Com tries les teves lectures de vacances? – Moderna senyora Darcy

Fa poc la meva família va continuar una escapada d’acampada de cinc dies i com a preparació, vaig fer una cosa molt inusual per a mi: vaig «salvar» un llibre que no podia esperar per llegir per al viatge.

Normalment, el meu enfocament a la vida lectora s’assembla més a la versió lectora de la filosofia d’escriptura d’Annie Dillard. En el seu llibret estrany i meravellós La vida de l’escriptura ella escriu: «Una de les coses que sé sobre escriure és això: gastar-ho tot, disparar-ho, jugar-ho, perdre-ho, tot, de seguida, cada vegada. No acapareu allò que sembla bo per a un lloc posterior al llibre o per a un altre llibre; dóna-ho, dóna-ho tot, dóna-ho ara”.

Quan es tracta de la meva lectura vida, no «guardo» les coses bones. Si tinc ganes de llegir alguna cosa desesperadament, la llegeixo! El gasto, el disparo, el joc, de seguida, tantes vegades com puc. (El veritable problema ve quan vull desesperadament llegir una dotzena de llibres alhora, però aquesta és una altra publicació per a un altre dia.)

És per això que el meu enfocament de la meva lectura de campament em va semblar fora de caràcter. No estic acostumat a guardar allò que sembla bo ara per a més endavant, tret que realment ho hagi de fer, però aquesta vegada ho vaig fer. El llibre que estava acumulant, és clar que sé que voleu saber el llibre que estava acumulant, era Carrie Soto ha tornat, el nou llançament que sortirà el 30 d’agost de Taylor Jenkins Reid. Em va semblar una lectura de vacances excel·lent: s’ha convertit en una de les meves autores imprescindibles per històries familiars convincents amb escenaris interessants, ja havia sentit grans coses d’uns quants amics llibreters i està ambientada en el món del tennis professional, un L’esport que conec bé, ja que quan era petit vaig jugar competitiu.

En resum, encarnava les característiques que sovint busco en una lectura de vacances: era llarga, absorbent i bona.

Vam fer un viatge d’acampada fantàstic. Però sincerament, entrant, la meva actitud potser no va ser la millor, i salvar un llibre tan esperat significava que tenia una mica més que esperar.

I així vaig portar Carrie Soto, juntament amb el meu tom actual amb una data de venciment de la biblioteca massa aviat, un ARC de butxaca amb una data límit d’aprovació imminent i dos comunicats de tardor que tenia ganes de llegir. Normalment no m’agrada portar llibres que «necessito» per llegir a les vacances, però aquesta vegada ho vaig fer i em va sortir prou bé. (No m’he sentit boig amb aquests nous llançaments de tardor, però ho sentireu més endavant.)

Com tries les teves lectures de vacances – Moderna senyora.webp

És curiós com s’assembla la meva lectura d’acampada amb els meus ritmes de lectura d’unes vacances a la platja, així que deixeu-me que us expliqui com acostumem a fer un viatge d’aquest tipus. A la platja tenim molt temps per llegir, i volem poder llegir a caprici. No sempre és fàcil fer-ho durant les vacances, quan no tenim una casa plena de llibres a la nostra disposició, però Will i jo hi posem el millor possible amb aquest mètode que ja fa gairebé vint anys que utilitzem.

La setmana abans del nostre viatge, traiem una caixa de llet buida i, a mesura que avancem durant la setmana, l’omplim de revistes, llibres de la biblioteca i llibres dels nostres propis prestatges que potser voldríem llegir mentre no som. Empaquetem coses que pensem que probablement llegirem i altres que potser voldríem llegir, i quan arribem a la nostra destinació, veiem de què estem d’humor. (El meu Kindle ben proveït no apareix a la foto de dalt, però cada cop és més important tenir la meva pròpia lectura de viatges.) M’agrada llegir tot tipus de coses a la platja, però els misteris, la ficció literària i les memòries tenen un paper destacat. en les meves seleccions, sobretot si prometen ser llargues, absorbents i bones.

Visitem les llibreries quan viatgem, així que de vegades faig les maletes lleugeres, de manera que tinc espai per portar-ne de noves. (De vegades això és contraproduent: l’estiu passat volia llegir el de Mary Lawson Un poble anomenat Consol durant el nostre viatge i teníem previst comprar-lo a una llibreria de destinació, però com que estava a la llista llarga del Booker dies abans de la nostra visita, estava tot esgotat!)

Aviat tenim un viatge en avió, la qual cosa vol dir que haurem de deixar enrere la caixa de llet i examinar amb més atenció les lectures del nostre viatge potencial. Confiaré en el meu Kindle i en un o dos llibres de butxaca escollits amb cura, cosa que no és tan limitant com sembla perquè aquests viatges solen permetre menys temps de lectura que els nostres viatges a la platja més relaxants. Com a volant nerviós, llegeixo diferent als avions que a terra: vull històries argumentals, ràpides i amb molta acció, l’humor segur que no fa mal. Christina Lauren, Jasmine Guillory i Kate Clayborn m’han servit molt en el passat, i sempre estic a la recerca de títols nous que puguin funcionar en aquest entorn desafiant.

Parlar d’escollir la lectura de vacances m’ha emocionat molt amb els bons llibres que podré llegir durant el temps fora aquest estiu! Ara m’encantaria saber de tu.

Com esculls les teves lectures de vacances? Tens una experiència de lectura de vacances memorable per compartir? Explica’ns als comentaris!

PD Si la lectura de vacances et fa feliç, fes una ullada a aquest episodi de Què he de llegir a continuació, exactament sobre això, juntament amb la nostra sèrie de turisme literari sobre Modern Mrs Darcy.

Deja un comentario