8 (sobretot) petites coses que m’encanten per a l’hivern – Modern Mrs Darcy

M’agrada mantenir una llista al meu diari de les petites coses quotidianes (sobretot) que em porten una quantitat desproporcionada de felicitat en aquests dies. I m’agrada compartir un bon grapat d’aquestes coses amb tu de tant en tant, però m’acabo d’adonar que fa anys que no ho tinc!

Posem-nos al dia amb aquesta petita mostra de petites coses que em fan feliç ara mateix:

1. Trencaclosques de Michael Storings

vaig comprar el meu primer trencaclosques de Michael Storrings a la Biblioteca Pública de Nova York fa dos anys, quan estava a Nova York per gravar el meu No t’ho pensis massa audiollibre. (Algú recorda quan em van marcar la seguretat de l’aeroport perquè semblava un element sospitós a través de l’escàner?) Aleshores, no se’m va ocórrer que poguessin estar disponibles altres trencaclosques de Storrings, més enllà de l’escena hivernal de la NYPL que hauria tan gaudit fent. (Però hauria d’esmentar: aquest és més difícil del que sembla!)

Aquest hivern hem estat d’una bona estona d’Storrings per aquí. Will va començar quan em va donar aquesta escena parisenca per Nadali des de llavors ho hem fet Cuba i aquest paisatge urbà panoràmic. No puc esperar per començar el Trencaclosques de les flors de cirerer Vaig ensopegar amb St Louis’s Left Bank Books a principis d’aquesta setmana i, a continuació, estic mirant aquest trencaclosques brillant de Moonlight Skaters.

Heu treballat algun trencaclosques fantàstic últimament? Si us plau, digueu-nos-ho als comentaris!

2. Abbott Elemental

Gràcies pels vostres fantàstics suggeriments sobre què veure en aquesta edició de Links I Love. Ens han portat a coses fantàstiques, i el nostre favorit de la família, per a la meva tripulació d’entre 12 i 16 anys i després els de 40 anys, és Abbott Elementary. (Estem mirant a Hulu.)

Aquesta comèdia de treball ambientada dins d’una escola pública de Filadèlfia i centrada principalment en el personal i les seves relacions, es desenvolupa en episodis de 22 minuts. És divertit i càlid i a tots ens encanta.

3. Ampolles d’aigua calenta

No és un descobriment nou: després de visitar Escòcia amb les seves omnipresents teteras i ampolles d’aigua calenta (a cada fonda, vestíbul o fins i tot llibreria que vam trobar), vam tornar a casa i vam comprar la nostra. Però després, durant els mesos més càlids, oblidem que existeixen i no els tornem a treure a la tardor quan el temps es fa malbé.

Però el mes passat vam tornar a tenir l’hàbit. No estic segur de si aquest article va trobar ens va recordar com de fantàstiques eren, o si finalment d’alguna manera em va adonar que els meus dits dels peus no han d’estar arrugats només perquè fora fred, però sigui quin sigui el motiu, els estem gaudint.

4. Copes de vi

Vaig rebre a Will unes ulleres de qualitat pel seu aniversari al desembre i tots, són MOLT MILLORS que les nostres ulleres d’IKEA de 75 cèntims. Qui sabia? (Segurament ho has fet.)

Si no tens ni idea de què parlo: el bol d’una copa de vi ben feta canvia completament l’olor del vi, que després canvia completament el gust. (La primera vegada que vam fer una comparació paral·lela entre ulleres noves i velles, amb prou feines podíem creure la diferència.)

Després d’una bona investigació, vaig aterrar aquestes copes de vi de Gabriel-Glas. (Vaig comprar el nostre a Wayfair, però ara no sembla que estiguin disponibles.)

5. Te, molt te, tant te

Ens encanta una bona copa de vi, però sobretot prenem te. Ja he compartit el meu amor pel te, però és hivern i val la pena tornar-ho a dir: els dies freds i grisos són millors amb begudes calentes. En sóc fan des de fa temps Espècia de canyella calenta de Harney (Rebo el descafeïnat), i aquest hivern també he begut tones de menta de Rishi, Trader Joe’s i diverses marques de cistelles de regals de vacances. En general, sóc exigent amb el meu te, però és fàcil de complaure quan es tracta de varietats de menta.

6. Qualsevol cosa que ajudi a gestionar la pell seca de l’hivern

La meva pell s’asseca terriblement a l’hivern, i fer servir els productes adequats, religiosament, fa una gran diferència en el meu nivell de comoditat del dia a dia. No és genial per al teu estat d’ànim quan estàs literalment incòmode a la teva pell. Actualment m’encanten alguns productes nous aquesta temporada de Glossier, especialment el Boira d’oli de tacte sec Body Hero emparellat amb el Crema perfeccionadora diària Body Hero.

He esmentat els meus altres productes preferits en 13 preferits per a la cura de la pell per al clima d’hivern, però he de donar un crit al favorit de la farmàcia. Aquaphorque em salva les mans cada hivern.

7. Una petita paleta d’ombres d’ulls

Al novembre em vaig regalar un dels conjunts de vacances de Sephora (el seu tema era la bellesa més venuda, tot i que ara mateix no està disponible) i he estat utilitzant la paleta d’ombres d’ulls de tres colors inclosa gairebé cada dia. Els colors em van bé, però crec que el més important és que és FÀCIL.

La marca és Natasha Denona; és una mini versió de la seva coneguda paleta Biba (que conté massa opcions per al meu jo desafiat pel maquillatge!). La veritable màgia aquí, sospito, és que la meva paleta per a nadons només conté tres colors amb els quals sé exactament què fer. Sense problemes, sense problemes, sense pensar excessivament.

8. Llibres nous i llibres nous en camí.

Tinc un nen de 12 anys que pot devorar un llibre de capítols en una nit, així que mantenir-lo en bons llibres és DIFÍCIL. És per això que ensopegar amb una nova sèrie, amb les seves respostes integrades a «què he de llegir a continuació?», és una alegria. I ara mateix li encanta l’Alex Rider (Llibreria | Amazon) sèrie d’Anthony Horowitz. Sí, el mateix Anthony Horowitz que va escriure Assassinats de la urraca! També està emocionat d’aprofundir en el nou llibre de la sèrie City Spies (Llibreria | Amazon) de James Ponti. Als meus dos fills petits els ENCANTA aquesta sèrie per a lectors de primària i de grau mitjà.

Pel que fa a mi, em va emocionar saber que tenim nous llibres per esperar de Maggie O’Farrell (Llibreria | Amazon) vindrà el 6 de setembre i Taylor Jenkins Reid (Llibreria | Amazon) el 30 d’agost. Tants bons llibres per esperar aquest estiu!

Quines (sobretot) petites coses t’estan donant una quantitat desproporcionada de felicitat últimament? M’encantaria escoltar-ho als comentaris.

PD Edicions anteriors de petites coses que m’encanten: 9 (sobretot) petites coses que estic estimant últimament: edició de cuina, 8 (sobretot) petites coses que m’encanten per a principis de tardor, 9 petites coses que estic estimant aquest setembre, 6 coses que m’agraden a principis d’estiu, 5 preferides a finals de tardor/principis d’hivern, 7 petites favorites de gener, 9 d’octubre i 7 coses no gaire emocionants que em fan molt feliç aquests dies.

Deja un comentario