Comprar els regals de Nadal? Tens poder. Utilitzeu-lo amb prudència.

No sóc un gran comprador. Passo una tona a la botiga de queviures, és clar, però la major part de l’any no compro gaire en roba, música, articles per a la llar o altres productes minoristes.

Però això canvia quan passen les vacances. Tenim un Nadal bastant modest a casa, però el gran nombre de membres de la família que comprem significa que cada any fem una gran quantitat de canvis.

Sé que molts de vosaltres sou el mateix. I per això vull animar-vos a que tingueu cura de cap a on aniran els vostres diners aquesta temporada.

Hem parlat dels avantatges de comprar regals únics a les indústries artesanals i de fer regals fets a mà per regalar. T’he dit que hi ha moltes coses que m’encanta comprar en línia.

Però abans d’acabar (o començar) les vostres compres de vacances, m’agradaria animar-vos a considerar la compra local i la possibilitat de comprar el comerç just.

M’encanta donar suport a les meves empreses locals amb els meus diners de compres. Durant les vacances, el meu marit i jo ens agrada especialment anar a la nostra botiga de joguines especialitzada local, que té una gran selecció, preus decents i embolcalls de regals premiats (realment!). L’any passat vam comprar un Bilibo per un regal, i em vaig assegurar de comprar-lo a la botiga de joguines local perquè sabia que farien una feina molt millor embolicant aquest invent de forma incòmode que jo.

Per obtenir més informació, Simple Organic té un article excel·lent sobre com les campanyes Buy Local ajuden les empreses locals a crear comunitats sostenibleso podeu consultar la pàgina Dissabte de petites empresesque sortirà el 26 de novembre.

Compra de comerç just és una altra manera d’utilitzar el poder adquisitiu amb prudència. Si no és una cosa que feu habitualment, el Nadal és un bon moment per provar el comerç just: podeu comprar “regals únics que tenen històries de vides transformades mitjançant un treball digne.” O la xocolata de comerç just seria un gran farcit de mitges…Diví és el meu preferit.

No compro tot localment, ni compro tot el comerç just. Però estic tenint en compte aquestes opcions mentre acabo la meva compra de regals, perquè Estic intencionat sobre cap a on aniran els meus diners aquesta temporada. Us animo a fer el mateix.

Quantes compres locals feu per les festes? Compreu comerç just per les festes?

foto cortesia Arxius del Comtat d’Orange

Feu clic aquí tenir nous missatges lliurat a tu en un lector o per correu!

¿Que te ha parecido?

Deja un comentario