8 articles bàsics d’entrenament que fan que posar-se en forma sigui una mica més divertit: Modern Mrs Darcy

Ha estat un any estressant per molts motius. Com a tal, m’he centrat a controlar les coses que puc (que de vegades em sembla una llista MOLT curta, ha!) i a fer les coses de base intel·ligents que se sap que són efectives per a la gestió de l’estrès. Això vol dir que he estat prioritzant una nutrició sòlida, un bon son i l’exercici.

Tot i que cap d’aquestes coses és fàcil, intento preparar-me per a l’èxit planificant amb antelació i assegurant-me que tinc el que necessito amb antelació, de manera que menjar el menjar decent, anar-me’n al llit a temps i fer aquests entrenaments és tan perfecte com sigui possible. (Vaig escriure sobre això més a No t’ho pensis massa.)

Tenir roba esportiva que s’ajusti i se senti bé fa que preparar-se per a aquests entrenaments sigui més fàcil, i no és raonable pensar que un vestit d’entrenament divertit també ho fa una mica més divertit. Veig la roba de gimnàs com una oportunitat per portar colors que potser no faig servir per a la meva roba normal (llegiu: molt neutre) fora del món, i aquesta distinció em porta una gran alegria: els colors feliços com l’aigua i el turquesa són molt presents en el meu paleta de colors d’entrenament!

El vostre quilometratge pot variar quan es tracta dels meus entrenaments bàsics. Sóc alt, el que significa que trobar pantalons que no baixin és crucial (i no sempre fàcil). No m’importa tenir estils actuals per a la roba d’entrenament; No m’agrada comprar, així que vull que aquestes peces em durin molt, molt de temps perquè no hagi de buscar substitucions. I estic buscant equipament que no sigui revelador, però que també se senti fresc i transpirable pel meu clima humit.

Una nota sobre la cura: vaig rentar la meva roba esportiva a mà durant anys, però des que vaig llegir Amor de bugaderia Vaig començar a rentar aquestes peces en bosses de malla, amb aigua tèbia, al cicle exprés de la meva rentadora. Els deixo assecar principalment a l’aire, però sovint llenço camises i polaines (no pantalons curts ni sostenidors esportius) a l’assecador durant uns minuts per reduir les arrugues. MALGRAT AIXÒ. Amor de bugaderia També em va ensenyar com de fàcil és rentar-se les mans, i ara de vegades rentaré ràpidament les peces preferides a mà per poder tenir-les a punt per l’endemà sense haver de fer una càrrega completa. Aquesta estratègia també és un salvavides quan viatgeu! Normalment faig servir detergent normal, però si la meva roba fa molt pudor això és el que jo arribo.

sostenidors esportius

No estic segur de si això és cert per a tothom, però per a mi els sostenidors esportius i les polaines són les peces més difícils d’encertar, així que quan trobo alguna cosa que m’agrada, tendeixo a quedar-me amb això. Fa anys que he estat parcial Lululemon Energy Bra (suport mitjà) i la Sostenidor Solace d’Athleta.

8 articles basics dentrenament que fan que posar se en forma

Polaines

M’he convertit a Polainas de poder gegant americà. M’agraden tant que tinc dos parells idèntics en negre i també m’agraden molt els seus colors d’edició limitada Muntanya Blava i Llavor de raïm per varietat.

Vaig descobrir aquests leggings per primera vegada quan la marca va patrocinar What Should I Read Next, i els oients van començar a escriure per dir-me quant els estimaven els poderosos leggings. Em van fer un descompte especial per compartir amb vosaltres avui: feu un 15% de descompte a la vostra primera comanda amb el codi DARCY a la caixa.

No he trobat que siguin adequats per a les meves cames llargues, però els meus petits amics del gimnàs ho juren. polaines de Old Navy.

1661348413 352 8 articles basics dentrenament que fan que posar se en forma

Pantalons curts

El Curt curt Athleta Mesh Racer Run 4″ és el meu favorit durant els mesos d’estiu. (També m’agrada aquests pantalons curts de Lululemonperò se senten una mica més modestos, tot i que si això és bo o dolent, depèn de tu!) La meva filla també acaba de rebre aquests curts i són adorables en persona. Ara estic pensant a comprar-me un parell.

1661348414 822 8 articles basics dentrenament que fan que posar se en forma

Samarretes sense mànigues

Els bons tancs són la peça més fàcil de trobar. Roto entre algunes opcions diferents, com ara Respira ràpidament el tanc muscular, mostrat més amunt, i Lululemon Sculpt Tank, que tinc en negre. Si m’agradessin més els colors, ho posaria més. Llacuna Teal, per exemple, està tot exhaurit a la meva talla! Estima el color.

Per a un tanc ajustat, m’encanten les nombroses opcions de colors feliços Tanc Momentum de l’Athleta: taronja i verd verd i fuschia, oh! Un cop més, molts amics del gimnàs amb roba d’entrenament divertida (especialment aquells que busquen opcions petites) parlen molt bé Les ofertes de l’Old Navy.

Samarretes boniques

He acumulat una gran col·lecció de samarretes de temàtica literària i sovint les porto per córrer quan no fa massa calor. (Curiosament, poques vegades els porto per entrenar al gimnàs, tot i que quan ho faig gairebé sempre condueix a converses de llibre.)

1661348415 157 8 articles basics dentrenament que fan que posar se en forma

Mitjons

Si escolteu Què he de llegir a continuació, segur que m’heu sentit parlar de quant m’estimo Bombes. Aquests són els únics mitjons esportius que porto; tota la meva família els estima. (Aconsegueix un 20% de descompte en la teva primera comanda.)

Cordons de cabell

No pots equivocar-te Teletes! també m’agrada aquests llaços bàsics per als cabells—Són un clàssic per una raó.

Cantimplora

La hidratació és crucial quan fas exercici; de fet, l’any passat he començat a portar una ampolla d’aigua a gairebé tot arreu. Un vell amic em va regalar això Ampolla de cavall de coure Quan Vaig aparèixer a The Strand l’any passat. Ara gairebé sempre m’acompanya quan estic fent exercici o en moviment.

Quins són els teus entrenaments preferits? Ens agradaria saber sobre els vostres articles a la secció de comentaris!

PS 8 (sobretot) petites coses que m’encanten a mig estiu, i coses que portaré 100 vegades aquest estiu.

8 articles bàsics d'entrenament que fan que posar-se en forma sigui una mica més divertit

Deja un comentario