El que els agrada als meus fills: la moderna senyora Darcy

Fa gairebé dos anys que comparteixo el que m’agrada. Aquesta és la primera vegada que comparteixo què els meus nens estan dins. Últimament s’han descobert coses molt específiques que vaig pensar que seria divertit compartir:

Harry Potter

Vaig portar el Harry Potter i la pedra filosofal audiollibre per al nostre viatge per carretera a Florida, amb l’esperança de poder-lo gaudir junts. Va ser una il·lusió: Silas i Lucy van començar a queixar-se immediatament. Només hem aconseguit un capítol.

Però la Sarah estava enganxada i l’escolta des de llavors. Sempre em va convidar a escoltar-lo amb ella, i aquesta oferta és difícil de resistir. (Jim Dale és un gran narrador.)

Acabo de recollir Harry Potter i la cambra secreta ahir a la biblioteca i ja porta dos discs. Té nou anys, així que aviat ens enfrontarem a la pregunta de fins a quin punt anem amb aquesta pregunta, perquè potser no està preparada per al llibre 4 i definitivament no ho està. llest per als llibres 5-7. Però ara mateix li encanta.

Matt Christopher

Jack i Sarah han estat llaurant les novel·les esportives de Matt Christopher des que em vaig adonar Juga a la pilota! de la seva sèrie Little League mentre navegava a la llibreria a principis d’estiu. A partir de la portada, que era molt bonica, vaig suposar que eren llibres de butxaca de baixa qualitat i de mercat massiu dissenyats per atraure els nens obsessionats amb el beisbol. Resulta que Christopher va ser un escriptor prolífic que va publicar prop de 100 llibres en 75 anys, sobretot sobre esports. (Durant els últims 15 anys, es continuen publicant llibres pòstumament sota el seu nom, però la qualitat, per sort, s’ha mantingut alta.)

Ha escrit llibres sobre gairebé tots els esports que us penseu, però de moment, els meus fills només volen llegir els llibres de beisbol. Val la pena mirar si teniu un nen obsessionat pels esports a la vostra vida d’entre 7 i 12 anys aproximadament.

Què els interessa als meus fills |  La senyora Darcy moderna

Roominate

Mentre tots els altres juguen a legos, la Sarah la construeix i la reconstrueix Kit d’habitació (mentre escolteu Harry Potter, és clar). És una joguina de construcció oberta dissenyada per fomentar el joc STEM per a les noies. (Com Goldieblox, que Sarah i jo no estàvem bojos.) Igual que els legos, les peces de Roominate s’estan apoderant de la meva oficina. (Vegeu Silas més amunt.)

Què els interessa als meus fills |  La senyora Darcy moderna

Lego

Fa temps que estem en els legos, però la nostra obsessió ha assolit un nivell completament nou des que vam veure The Lego Movie. Jack està en el realisme en aquests dies: pistes de bitlles, gimnasos, avions de línia. Silas construeix naus espacials. La Lucy fa setmanes que treballa en un parc gegantí. Cada dia ho retoca una mica. Ahir hi va afegir una cafeteria, només per a mi. Dolça nena.

També descobert: aquests Vídeos LEGO stop-motion de Michael Hickox. Són genials.

Què els interessa als meus fills |  La senyora Darcy moderna

Els nois encara estan obsessionats amb Star Wars. Un lector (beneït, Samantha!) ens va enviar un gran paquet Acadèmia Jedi llibres, un còmic, postals i aquests fantàstics marcadors (mai que els llibres siguin amb tu; llegiu: és el vostre destí) per alimentar el foc. (Les meves noies diuen que no estan interessades, però vaig atrapar a Sarah llegint Acadèmia Jedi aquesta setmana.)

Això és per a nosaltres. M’encantaria saber què estan els joves de la teva vida en aquests dies.

Deja un comentario