Cost per desgast i la seva alternativa més feliç. – Moderna senyora Darcy

Crec molt en el cost per roba. La meva mare em va ensenyar que com més sovint ets capaç de portar alguna cosa, més pots justificar pagar-ho.

És per això que estic disposat a invertir 100 dòlars en un fabulós parell de sabates, tot i que em fa mal a curt termini. Estan ben fets, són còmodes, combinen amb tot. Els porto 5 dies a la setmana durant anys. Això és CPW petit a la llarga.

CPW pot canviar d’opinió sobre el que realment és un «acord». Si aquesta samarreta de moda ràpida de 7 dòlars és buida després de dos rentats, no és un gran valor, sobretot en comparació amb les vostres més gastades que duren anys.

M’encanta CPW i sempre hi penso abans de fer una compra. Apel·la al meu maximitzador interior. (He passat els darrers 5 anys intentant superar-la perquè es presenti, però encara està molt satisfeta amb la idea de pagar 0,15 dòlars per roba a les seves sabates preferides.)

No us penseu que obtindreu un abonament gratuït si no us agrada la moda! El concepte s’aplica a més que a la roba: és la mateixa raó per la qual estic d’acord amb la propietat un forn holandès Le Creuset de 300 dòlars. (Estic especialment d’acord amb això perquè els meus pares me’l van regalar com un regal de Nadal fantàstic, però encara em vaig enfadar pel preu. estalviadorgent!)

Però he fet servir aquest pot quatre vegades a la setmana, sis mesos a l’any, durant cinc anys. Està ben fet i construït per durar. Si arriba un moment en què ja no l’utilitzo, ho passaré als meus fills. És una herència de qualitat: ho podré fer. El meu cost per ús és petit.

Cost per desgast i la seva alternativa mes felic –

quan el cost per roba i l’amor per roba convergeixen: fa 2 anys i mig, Stitch Fix em va enviar un jersei (44 $) i una bufanda (24 $) que encara porto tot el temps

M’encanta tant la idea del cost per roba que m’oblido de la gran excepció: amor per desgast.

Algunes compres tenen un cost per desgast terrible, però em fan molt feliç. He llegit sobre això recentment al blog Men’s Style Lab (on també comparteixen més advertències sobre el cost per roba).

M’encanta aquesta samarreta, però no la porto sovint. Tinc uns talons fantàstics que no porto gaire, però m’encanten quan els faig. Tinc més mocadors dels que necessito: el meu CPW és més alt del que podria ser perquè cada dia en porto un de diferent. Però em fan molt feliç.

El blog de Men’s Style Lab diu que cal incomplir les regles de CPW (sempre que no trenqui la cartera) si una compra et fa sentir increïble, encara que no la portis molt sovint. Aquests articles també són inversions, en la vostra confiança i felicitat.

El maximitzador de mi estima CPW, però també vull obrir el meu armari i veure la roba que jo amor.

Amor per desgast: és una cosa real.

Confieu en CPW? Quina és la teva peça preferida amb una gran relació amor-per-ús?

Deja un comentario