A meitat de lectura d’estiu. – Moderna senyora Darcy

twitter de juliol

Estem aproximadament a la meitat de l’estiu. Si això vol dir que hauria d’estar aproximadament a la meitat de la meva lectura d’estiu, estic en problemes. Acabo de comptar els meus llibres: tinc 3 per 10 al meu pla d’estudis d’estiu i 7,5 per 14 a la meva llista de lectures d’estiu.

Només estic 3 per 11 als llibres que vull llegir aquest estiu que són YA, però això podria convertir-se en 3 per 10: estic pensant seriosament en deixar-ho. Érem mentiders. (Pensaments?)

Per descomptat, podria haver eliminat més llibres de les meves llistes si realment m’hagués enganxat a les meves llistes. Però com sabeu, aquest no és realment el meu estil. Per bé o per mal.

Actualització de la meva lectura de mig estiu:

El Mar de la Tranquil·litatKatja Millay

Aquesta novel·la de la meva llista de lectura d’estiu de YA és un dels millors llibres que he llegit l’any 2014. Està ben escrit i no es pot deixar caure. Si estimaves Elionor i Park (a la venda a la botiga Kindle ara mateix), aquest t’encantarà.

Lizzy i JaneKatherine Reay

Els noms provenen de Jane Austen, però (per sort) això no és una ficció: en aquesta novel·la, Lizzy és una xef de Nova York i la germana gran estoica Jane fa les xarxes socials a Seattle. Aquesta segona novel·la de Reay no s’estrena fins a l’octubre: afegiu-la a la vostra llista, però mentrestant llegiu Benvolgut senyor Knightleyo qualsevol cosa per Centre Katherine.

Maphead: cartografiar l’ample i estrany món de la geografia WonksKen Jennings

Aquesta selecció nerd de no ficció del meu pla d’estudis d’estiu era molt recomanable, i puc veure per què. Imagineu AJ Jacobs a l’abella de la geografia (o als Arxius Nacionals, o al geocaching). Fascinant i divertit.

Els expatriatsChris Pavone

Vaig eliminar aquest thriller de la meva llista de lectures d’estiu en un dia perquè no podia esperar per esbrinar-ho què passa després. M’ha agradat aquest debut, però espero la seva segona novel·la, L’accidentper ser encara millor.

The Thousand Dollar Tan Line (un misteri de Veronica Mars)Rob Thomas i Jennifer Graham

Mireu la sèrie, mireu la pel·lícula i, a continuació, llegiu aquest llibre, que reprèn exactament on es va quedar la pel·lícula. (Vés a participar per guanyar una còpia abans de la mitjanit si encara no ho has fet.)

Sols junts: per què esperem més de la tecnologia i menys els uns dels altresSherry Turkle

Aquesta selecció del meu pla d’estudis d’estiu va ser interessant, però no tan interessant com esperava, i m’agradaria haver-me saltat completament la primera secció. Ho vaig acabar perquè em sentia com jo hauriano perquè jo ho volgués.

Què has estat llegint darrerament?

(Vés aquí per obtenir més detalls sobre aquesta bogeria que anomenem twitterature.)

twitterature lectura mensual d'enllaços breus ressenyes

Deja un comentario