Com vaig descobrir accidentalment com guanyar diners fent blocs

Com monetitzar el vostre bloc pagat en cèntimsQuan vaig preguntar sobre el Pàgina de facebook de MMD el que tots volíeu saber sobre els blocs, molts de vosaltres em van demanar que parlés de com monetitzar el vostre bloc.

Aquest bloc guanya una mica, però no molts, diners. Quan vaig començar MMD, el meu primer objectiu va ser generar prou diners en efectiu per cobrir el cafè, el te i la Coca-Cola Dietètica que alimenta aquest tema dels blocs. (Sí, he deixat la Coca-Cola Dietètica des de llavors.) El meu següent objectiu era cobrir la factura de la compra. He assolit bé el primer objectiu; Encara estic treballant en el segon.

He après molt sobre com per monetitzar des que vaig començar a escriure al blog l’any passat. La bombeta se’m va encendre després que vaig escriure aquesta publicació l’any passat sobre 3 coses que m’agradaria haver après abans sobre les compres en línia. No el vaig escriure pensant en cap tipus d’estratègia de monetització i em vaig sorprendre quan va generar prou efectiu per pagar totes les meves despeses relacionades amb Blissdom. Va ser revelador, com a mínim.

Per tant, no sóc cap expert, però aquestes són les maneres en què actualment monetitzo MMD:

Amazon

La meva primera font d’ingressos a MMD va ser el programa d’afiliats d’Amazon. Encara recordo el ball feliç que vaig fer el Tax Day 2011, quan vaig iniciar sessió al meu compte d’afiliat i vaig descobrir que una ànima amable havia comprat vitamines a través d’un Enllaç d’Amazon al meu lloc, amb una comissió de 33 ¢.

1684935930 7 Com vaig descobrir accidentalment com guanyar diners fent blocs.webp

Aquí hi ha algunes coses que hauríeu de saber sobre el programa d’afiliats d’Amazon:

1. Et paguen en cèntims. Una comissió del 4-8% sobre un llibre, un lloguer de pel·lícules o una ampolla de vitamines no és gaire diners.

2. Quan els lectors fan clic a Amazon des d’un enllaç al vostre lloc, el blogger rep una comissió per qualsevol cosa compren en aquella visita a Amazon. (Personalment, tinc ganes de comprar els meus bolquers mitjançant enllaços als blocs del meu sol amic).

3. Recomptes de volum. Jo sóc emocionat quan veig que algú ha passat per un dels meus enllaços d’Amazon per llogar una pel·lícula que costa un dòlar o comprar un llibre electrònic que costa 99 ¢. Si us trobeu a l’estructura de compensació de tarifes escalonades d’Amazon, la vostra taxa de comissió augmenta amb el vostre volum. Per tant, potser només em pagaran uns quants cèntims de comissió pel lloguer de la pel·lícula, però aquesta compra ajudarà a augmentar la meva taxa de comissió global durant el mes.

Programes d’afiliació de llibres electrònics

Molts bloggers tenen programes d’afiliació per als seus llibres electrònics i altres productes, i aquests solen pagar amb tarifes del 30 al 50%. Això vol dir que en comptes de pagar uns quants cèntims cada vegada que algú fa una compra, podríeu rebre uns quants dòlars. Això és una gran diferència!

He compartit uns quants llibres electrònics amb tots vosaltres aquí a MMD: els que més us han agradat han estat Digues el teu temps, Com tenir el teu pastís i menjar-lo també, Una mossegada a la vegadai Blocs senzills. L’armari No Brainer No tenia cap programa d’afiliació quan vaig escriure’n per primera vegada, però em vaig unir quan Hayley el va afegir uns mesos més tard. Ha estat força popular entre els lectors de MMD. (Les relacions d’afiliats sempre es mostren a la publicació.)

Quan iniciï Work Shift la setmana que ve, tindré un programa d’afiliats amb una estructura de comissions del 50%. Et donaré instruccions per registrar-te.

Ara mateix tinc un lloc de Google Adsense al bloc a la barra lateral dreta, i faig una mica de ball feliç sempre que veig que ha rebut un clic. He pensat a abandonar-lo perquè no m’agrada el programa i només tinc un control limitat sobre els anuncis. Però com podeu veure, de moment és allà.

Hi ha tot tipus de maneres de guanyar diners fent blocs que jo no ho facis feu aquí a MMD, com ara xarxes publicitàries i publicacions patrocinades. Per obtenir més informació, fes una ullada a ProBlogger’s great mapa mental que il·lustra 13 maneres en què els bloggers guanyen diners.

Si voleu monetitzar el vostre bloc, aquí teniu el que heu de fer:

1. Centra’t primer a crear bon contingut. En cas contrari, ningú voldrà venir a visitar el teu bloc.

2. Desenvolupa el teu públic lector. Rebo massa correus electrònics de bloggers que estan frustrats perquè no guanyen diners fent blocs… però només tenen 5 lectors. No necessiteu un seguiment massiu per generar un petit ingressos del vostre bloc, però sí alguns trànsit.

3. Educa’t. Si voleu guanyar diners fent blocs, dedica una estona a llegir sobre com fer-ho. Acabo de compartir la punta de l’iceberg aquí. Els meus llocs preferits per anar a buscar informació són ProBlogger, Blogging amb l’Amyi Mare comm.

El vostre bloc genera uns quants níquels o més? Si no, t’agradaria guanyar diners fent un blog?

Aquesta publicació conté els meus enllaços d’afiliats. Gràcies per donar suport al meu bloc!

crèdit fotogràfic 1, 2

Deja un comentario