7 petites coses que m’encanten per a principis de primavera – Modern Mrs Darcy

M’agrada mantenir una llista al meu bullet journal de les (sobretot) petites coses quotidianes que em porten una quantitat desproporcionada de felicitat en aquests dies. Una mostra recent:

1. Caminant cap a la feina

Tinc una data límit per al llibre que s’acosta, la qual cosa significa que he passat una estona excessiva a l’ordinador, a la cadira. És cert, això és el que cal per fer la feina, però em va alarmar la facilitat amb què m’havia caigut en un estil de vida majoritàriament sedentari, almenys en aquesta temporada d’escriptura centrada.

I així vaig començar a caminar cap a la feina. Cada matí abans de seure, la Daisy i jo caminem. Mitja milla si fa fred, diversos quilòmetres si és encantador. I aleshores Em poso a treballar.

Ha estat un canvi preciós (i necessari) de rutina.

2. Barreja de condiment de chile-llima de Trader Joe

Aquest condiment de 2 dòlars és el company perfecte per a totes les coses de l’alvocat: torrades, guacamole o rodanxes per acompanyar els ous del matí.

3. Fulls de post-it de pissarra gegant

Si les parets de la meva oficina poguessin ser de material de pissarra blanca, seria un somni fet realitat. Això és el següent millor.

Aquestes notes gegants en realitat no estan fets de material de pissarra blanca, només paper normal, encara que gruixut. Però tenen el mateix propòsit, capturant totes les vostres idees a la paret. Quan passeu al següent projecte, traieu-los i poseu-ne un de nou.

4. Mantega d’ametlla d’avellana de Justin

Vull dir, no ho dic ho tinc fet, però si vostè Alguna vegada has menjat Nutella fora del pot amb una cullera, això és més substancial i, per tant, molt menys perillós. Hipotèticament.

(El preu no és terrible a Amazon però el més barat que l’he vist és a Target.)

5. Falgueres al meu bany

Els lectors habituals saben que m’he convertit en tota la dama de les plantes durant els últims dos anys. Encara estic movent constantment les meves (ara nombroses) plantes per casa, intentant trobar llocs on estiguin contents i estic content de veure-les.

L’any passat vaig portar a casa dues falgueres petites, una d’Home Depot, una de Trader Joe’s, i cap de les dues era del tot feliç a casa meva. Fins que els vaig traslladar al meu bany, que sovint és humit i té una quantitat de sol occidental de baixa a moderada.

Ara les meves falgueres s’han animat i el meu bany definitivament sembla més divertit.

6. Fizz d’aranja

M’encanta l’aranja Spindrift. Però recentment he començat a afegir un paquet de Veritable pomelo a l’aigua amb gas natural del nostre SodaStream, que és més barat i més fàcil que portar 15 paquets de Spindrift a casa de Costco.

7. Resaltadors de lavanda

Sóc lleial a Mildliners, els subratlladors secs japonesos que incloem amb els nostres kits de diari de lectura de luxe. Però abans de comprometre’ns amb els Mildliners, vaig provar tots els tipus de subratlladors que hi ha, i encara tinc munts al calaix de l’escriptori.

Vaig acabar agafant el de lavanda d’aquest conjunt quan l’altre dia necessitava un marcador per investigar, i m’encanta el color. No recomanaria aquesta marca per al vostre diari, però m’encanta la manera com marquen els llibres i el paper d’impressora.

Quines (sobretot) petites coses t’estan donant una quantitat desproporcionada de felicitat últimament? M’encantaria escoltar-ho als comentaris.

PD Edicions anteriors de les petites coses que estimo: 9 petites coses que estimo aquest setembre, 6 coses que estimo per a principis d’estiu, 6 (sobretot) petites coses que estimo aquesta primavera, 5 a finals de tardor/principis d’hivern favorits, 7 favorits de gener, favorits del 9 d’octubre i 7 coses no gaire emocionants que em fan molt feliç aquests dies.

¿Que te ha parecido?

Deja un comentario