Els llibres més populars del bloc aquest estiu: Modern Mrs Darcy

Tu saps que vostè llegit aquest estiu, però què han llegit tots els altres?

M’encanta veure quins llibres prenen, compren i llegeixen altres lectors, ja sigui a la meva biblioteca local, a la llibreria o aquí al bloc. En anys passats, he tabulat els resultats al final de l’estiu, per esbrinar quins llibres t’interessaven més en funció dels clics i de les vendes d’Amazon. (No vaig fer les matemàtiques l’any passat, però recordo clarament que les Regles de civisme van esclatar tota la resta el 2014, cosa que vaig atribuir a una petita menció a la Guia de lectura d’estiu, lligada a un llibre que des de llavors ha desaparegut misteriosament de la circulació. .)

Els meus càlculs aquí no són perfectes: no puc dir què treus a la biblioteca, o agafar en préstec a un amic o recollir a la llibreria. Puc dir a quines pàgines es fa clic i quines no, i què compreu a Amazon a través d’aquest lloc (un milió de gràcies per això, perquè com a afiliat Amazon comparteix una petita part dels preus de compra amb mi quan compreu a través d’aquest lloc). enllaços MMD). No sé qui compra què, però jo llauna dir què es ven.

Com passa sovint amb les llistes dels més populars qualsevol cosa, alguns d’aquests em sorprenen, altres no gens. Basant-me en aquesta llista, puc dir sense reserves que tens un gran gust.

Aventuro algunes conjectures sobre com cada llibre es va guanyar el seu lloc. Les eleccions de la Guia de lectura d’estiu eren probablement sospitoses d’aquesta llista, igual que qualsevol llibre fantàstic disponible amb un gran descompte durant l’estiu i compartit a través de la pàgina o el correu electrònic d’ofertes de Kindle.

Sense més adéu, aquests són els 9 millors llibres del blog d’aquest estiu, per tal, de primer a últim.

Quants d’aquests 9 n’has llegit? Quins van ser els teus llibres preferits de l’estiu?

Els llibres més populars del blog aquest estiu

El Mar de la Tranquil·litat

M’ENCANTA aquest llibre i estic molt emocionat de veure que a tu també! Està ben escrit i no es pot rebaixar, i m’encanta la història (que crec que revela alguns dels meus prejudicis personals: sóc un fan de l’amor jove). Tot i que tècnicament no és YA, si odies aquest gènere, no és el títol per a tu. Una venda kindle (la primera vegada que s’ha descomptat en anys) i moltes accions de la meva (antiga) publicació de la llista de lectura d’estiu de YA van aterrar aquesta a la llista. Més informació →

Rebecca

Aquest clàssic del gòtic dels anys 30 és un misteri que no es pot reprimir i que s’enfonsa al costat del foc. Una gran venda de kindle combinada amb recomanacions entusiastes, les meves i les vostres, la van posar a la llista. No us deixeu enganyar per la seva edat: aquesta emocionant novel·la sembla sorprenentment actual. Suspens però no espantós, i manté la tensió en una relectura: un signe segur d’un thriller ben elaborat. Més informació →

S'aprèn vivint: onze claus per a una vida més plena

Roosevelt va escriure aquest llibre, una part de memòries i una part de manual de consells, l’any 1960, quan tenia 76 anys. És sorprenent com sembla fresca i sàvia la seva visió avui, més de cinquanta anys després. Roosevelt ofereix una perspectiva interessant de la història, visions úniques de la seva vida (que contenia una quantitat sorprenent de tragèdia personal) i una bona mica de saviesa que només podríeu aplicar a la vostra pròpia vida. M’encanta aquest llibre, que he anomenat el millor llibre del qual mai no has sentit a parlar sobre viure bé, i em va emocionar veure’l a la venda per a Kindle aquest estiu per primera vegada des que el vaig llegir per primera vegada el 2011. La lliçó aquí: una gran venda crida l’atenció merescuda sobre un fabulós títol antic. Més informació →

