7 coses que vaig aprendre al juliol – Modern Mrs Darcy

1. Els alimentadors de colibrís funcionen realment.

Ni tan sols sabia que teníem colibrís a la nostra zona fins que ens vam mudar a la nostra casa actual fa dos anys. Els vam veure regularment al pati del darrere el primer any, però gairebé no en vam veure el següent.

Ho vaig dir a la meva cunyada quan anava de visita i em va dir que havien tingut bona sort amb un alimentador de colibrís econòmic. Així que n’he trobat un (a Amazon, per 9 dòlars!) I, per descomptat, funciona!

He vist un colibrí cada dos dies més o menys des que el vaig penjar… però m’encantaria veure’n més. Algun consell?

2. Facebook no està tan malament.

Will i jo estàvem a Chicago a principis d’aquest mes i ens vam trobar amb vells amics per sopar. Una d’aquestes amigues va publicar una foto de nosaltres quatre a la seva pàgina de Facebook i ens va etiquetar com a Chicago.

Més tard aquella nit vaig rebre un missatge de text d’un altre vell amic que va ser a Chicago el cap de setmana. Ella havia estat la foto que em va situar Will i jo a Chicago, i gràcies a Facebook ens vam trobar per prendre un cafè en una ciutat on no vivim cap dels dos.

Gairebé mai faig servir Facebook per a les meves coses personals; de fet, tinc una extensió de Chrome que impedeix que es carregui el meu mur, així que no tinc la temptació de passar massa temps desplaçant-me pel meu feed. Però vaig estar molt agraït que fes possible un retrobament divertit.

tieks a les pistes

3. Sempre tinc bones converses amb desconeguts a causa de les meves sabates.

Alguns dels meus amics amb els cabells arrissats diuen que connecten amb altres noies arrissades a tot arreu, i els amics que tenen equipament esportiu nínxol diuen que desconeguts a tot arreu s’hi acosten per parlar de les seves sabates o de la seva bicicleta.

Pel que fa a mi, sempre tinc bones converses amb desconeguts a causa de les meves sabates. Mai he estat jo qui havia iniciat la conversa abans, però vaig estar en un esdeveniment professional aquest mes i vaig veure una dona que portava el que jo pensava que era Tieks taupeque és un color que he estat pensant a demanar per substituir un parell trencat (història llarga, compartiré en algun moment) però tenia moltes ganes de veure’ls en persona, i no a Internet.

Així que li vaig preguntar… i quinze minuts més tard m’havia explicat tot sobre els seus tres clubs de lectura, i jo havia obtingut la seva adreça de correu electrònic perquè pogués ser convidada a Què hauria de llegir a continuació. Puntua un per a les sabates.

4. L’aigua amb gas a l’aixeta és una cosa.

Quan vam estar a Chicago vam anar-hi dos restaurants que tenien aigua amb gas a l’aixeta. De franc! No tenia ni idea d’això, però m’encanta.

El primer va ser XOCO de Rick Bayless. El segon era Goddess and the Baker, un petit cafè prop de Wabash, prop de l’Institut d’Art que un amic havia recomanat. Primer vam anar a dinar, però el menú de l’esmorzar semblava tan bo que vam decidir tornar l’endemà al matí.

Quan més tard vaig agrair al meu amic la recomanació, vaig confessar que hi havíem anat dues vegades. Em vaig sentir una mica ximple per això: al cap i a la fi estàvem en una gran ciutat amb innombrables ofertes. Però ella m’ho va dir ella va anar dues vegades quan hi era a principis d’estiu!

La guia de lectura minimalista d'estiu de la senyora Darcy moderna (i el club de lectura d'estiu!)

5. Chris Cleave està escrivint una seqüela de Everyone Brave Is Forgiven.

M’ha encantat molt aquest llibre: va ser una de les meves 5 millors opcions per a l’estiu i el títol que acabem de llegir junts per al Club de lectura d’estiu.

Hem tingut seminaris web en directe per parlar de cada elecció del Club de lectura d’estiu, i per a aquest llibre, l’autor s’ha acompanyat per parlar-ne en directe. Chris Cleave ho era increïble. Però realment va fer el dia de tothom quan va esmentar casualment que actualment estava treballant en una seqüela. No estava segur de si estava fent broma al principi (humor britànic sec i tot això), però era completament seriós, i encara que probablement haurem d’esperar uns quants anys, va trigar 3 anys i mig a escriure Tots valents—està en camí.

6. Danielle Steel és la quarta autora més venuda de tots els temps.

A l’episodi de la setmana passada de What Should I Read Next, vaig entrevistar a Adam Verner, que literalment llegeix per guanyar-se la vida. És un narrador professional d’audiollibres i ens va donar un cop d’ull fascinant entre bastidors de la indústria.

Durant la nostra conversa, va esmentar que estava llegint la seva primera novel·la de Danielle Steel, perquè havia estat seleccionat per narrar el seu proper nou llançament, previst per a la tardor. No estava segur de com se sentiria un home que passava el seu temps lliure llegint ficció literària seriosa en llegir una novel·la romàntica, però va dir que estava emocionat, concretament perquè és la quarta autora més venuda de tots els temps.

No en tenia ni idea, i més tard em vaig submergir en el forat dels autors, sèries i títols més venuts. (Perquè sé que us esteu preguntant: els tres més venuts són William Shakespeare, Agatha Christie i Barbara Cartland.)

7. És un petit món boig.

Adam i jo vam parlar una mica fora del registre abans d’entrevistar-nos per al podcast. En resum: la seva dona i el meu marit eren ajudants residents a la mateixa escola, al mateix dormitori, fa quinze anys.

Boig!

Què vas aprendre al juliol?

Deja un comentario