per què diuen que un tub dura la major part de l’any).
  • En preparació per a la temporada del te, acabem de reposar un te preferit de la família. No és dolç, però sí olors com les postres: una combinació encantadora per a una tassa al vespre.
  • Què fer amb William Faulkner. «És a causa, no malgrat, de les deficiències de Faulkner que hem de continuar implicant-nos en el seu treball: aquests fracassos són producte i emblema dels llegats de la injustícia racial que ens formen a tots».

No et perdis aquestes publicacions:

  • Previsualització del llibre de tardor 2019. La previsualització del llibre de tardor d’aquest any i la revista digital complementària només estan disponibles per a les nostres comunitats membres, però hem compartit una llista de llibres abreujada de l’any passat vista prèvia al bloc l’any passat.

Bon cap de setmana!

Deja un comentario