Natura morta (Misteris de l'inspector en cap Gamache, núm. 1)

A l’idíl·lic petit poble de Three Pines, Quebec, on la gent ni tan sols tanca les portes, una estimada dona local es troba al bosc amb una fletxa llançada al cor. Els habitants creuen que deu ser un accident de caça, però l’inspector de policia detecta que alguna cosa no funciona. La història està construïda com un whodunit clàssic, però se sent com qualsevol cosa menys, amb el seu ritme deliberat, enginy sec i escriptura lírica. Una primera novel·la increïblement bona. Natura morta és el primer d’una sèrie que cada cop millora. Genial en àudio.

Més informació →

El jardí oblidat

Kate Morton és una autora que val la pena llegir-la si mai n’hi ha hagut una. Va rebre molt d’amor al podcast aquest estiu, de part meva i dels meus convidats, cosa que la va ajudar a posar-la a la llista. Aquest no és el meu favorit dels seus llibres (que seria The Secret Keeper, seguit de The Lake House), però aquest és el que es va posar a la venda per a kindle aquest estiu. Aquesta extensa saga familiar es fa una mica difícil de manejar de vegades, però no puc dir que m’importés gaire. La història, el conte de fades, el drama familiar i el misteri gòtic es van reunir. Més informació →

El noi d'un milió

Aquesta nova novel·la és una de les meves preferides del 2016, així que estic encantat de veure-la a la part superior de la vostra llista de preferides. Va ser una selecció de la Guia de lectura d’estiu i la vam llegir al Club de Llibres de MMD, i això, combinat amb una venda de kindle assassí, el va pujar al cim. (Dada curiosa: MAI no hauria llegit això si un llibreter de confiança no m’hagués premut a les mans i no m’hagués dit LLEGEIX-HO. El resum argumental m’hauria fet posar-ho bé.) Vaig entrar en aquesta novel·la sense saber res i em va agradar. sigui així, així que només diré que Wood explora temes d’amor, pèrdua i identitat a través d’un nen d’11 anys peculiar que li encanta fer llistes, una dona astuta de 104 anys, un pare absent, un Boy Scout. projecte i el Llibre Guinness dels rècords mundials. Perfecte per als fans de El pelegrinatge d’Harold Fry i Un home anomenat Ove. Més informació →

Et Deixo anar

La selecció de la Guia de lectura d’estiu + una gran venda de Kindle (encara en curs!) Asseguren el lloc d’aquest thriller a la llista. En una temporada on s’espera que totes les novel·les de suspens tinguin un «gir d’argument impactant!» aquesta novel·la ben elaborada et fa caure la mandíbula una vegada i una altra, sense sentir-te enganyosa ni manipuladora. Em vaig quedar sorprès quan vaig anar veient a poc a poc que la història no tractava en absolut del que pensava que tractava. En una nit fosca i plujosa, una mare deixa anar la mà del seu fill per un instant. El devastador accident posa en marxa la trama. Part de procediment policial, part de suspens domèstic, amb l’anell de l’autenticitat, sens dubte gràcies als 12 anys de Mackintosh com a agent de policia. Aquesta és una muntanya russa emocional d’un llibre. (Temes sensibles per endavant, així que tingueu en compte els activadors.) Més informació →

Tots els valents són perdonats

Un altre dels meus preferits del 2016: és MOLT BÉ, i em fa molt feliç que a tu també t’estimi. Darrerament hi ha hagut tantes novel·les de la Segona Guerra Mundial; aquesta història de quatre amics joves, càlids i savis a l’Anglaterra en temps de guerra és un destacat en el gènere. A través dels seus personatges, Cleave posa en relleu els problemes de moralitat, raça i classe en temps de guerra. Això és per a tu si t’encanta una història fantàstica i admires una frase irònica i ben interpretada. Vam xerrar amb Cleave aquest estiu per al Club de lectura i escoltar-lo parlar de la seva pròpia obra em va fer estimar encara més la novel·la: va compartir històries sobre les cartes d’amor dels seus avis, per què va utilitzar la paraula n, com es va posar a la guerra. racions mentre escriu, i la seqüela en curs. Més informació →

