Els mobles amb què vius i els mobles amb els quals vius. – Moderna senyora Darcy

Al final de l’any, vaig compartir una llista de coses que em van funcionar el 2014, les coses que van fer que la meva vida funcionés més bé o les coses que simplement van fer que la vida fos molt més divertida. com Lucky’s Market, audiollibres, els meus pisos brillants.

Gairebé vaig incloure la nostra secció de la sala d’estar en aquesta llista. Vaig decidir no fer-ho perquè 1. Només és un sofà i 2. Se sentia materialista. (Potser això no m’hauria d’haver aturat, perquè jo va fer incloure pisos de brillantor daurat a la llista.)
sofà 1

La meva cunyada ens va triar aquest sofà. Quan ens vam mudar a la nostra nova casa al maig, la sala d’estar em va desconcertar. Simplement no sabia què fer-hi. La Sarah és una dissenyadora talentosa amb un gran ull (no la meva filla Sarah, tot i que cada cop ho dic més d’ella), i va fer un pla que estima a tota la família.

La major part del pressupost es va destinar a un sol moble nou: el seccional.

Havíem estat planejant aquesta compra durant un temps; no va ser només una compra que ens vam avorrir de l’aspecte antic. El nostre vell sofà es va trencar sense reparar: quan ens vam mudar, vam optar per embrutar-lo en lloc de carregar-lo a la furgoneta de mudances. Esperàvem aquesta despesa, però encara semblava un gran canvi.

sofà 3

Però és la peça perfecta per ancorar l’habitació. A tots ens encanta, i tota la nostra família s’hi amuntega per estudiar història, veure Jimmy Fallon i passar l’estona. És el lloc preferit dels nens per llegir. És on Will i jo portem el nostre cafè per xerrar. És on em cau sota les mantes (al seient de la cantonada, si us plau) amb un bon llibre sobre les fredes tardes d’hivern. (Bonus: la garantia és assassina, així que estic tranquil amb tota aquesta unió familiar al sofà.)

Estàvem en un sopar familiar quan vaig dir a la meva cunyada quant m’estimava la nostra secció. El meu germà, que sap molt més sobre mobles que jo, va dir que havia seguit accidentalment una de les seves regles preferides: gasta els teus diners en els mobles on vius. Estalvieu els vostres diners en els mobles dels que vius.

Vaig entendre de seguida. També ho va fer el meu pare, que deia que és com els mocadors: alguns són per bufar i altres per mostrar. (Ha!)

sofà 4

La nostra secció és per bufar. Vivim per tot això. És el seient preferit que tothom vol, perquè és còmode i no es mou quan t’hi caixes. És acollidor i acollidor. Eren diners ben gastats.

En canvi, vam anar per la ruta barata pels mobles que vivim al voltant, el material que és per mostrar. Volem que sigui bonic, però no ha de ser còmode ni suportar un ús intensiu.

Encara ens queda molt per fer al nou lloc. A mesura que avancem amb els últims retocs, seguirem intencionadament aquesta regla general: gastar els nostres diners en els mobles que vivim. activati seguir la ruta del pressupost en les coses que vivim al voltant.

Aquest és un principi que has posat en pràctica a casa teva? M’encantaria saber qualsevol altra regla general que tingueu per a casa vostra.

Deja un comentario