Com em vaig convertir en un impulsor de vitamines que utilitzava la batedora – Modern Mrs Darcy

Els meus fills pensen que sóc la millor mare del món perquè els he estat fent batuts per esmorzar.

M’alegro que pensin que sóc meravellosa. Però realment, Només vull que prenguin el seu oli de peix.

El seu dentista no va dir més res gomoso, mai, així que vam canviar el nostre Gominoles Omega-3 per a líquids amb un gust rígid. Volia trobar una manera indolora d’aconseguir que els meus fills ho prenguessin.

Els batuts són la resposta: la fruita emmascara el gust de l’oli de peix, i els meus fills sempre tenen ganes de rebre batuts.

Però l’oli de peix va resultar ser el meu suplement d’entrada. Em va animar el meu èxit, vaig començar a ser creatiu: primer vaig provar d’afegir espinacs i després col. Vaig experimentar amb mantega d’ametlles i oli de coco. I ara estic investigant el julivert, el kefir i la vitamina D.

Després d’unes setmanes d’elaboració de batuts, Vaig començar a deixar que els meus fills ajudessin. Ara saben que estan bevent col rizada i oli de peix; són ells els que els aboquen a la gerra de la batedora. Però ja saben que aquests batuts tenen un bon gust i els estan bevent de totes maneres.

Aquests són alguns consells que he recollit durant el meu mes de preparació de batuts:

Compra un bon oli de peix. Pot ser que no tingui prou gust per beure senzill, però no poseu res veritablement terrible al vostre batut. Estic content amb el sabor de llimona Carlson for Kids Oli de peix Vaig fer la comanda després de llegir les ressenyes Vitacost.

Comença petit. Quan comenceu amb un nou ingredient furtiu, com l’oli de peix o els espinacs, només afegiu-ne una mica i feu servir-ne una mica més cada dia fins que arribeu a on voleu estar.

Els nabius i les mores tornen el vostre batut de color morat, encara que estigui carregat de verds.

No presteu massa atenció a les receptes. Utilitzeu-los com a inspiració i equilibreu els ingredients líquids i congelats per obtenir la consistència que voleu per al vostre batut.

Obres d’aigua. No cal que utilitzeu suc ni llet com a líquid. L’aigua funciona bé per a moltes receptes.

Observa l’índex glucèmic. Si els meus fills només tinguessin un batut de fruita i suc per esmorzar, tindrien una crisi a mig matí. Afegeix greixos i proteïnes als nostres batuts (o els faig agafar un ou dur) per evitar una caiguda de sucre en la sang una hora més tard.

L’ordre en què afegiu els ingredients és important. Barregeu bé les verdures amb aigua o suc abans d’afegir-hi altres ingredients. Afegiu oli de peix després has afegit un ingredient que dóna cos al batut (com ara fruita congelada o un plàtan), o acabarà a la part inferior de la batedora i no al batut. Si tens un Vitamix o Blendtec l’ordre realment no importa. (Jo faig servir un $50 Braun PowerMaxque va ser recomanat per Cooks Illustrated com a «Millor compra», i us recomano que en compreu un immediatament, però ara mateix no estan disponibles a Amazon.)

Aquí teniu algunes idees per a ingredients de batuts més enllà de fruites i sucs congelats:

 • Oli de peix
 • Mantegues de fruits secs
 • Oli de coco
 • Llet de coco
 • Verdures de fulla verda, com els espinacs, la col rizada, les bledes, les cols i el julivert.
 • pastanagues triturades
 • Proteïna en pols
 • Extractes, com ametlla o vainilla

Aquestes són algunes de les nostres combinacions preferides (totes amb oli de peix):

 • llet de coco, maduixes congelades, pinya congelada, plàtan, oli de coco
 • suc de taronja, col rizada, gerds, plàtan, mantega d’ametlles
 • aigua, espinacs, baies barrejades, plàtan, oli de coco

Fas batuts? Teniu idees per a altres suplements que hauria d’introduir als batuts de la meva família?

Deja un comentario