Abans de visitar la deessa

M’ha encantat aquest llibre, que no era gens del que esperava. La novel·la fa un seguiment de tres generacions de dones índies i les seves relacions difícils. El títol prové d’una trobada casual que una d’aquestes dones té amb un desconegut, la qual cosa és adequat perquè les meves parts preferides de la història tracten els petits moments que canvien el curs de la vida d’una persona i les improbables amistats que fan el mateix. Aquest és un llibre meravellós, bonic i trist, i l’he estat recomanant un munt. Nosaltres només vaig xerrar amb l’autor per al Club del Llibre i això només va augmentar la meva apreciació per la història. Més informació →

Els llibres més populars del bloc d'aquest estiu

66 comentaris

Deixa un comentari

 1. Sea of ​​Tranquility és probablement al meu top 10 de YA. Bellament escrit. Quan el vaig llegir fa uns anys no el vaig poder deixar i no vaig anar a dormir fins a les 2:30 del matí següent.

  • Sembla aproximadament la meva experiència amb Sea of ​​Tranquility, excepte que, per sort, la vaig començar un matí de cap de setmana! No sé si em vaig aixecar de la cadira un cop vaig començar.

 2. Només n’he llegit un aquest estiu, One-in-a-Million Boy, i em va encantar! He llegit Rebecca i Sea of ​​Tranquility, però.

 3. karen diu:

  Actualment estic llegint One in a Million Boy i m’encanta!!!! Teniu Louise Penny a la meva llista TBR.

  Crec que sóc l’única persona del planeta a la qual no li agradava Tots els valents són perdonats. jo en realitat va passar uns 3/4 i ho va deixar. 🙂

  • Sarah diu:

   Acabo d’acabar One in a Million Boy fa un parell de dies i el vaig ADORAR! Em vaig trobar amb ganes d’endur-me l’Ona i el nen a casa! I vaig provar de llegir Everyone Brave, però no hi puc entrar. Potser el tornaré a recollir en una data posterior, però de moment l’he hagut de deixar de banda. Només vaig pensar que t’agradaria saber que estàs en bona companyia! 😉

  • Brooke diu:

   Aquest llibre tampoc m’ha agradat gaire. Va estar bé, però decebedor a partir de tot el bombo.

  • Danica diu:

   Em vaig sentir de la mateixa manera… no em va captar tant com altres llibres de la Segona Guerra Mundial que he llegit.

 4. M’ha encantat Everyone Brave is Forgiven, i Rebecca és una de les meves 5 novel·les més destacades; Ho torno a llegir regularment. També estic amb vosaltres a The Secret Keeper sent la meva novel·la preferida de Kate Morton, tot i que El jardí oblidat, que esmenteu aquí, és el primer Morton que he llegit. No he llegit res més d’aquesta llista, però ofereix més idees fantàstiques.

 5. Laura diu:

  Vaig escriure a Amor Towles per preguntar-li sobre la desaparició d’Eve a Hollywood i em va respondre (!) dient que l’havia retirat perquè pogués convertir-la en una novel·la completa! Hura! Ell també hauria d’esperar una estona perquè tornés a aparèixer. De bon grat Amor, de gust.

 6. Michelle diu:

  D’aquesta llista només he llegit Rebecca (fins ara…). Va ser una lectura tan divertida! He tingut la sort d’haver llegit un munt de bons llibres aquest estiu. Alguns dels meus preferits han estat Ready Player One, The Invisible Library i Adnan’s Story.

