El meu millor consell per a un matrimoni feliç

El meu millor consell per a un matrimoni felic

És el meu aniversari i em sento filosòfic.

M’encanta estar casat. Crec que és perquè he escollit l’home adequat. Així que en honor al meu 11è aniversari, us ofereixo els meus 11 millors consells matrimonials.

1. Casa’t amb el teu millor amic.

Des del principi, m’ha encantat passar temps amb el meu marit. Sabia que era «l’únic» quan preferiria anar a renovar les etiquetes del meu cotxe amb ell que anar a fer un pícnic amb qualsevol altra persona.

Resulta que aquesta és una recepta per a l’èxit. El factor més important per a un bon matrimoni és una forta amistat.

2. Ell és l’únic. Realment.

Quan les coses són difícils, sobretot el primer any, la tendència és a abandonar tot el sentit de la proporció (per exemple, després de posar la llet buida a la nevera, de nou) i preguntar-vos si heu comès algun error èpic i us heu casat malament. persona. No ho vas fer. Ell és ell. No malgastis la teva energia en això.

3. El matrimoni és difícil. Però no de la manera que espereu.

Em vaig casar amb un noi realment fantàstic. La qual cosa, curiosament, em va convertir en un primer any de matrimoni sovint dolorós. Era un bo any, però de sobte em vaig associar amb un altre ésser humà, amb les seves pròpies necessitats, desitjos, plans i horaris. Viure amb el meu marit aquell primer any em va fer adonar-me per primera vegada de com d’egoista era realment. Descobrir els teus propis errors flagrants no és divertit.

Però, com va dir el meu marit repetidament durant l’any 1, si això és el que sembla «difícil», posa-ho!

4. És el que fas cada dia el que compta.

Abans de casar-me, vaig pensar que una relació es definia pels seus grans moments. La proposta romàntica, la nit al poble, la crisi major, la gran baralla. Estava equivocat.

Resulta que un matrimoni està format per un milió de petits moments i relativament pocs grans moments. Les coses quotidianes importen més. El petó de bon dia, el somriure hola, el que-puc-te-aconseguir, el toc casual al braç. O la seva manca. Són els moments quotidians i quotidians els que marquen el to de la relació.

5. De vegades voldràs fer la guerra. Aprèn a superar-ho.

M’he enfurismat encegament amb el meu marit per coses tan mesquines que no somiaria enumerar-les aquí. Això passa. Aprèn a tractar-hi.

La darrera vegada que el meu marit i jo ens vam quedar embolicats per un problema menor però carregat de significat, em vaig asseure per passar a buscar alguns papers antics. La meva pila contenia un poema que havia guardat que el meu dolç amic m’havia escrit per a una dutxa de núvia enrere, amb rimes tontos i (lleu) xerrades. I un sentiment dolç com «de vegades farà coses molt estúpides, però recorda que està boig per tu». La combinació d’humor i perspectiva em va fer tornar als meus sentits.

6. Les coses més estranyes seran meravelloses per al vostre matrimoni

Un exemple: el nostre matrimoni s’ha beneficiat enormement amb la meva tornada a la feina a temps parcial. Unes quantes hores a la setmana, el meu marit mira els nens mentre jo vaig a l’oficina.

Mai vaig preveure l’efecte positiu que això tindria en la nostra relació. Ara sé com és tornar a casa de la feina a una família esperant. I sap el que és quedar-se a casa amb els nens. Aquesta empatia més profunda pels rols dels altres ha estat fantàstic per a la nostra relació. I navegar per la logística de dos pares que treballen ens manté en sintonia amb el flux diari de la vida dels altres.

7. La gent canvia, el teu matrimoni també.

Tots dos sou persones vives, respirades i en evolució. El teu matrimoni també evolucionarà. És possible que les coses s’hagin de repensar i redissenyar constantment. L’important és que ho facis junts. M’encanta la cita concisa de Lisa McMinn: «Un matrimoni fort és aquell en què el marit i la dona es diuen entre ells:» Estic molt compromès amb el teu creixement com a persona».

Aquest és el nostre moment preferit per parlar, i és una bona responsabilitat anar a dormir a temps.

9. El temps ho és tot.

Aquest em va portar la major part d’una dècada fins i tot a començar a aprendre. Quan estàvem sortint, vaig pensar que el meu home de seguida volia escoltar tots els pensaments fascinants que em passaven pel cap. Comprovació de la realitat: no hi ha gaire cosa que no puguis parlar amb el teu cònjuge, si tries el teu moment amb cura.

10. Crea bons límits.

El teu matrimoni és la relació més important de la teva vida. Protegiu-lo. Treball, amics, pares, sogres, totes aquestes coses són bones, però no deixis que expulsin el teu maritir?t=&l=as2&o=1&a=0310243149&camp=217145&creative=399373

.

El vostre cònjuge ha de ser la persona més important de la vostra vida. I ha de saber-ho per les teves accions.

11. Planifica, però sàpiga que no tens el control.

El meu marit i jo ens hem divertit molt planificant i somiant amb el nostre futur al llarg dels anys. Però fa riure mirar enrere i comparar la nostra realitat amb aquests grans esquemes! Fes els plans, somia els somnis, però no saps què vindrà després. Pots rebre una gran oferta de feina; pot perdre la feina. Podeu plantejar amb cura els vostres plans per formar una família, però no podeu forçar un embaràs (i tampoc sempre podeu evitar-ne un).

No saps quines sorpreses t’esperen, així que pots estalviar-te molta frustració aplicant aquesta advertència als teus grans esquemes. No tens el control.

Quins són els teus millors consells de matrimoni?

A totes les dones casades que hi ha, sobretot si teniu anys més feliços de casats sota el vostre cinturó que jo, què hi ha? teu el millor consell per a un matrimoni feliç?

crèdit fotogràfic

Deja un comentario