El que em va funcionar el 2016: Modern Mrs Darcy

M’encanta fer una mica de reflexió a final d’any, però no ho complico. A casa meva fem servir dues preguntes per ajudar-nos a fer balanç de l’any passat.

Ells són:

  1. Què em va funcionar l’any passat?
  2. Què no ho va fer?

Avui comparteixo algunes de les coses (des d’importants fins a poc profundes) que em van funcionar el 2016. (Compartiré la meva llista de què no ho va fer treballar al butlletí, igual que l’any passat. Registra’t aquí si no ets a la llista.)

Molt no ha canviat des de l’any passat; Molts dels favorits del 2015 encara funcionen per a mi, com ara Tieks, descafeïnat i manteniment humà. Aquestes són les meves noves (o noves) incorporacions del 2016:

El que em va funcionar el 2016 Modern Mrs Darcy

1. El nostre nou cadell. És un plaer tornar a tenir un gos. És feina, però és agradable. Vam tenir la Daisy a l’octubre i realment comença a sentir-se part de la família. El meu recompte mitjà de passos també és molt millor que en aquesta època l’any passat, i això no és una coincidència.

2. Escola. L’any passat vam fer un gran canvi pel que fa a la nostra situació escolar. En aquell moment va fer por, però ara? Està funcionant, per tots de nosaltres.

3. Tornar al bàsic. La roba senzilla i els àpats senzills m’han fet passar pel que ha resultat ser un any molt ple. Quan estic ocupat, em poso el mateix cada dia. I quan el nostre horari està ple, mengem els mateixos àpats bàsics una i altra vegada.

4. El Pot instantani. M’encanta la meva nova compra impulsiva del Black Friday. Només l’he fet servir unes poques setmanes i ja m’encanta perquè és molt fàcil fer brou de pollastre, verdures a la brasa, ous durs (que puc pelar!) i sopa de coliflor sense que hagi de fer de mainada. l’estufa. També m’està ajudant a posar menjars saludables a la taula, més ràpidament.

El que em va funcionar el 2016 Modern Mrs Darcy

5. Dir que sí. Aquest any he fet conscientment que la meva resposta predeterminada és «sí»: a reunions amb amics, a viatges fora de la ciutat, a esdeveniments culturals. «No» em resulta més fàcil, perquè m’encanta quedar-me a casa. Però normalment sóc feliç quan decideixo fer-ho el—sigui quina sigui la cosa— en canvi.

Així que aquest any he anat a molts esdeveniments d’autors locals, he tingut més dates de joc per als nens del que hauria fet d’una altra manera, he fet viatges a llocs divertits com Nashville, Nova York i Charlotte, i només de tant en tant m’hauria desitjat quedar-me a casa.

6. La meva planxa. (O potser, el meu cabell?) De vegades són les petites coses. Quan la meva planxa es va trencar a principis d’aquest mes, em vaig adonar de la dependència que n’era. No dedico gaire temps als meus cabells, seriosament. El rento cada tres o quatre (o potser cinc, a l’hivern) dies i l’asseco.

Després d’això, només necessito passar 30 segons amb una planxa cada matí per tenir els cabells a punt. No estic preparat per a una sessió de moda ni res, però és prou bo per a mi. Però quan em va trencar la planxa, vaig tenir dificultats per fer que el meu cabell es comportés sense ella! Em va fer adonar-me de com hi confiava i de com necessitaré un pentinat diferent (llegiu: sense serrell) si alguna vegada surto de la xarxa durant més d’uns quants dies.

(Vaig tenir la meva antiga planxa Chi durant cinc anys, i quan finalment es va trencar, vaig passar a un GHD. No puc creure el més fàcil que és d’utilitzar i, de sobte, entenc per què els meus amics han estat capaços de treure rínxols de ferro durant anys mentre jo no podia.)

7. Prestatges. Després de dos viatges exasperants a IKEA per als sistemes d’organització d’armaris, que van donar lloc a la compra de tot un munt de coses que no van funcionar (i que, 8 mesos després, finalment vam tornar), vam pagar a algú perquè ens posés prestatgeries al nostre armari. I després el nostre altre armari. Tenen un bon aspecte, funcionen molt bé, eren més barats que IKEA i ara és molt més fàcil organitzar les coses.

1663494557 598 El que em va funcionar el 2016 Modern Mrs Darcy

8. Bullet journaling. Per fi l’he provat aquest any i en sóc fan. (Llegiu més sobre com vaig començar i els consells i trucs que faig servir i m’agraden.)

M’encantaria saber què va funcionar per a TU el 2016, què no, i per què. Explica’ns-ho tot als comentaris.

Deja un comentario