 7. Quan vaig llegir per primera vegada «Sea of ​​Tranquility» vaig pensar que era massa. Intel·lectualment encara sento que les històries de fons d’Emilia i Josh contenen massa drama, però com que he rellegit el llibre diverses vegades, definitivament s’eleva per sobre d’això.
  No era un fan de Still Life, però aquest estiu m’ha estat gairebé impossible agradar.

  • Això és interessant de Sea of ​​Tranquility, perquè tot i que m’ha agradat molt, m’he preguntat com de bé resistiria una relectura. Això em fa més optimista.

  • Amy diu:

   Tampoc li importava gaire el «bodegó». El vaig acabar, però no em vaig obligar a seguir llegint a la sèrie.

 8. Wyndi diu:

  … i n’he comprat/tretat a la biblioteca 8 d’ells 🙂 No els he llegit tots. Before We Visit the Goddess és l’únic que encara no he localitzat. LOVING The Muse en aquests moments. Vaig buscar el llibre número 12 de la sèrie Louise Penny a la biblioteca i el tinc a la mà!

  • La musa, el nou llibre de Jessie Burton? Ho he estat pensant….

   • Wyndi diu:

    Ho vaig acabar ahir a la nit! No he llegit El miniaturista, però a partir de la brossa, sona molt diferent. L’edició de 8 línies pot estar en vigor per a aquesta. Em va recordar a The Nightingale amb temes de guerra, lleialtats i relacions familiars. A més, em vaig connectar molt amb l’escenari del sud d’Espanya, així com amb la importància de l’art i l’art per a la trama. No acostumo a gaudir de les trames que depenen molt del flashback perquè em poso impacient pel punt d’intersecció, però aquest em va agradar. Definitivament hi havia un parell de coses que no em van agradar (algunes escrites en dialecte), però quin llibre és perfecte? Entenc per què la gent en parla. . . i jo seré un d’ells! Nota lateral: he trobat el títol a la teva publicació «Els llibres dels quals tothom parlarà aquest estiu».

 9. Bridget diu:

  El jardí oblidat està entre els meus 10 millors llibres de tots els temps. m’encanta. L’he llegit moltes vegades i cada cop és fresc i meravellós.

 10. Felicitat diu:

  OMG, he llegit The One in a Million Boy aquest estiu i m’ha encantat! L’he recomanat a tots els meus amics. També vaig llegir I Let You Go i no em va agradar molt el final. Tanmateix, va ser entretingut veure quin gir de la trama era el següent.

 11. Olivia diu:

  M’ha agradat molt, Everyone Brave is Forgiven! Sens dubte una cosa que també he recomanat un parell de vegades. Molt ben escrit, però tampoc massa vistós. També m’ha encantat «Abans de visitar la deessa». És breu (i la trama està molt ben construïda), però de tal manera que encara és una peça de ficció rica i captivadora.

  M’encanta la sèrie Armand Gamache i estic a «A Trick of the Light» de la sèrie. Sens dubte, són un plaer al públic! Una professora d’anglès universitària va admetre el seu amor per aquests… cosa que sens dubte està dient alguna cosa! 😉

  «El jardí oblidat» va ser la primera novel·la de Kate Morton que vaig llegir també! Crec que segueix sent el meu preferit (principalment a causa de l’ambientació), però hauria de veure si encara ho mantindria en tornar a llegir.

 12. Tenia la intenció de tornar a llegir Rebecca, i El jardí oblidat és el meu llibre preferit de Kate Morton.

 13. No he llegit cap d’aquests, però n’he posat uns quants al meu carretó d’Amazon per a la meva propera compra de grans llibres.

 14. Kristy diu:

  Actualment estic llegint I Let You Go i he comprat Everyone Brave is Forgiven i The One-in-a-Million Boy. Els llibres que he llegit aquest estiu han estat molt influenciats per la llista de lectura d’estiu de MMD i les ofertes de Kindle:
  El niu, elegible, tota la llum que no podem veure, veritablement boig culpable, quan érem els Kennedy, l’habitació de convidats, la dona perduda, el primer amor i l’últim aniversari.

 15. Fa anys que penso llegir a la Rebecca, Anne. Potser ha arribat el moment. Avui miraré a la biblioteca.

 16. Melisa diu:

  Tinc gairebé tot això a la meva llista TBR basada en els vostres podcasts setmanals de WSIRN.

 17. Susan diu:

  Vaig llegir One-in-a-Million Boy i em va encantar, i com que vaig seguir llegint parts al meu marit, ell també el va llegir. Normalment no llegim els mateixos llibres. He de tornar a llegir la Rebecca. El vaig llegir quan era adolescent, que va ser fa molt de temps! Vaig comprar el llibre d’Eleanor Roosevelt quan era barat al Kindle, i la meva filla gran em va dir que és genial! Compartim un compte Kindle amb els nostres fills, que és molt divertit i també estalvia molts diners! No obstant això, he d’estar en desacord amb Everyone Brave. Vaig llegir-ho tot i em va agradar el seu escrit (tot i que m’agradaria tenir-lo al Kindle per poder tocar algunes d’aquestes paraules que desconec i obtenir una definició!). Però ho vaig trobar difícil i volia una mica d’esperança i un final més feliç. Així és la guerra, ho sé, però vaig preferir molt El rossinyol, Les noies lila i Secrets d’una vida encantada (de Susan Meissner). Ara mateix estic llegint «La guerra que em va salvar la vida» de Kimberly Brubaker Bradley. És un llibre de «ficció de grau mitjà» i un llibre de Newbery Honor del 2016. M’ENCANTA!!! Tot i que tracta sobre la Segona Guerra Mundial i l’evacuació dels nens al «camp», trobo que és el llibre perfecte per seguir Everyone Brave.

 18. La Rebecca és a la nostra llista TBR del club de lectura, i crec que ho farem més aviat que tard!

  Em va agradar molt The One In A Million Boy i Before We Visit The Goddess (amb una advertència). Fa un parell de mesos em vaig adonar (quan vaig acabar de llegir La porta de Magda Szabo) que m’agraden molt els llibres sobre dones grans i les relacions femenines. Enchanted Islands va ser una de les meves lectures d’estiu i em va encantar la trama de l’amistat femenina.

 19. Terry diu:

  A veure. He llegit The One-in-a-Million Boy i el recomanaré al meu club de lectura per a la llista de l’any vinent. Idem per I Let You Go.

  Estima Louise Penny. Rebecca és una de les meves preferides. Estem llegint The Forgotten Garden al club de lectura d’aquest mes, perquè l’any passat vam adorar The Secret Keeper.

  Així que diria que estic d’acord amb la popularitat dels llibres!

 20. N’he llegit dos a la llista (Natura morta i El jardí oblidat), en tinc dos a la meva gran pila per llegir i n’hi ha tres a la meva llista de desitjos gegant d’Amazon! Gràcies per tots els grans suggeriments!

 21. Lisa diu:

  He llegit quatre d’aquests llibres i en tinc dos més esperant al meu Kindle. A partir dels comentaris anteriors, també afegiré Sea of ​​Tranquility al meu TBR!

 22. Leggy diu:

  Vaig llegir «Et vaig deixar anar» aquest cap de setmana i em va emocionar pensant que era una novel·la sòlida de quatre estrelles, però l’epíleg definitivament em va treure una estrella, així que li vaig acabar donant 3 estrelles.
  Llegiu «mar de tranquil·litat», crec que l’any passat, el començament va començar tan tòpic i una mica cursi, però es va ajuntar i va acabar sent un llibre sòlid per a YA.
  Llegir una còpia física de «natura morta», odiava el tipus de lletra, amb prou feines se’n va passar. No m’ha agradat.
  Un altre conjunt de llibres que he llegit i m’ha agradat aquest any basat en la teva recomanació van ser els llibres de la vaga de Comoron. Els estimo!!
  Llegiu «Normes de civisme» el mes passat! També m’ha encantat!!!

 23. No he llegit cap d’aquests, però van a la meva llista!

 24. No n’he llegit ni un d’aquests! Suposo que en tinc uns quants per afegir a la meva llista TBR!

 25. He estat entusiasmat amb Everyone Brave is Forgiven. Tinc un llarg període de sortida a la biblioteca (gràcies a l’estatus d’empleat de la universitat!) i estic pensant en llegir-lo de nou abans de tornar-lo a lliurar. També he llegit One-in-a-Million Boy aquest estiu i m’ha agradat molt.

  M’encantaria llegir Abans de visitar la deessa, però cap de les meves biblioteques el té, així que suposo que ho hauré de sol·licitar mitjançant préstec interbibliotecari. I Let You Go també està a la meva llista TBR.

  He llegit els dos primers llibres de la sèrie Inspector Gamache gràcies a totes les mencions d’aquest bloc. Em van agradar, però no prou com per continuar amb la sèrie. La majoria de la gent sembla estimar la sèrie, així que sóc l’estranyat.

  • Crec que Gamache va molt bé amb el llibre 4. Personalment. Només dient. 🙂

   • Margie diu:

    Estic dacord. Vaig començar amb el llibre 4, sense adonar-me que era una sèrie i em va encantar. Després vaig tornar als primers llibres, i eren bons, però no tan bons. La sèrie ha evolucionat molt i m’ha encantat el llibre més recent.

   • Heather diu:

    Sí! No m’agrada dir-ho, però heu de llegir els primers quatre llibres abans que Louise Penny ho faci clic al seu lloc. I llavors és gairebé la perfecció. El seu llibre més recent és increïblement bo. Els he llegit els 11 aquest any gràcies a l’Anna. I vaig conduir dues hores per conèixer la Louise en la seva recent gira de llibres. 🙂

   • Karen diu:

    Aquest any també he llegit «Natura morta». Em va agradar i tinc ganes de continuar la sèrie. Ara escoltar que tot millora és una bona notícia!
    He llegit un parell de sèries on vaig començar amb el 2n llibre o bé per error o el 1r no hi era i després de tornar i llegir el 1r llibre he dit que no hauria llegit la sèrie si hagués començat amb el primer. llibre! De vegades, no començar amb el 1r llibre funciona millor!

 26. Tinc 3 d’aquests a la meva llista «per llegir», però encara no n’he rebut cap. He sentit coses bones sobre One in A Million Boy

 27. El mar de la tranquil·litat sona al meu carreró. Gràcies pel record! 🙂

 28. Susan diu:

  He llegit (i he gaudit) One in a Million Boy i Natura morta. Probablement llegiré Tots els valents són perdonats.

 29. Joanna diu:

  Amb un consell d’una de les vostres llistes, vaig començar a llegir la sèrie Outlander. Em va costar molt amb el primer: estava tan clar que estava llegint un escriptor per primera vegada. Però Gabaldon em va atreure, vaig haver d’esbrinar què va passar. El següent que vaig saber, havia passat pels següents set llibres!

 30. Maria diu:

  M’encanta aquest post! He llegit tot el teu Summer Book Club cinc amb Everyone Brave Is Forgiven probablement el meu preferit. La resta d’aquests (a excepció de l’Eleanor) els he comprat a través dels vostres enllaços però encara no els he llegit. Gaudint de les lectures i gaudint de les publicacions de tothom!

 31. Tracie Haddock diu:

  Estic d’acord amb tu en Kate Morton: The Secret Keeper era el meu preferit, i The Forgotten Garden estava bé, però no tan bo. L’altre llibre que em va mantenir molt ocupat aquest estiu va ser la no ficció i pertany a la vostra llista de llibres per a noves rutines i nous inicis, titulat The Power of Habit de Charles Duhigg. És FANTÀSTIC: súper perspicaz, gairebé revelador i molt provocador. He comprat i regalat còpies a familiars i amics, i estic pensant pagar als meus fills perquè el llegeixin!

 32. JA Hall diu:

  Abans de consultar la vostra Guia de lectura d’estiu, havia llegit una ressenya estel·lar sobre Flight of Dreams. La ressenya la va escriure un autor local que viu a una illa de distància de mi. (Només estem saludant els veïns) Posteriorment, quan vaig veure el títol de la vostra Guia de lectura d’estiu, em vaig inspirar prou per recollir-lo. Els personatges del llibre eren força intrigants per si mateixos, però vaig trobar la manera de Lawhon d’il·lustrar els seus personatges a través de paraules bonica i memorable. Des que vaig conèixer el desastre de Hindenburg a secundària, les històries escrites i explicades sobre Hindenburg sempre m’han fascinat. Em va agradar tant que llegia, tenia ganes d’arribar a La dona, la criada i la mestressa, cosa que em va agradar molt. Em costaria triar el millor dels dos. Havia llegit Daphne fa molts anys, però veure’l a la teva guia em va fer pensar que probablement era un bon moment per tornar-lo a llegir. Em va encantar tot de nou.

 33. Heather diu:

  D’aquesta llista n’he llegit cinc dels llibres i actualment n’estic llegint dos més. Els altres dos els vaig comprar com a oferta de Kindle i estan esperant per ser llegits :).

 34. mar diu:

  He llegit One in a Million Boy, Still Life, Everyone Brave is Forgiven i he començat A Fatal Grace (Loise Penny). Els va encantar a tots!
  Només per diversió vaig rellegir Anne of Green Gables.
  Gràcies per tots els suggeriments.

 35. Jenny Keene diu:

  Només n’he llegit dos… Natura morta i el jardí oblidat i cap d’ells va ser aquest estiu. Tanmateix, ahir a la nit vaig acabar l’últim llibre disponible de la sèrie In the Chief Gamache. És segur dir que els estimo! M’agrada molt llegir sèries… ara estic a la recerca d’una nova per començar.

 36. Ara mateix estic estimant el nen One-In-A-Million, i m’ha agradat molt Before We Visit (gràcies al teu rec, vaig estar al capdavant de la línia per a la biblioteca :)) He comprat l’E Rosevelt, però no l’he llegit . No em va encantar The Forgotten Garden: els seus títols t’agraden prou com un pas més que hauria de tornar-ho a provar? Forgotten Garden va ser normal per a mi…
  Gràcies per ajudar a que la nostra lectura d’estiu sigui genial! (La meva altra lectura preferida de l’estiu va ser Harold FRy, que finalment vaig arribar a…)

 37. Krista Long diu:

  Em va encantar The Sea of ​​Tranquility, i The Forgotten Garden és el meu preferit de Morton. You Learn by Living i la Rebecca estan esperant al meu prestatge. Quan compro un llibre, sé que hi és, però els lloguers s’han de tornar i estic obsessionat amb la meva biblioteca..jeje. Vaig llegir Natura morta, però vaig començar el segon massa aviat. Esperaré una estona i ho tornaré a provar, m’encanten els personatges.

  Recomano molt els dos últims llibres que he llegit. Primer Some Wildflower in my Heart de Jamie Langston Turner (crec que t’encantarà aquesta Anne) Acabo d’acabar All is Not Forgotten de Wendy Walker en dos dies. (Reese Witherspoon està fent la pel·lícula amb Warner Bros.) Encara estic atrapant a la bugaderia i a les tasques domèstiques… era una d’aquestes.

 38. Jennifer N. diu:

  He llegit Everyone Brave is Forgiven (m’ha encantat!) i actualment estic llegint One-in-a-Million boy, i m’està agradant molt. També vaig agafar l’oferta de Kindle per a aquest, que va ser agradable. Acabo de comprar I Let You Go i probablement aquesta serà la meva propera lectura.

 39. Helena diu:

  Aquest estiu he llegit Louise Penny al meu Kindle a la platja. Sento que té una veu coneguda, potser Agatha Christie, a qui estimo, és semblant, només una història fantàstica.

  No n’he llegit cap altra d’aquesta llista, m’estava endinsant en les novel·les napolitanes (en aquest moment al llibre 3), em va semblar del tot oportú ja que vam passar l’estiu a Itàlia.

  He afegit Rebecca i Before We Visit the Goddess a la meva llista de lectura de tardor, a punt per ser llegida un cop tornin a començar els cels plujosos aquí a Anglaterra.

 40. Mary Claire Miller diu:

  Les meves lectures d’estiu no incloïen cap de les anteriors. Els que vaig llegir que em van agradar especialment inclouen Unwind de Neil Schusterman i un parell de llibres de la sèrie Orca Publishing Secrets. Neil Schusterman va escriure una novel·la per a joves que m’espanta pel fet que algú fins i tot va idear el concepte de «desconnectar» i que seria bo fer-ho a una persona. Estic esperant tenir prou coratge per llegir el segon de la sèrie. Només vaig trigar 2 dies a llegir-lo i em va agradar molt. La sèrie Seven és una altra sèrie per a joves creada per Orca Publishing i es tracta de set llibres sobre set noies les històries de les quals comencen amb la crema del seu orfenat i se’n van al món per descobrir qui són. El que se suma a aquesta sèrie és que cada llibre està escrit per un autor canadenc diferent, la qual cosa permet un desenvolupament de personatges i històries totalment diferents a partir del mateix inici de la història. He llegit The Unquiet Past de Kelly Armstrong i A Big Dose of Lucky de Marthe Jocelyn. Actualment estic llegint Stones on a Grave de Kathy Kacer i molt reticent a deixar-lo quan ho hagi de fer.

 41. Lisa diu:

  Tinc molta curiositat per I Let You Go. Realment vull llegir-lo per la teva descripció, però vaig llegir les primeres pàgines d’una mostra kindle i em vaig aturar tan bon punt van eludir l’accident. No sé si puc superar-ho, de ben segur.

 42. Claire diu:

  No he llegit cap d’aquests, però tinc previst fer-ho. La Rebecca està al meu prestatge esperant que la llegim.

 43. Kate Morton sempre és una lectura fantàstica! Encara no he llegit The Secret Keeper; òbviament, ho he de solucionar. El jardí oblidat també va ser la meva introducció a la seva obra. Finalment he llegit Tota la llum que no pots veure aquest estiu i m’ha agradat molt. Vaig sentir com si estigués al dia amb la resta del món!

 44. Laura Schwartz diu:

  «One in a Million boy», «Still Life», «I Let you Go» i «Rebecca» són al meu TBR!

  Vaig llegir «The Sea of ​​Tranquility» i vaig pensar que tenia una certa bellesa que l’eleva del vostre YA mitjà (que sí que llegeixo molt).

  I «El jardí secret» de Kate Morton va ser fantàstic! Em va donar aquesta sensació de voler trobar un misteri, una aventura, una certa nostàlgia que no acabo d’entendre, però tot va ser sensacions meravelloses mentre llegia.

 45. Jamie diu:

  Ho vaig intentar, ho vaig intentar realment! – donar una oportunitat a One in A Million Boy, però em va produir uns desencadenants força importants de seguida (ser la mare d’un nen de sis anys, perfectament sa… sí, els desencadenants surten a tot arreu!). Potser ho tornaré a intentar d’aquí a uns anys.

  Si us plau, digueu-me també que sou un fan de Brian Regan i que vau pensar en la seva part de ‘Me Monster’ quan vau veure el títol de ‘Sea of ​​Tranquility’? Si no, busca-ho a Youtube. Divertidíssim! Definitivament digne de cotització a la nostra llar.

Deja un comentario