6 mini-resolucions que em mantenen sa, feliç i seny aquesta primavera: Modern Mrs Darcy

La meva ment conscient finalment s’està posant al dia la temporada va canviar. La primavera és aquí, de debò. Fins i tot hem tingut uns quants dies ja sent estiu, 85 i assolellat.

Amb la nova temporada apareixen noves rutines i hàbits, alguns bons i altres no gaire. Darrerament estic fent balanç, fent una mena de neteja de primavera de la meva llar i els meus hàbits, per intentar destacar el bo i eliminar el dolent.

No hi ha res dramàtic que vull canviar, però he sortit amb una llista de mini-resolucions per a la nova temporada. Aquí teniu l’aspecte de la meva llista ara mateix. M’encantaria escoltar el teu als comentaris.

1. Més barrets. Potser això hauria d’estar a la meva llista de tot l’any i no a la meva llista ARA, però és el que és. De sobte, el sol és més brillant i l’índex UV és més alt, i ja no és tan bona idea fer una llarga caminada a les 10 del matí sense protecció solar. (La crema solar i jo no ens portem gaire bé, malauradament. Això és el millor que he trobat però encara no m’agrada utilitzar-lo cada dia.)

En lloc d’això, estic intentant recordar de posar-me un barret ample al cap abans de sortir durant més de 5 minuts. Fa la feina, a més el puc utilitzar cada dia sense risc d’irritar la meva pell per l’ús constant. (Els meus cabells són una altra història: qualsevol consell sobre el cabell del barret seria molt apreciat als comentaris.)

2. Més música. No sempre penso activar-lo, sobretot no mentre estic treballant/pensant, però una mica de música fa molt per alegrar l’estat d’ànim. (Un favorit recentaquí mateix.)

3. Més verdures verdes. Amb el beisbol i la pista i tots aquells esdeveniments de primavera a l’aire lliure, he estat molt més en moviment, la qual cosa significa que he menjat molt més sobre la marxa. Guardo un dipòsit d’ametlles i aquestes barres estranyes a la meva bossa per evitar problemes de sucre en la sang, però el material verd no és tan portàtil ni tan estable. Vaig trigar un mes a adonar-me que no menjava tantes verdures verdes (és a dir, no tantes verdures, punt) aquests dies. Això no és bo.

Encara estic en marxa i encara no estic envasant verdures a la bossa, però estic prioritzant les coses verdes mentre sóc a casa, encara que de vegades signifiqui espinacs per esmorzar.

6 mini resolucions que em mantenen sa felic i seny aquesta

4. Més verds, part 2. Estic omplint la casa de coses verdes aquests dies. Cada vegada que vaig a Home Depot (que és cert que NO és molt sovint), no puc resistir-me a comprar una planta d’interior, encara que només sigui el tipus de 2,99 dòlars. El mateix passa amb Costco (tot i que segur que és difícil encaixar els vostres queviures I dues falgueres gegants de Boston al vostre carretó alhora!)

Estic tallant totes les coses boniques del pati i les porto. I tot i que el nostre propi pati del darrere està ple de coses verdes, quan és temporada de ranuncles a Trader Joe’s No puc evitar-me.

Els éssers vius alegres = il·luminador instantani de l’estat d’ànim, així que estic tirant olles i gerros per tot arreu.

5. Escriu-ho. Fa un parell de setmanes, un amic va venir a casa meva per gravar un podcast. (És una bona, i s’emetrà demà.) Va fer una ullada al meu escriptori, que estava cobert amb desenes de post-it, i va dir «Puc donar-te una propina?» Me’n volia parlar seva estratègia d’organització preferida (que té la seva pròpia publicació, aviat!), però el seu comentari em va fer adonar-me de per què el meu escriptori estava a Peak Mess: totes aquelles coses pertanyien al meu calendari o al meu bullet journal, i no m’havia pres el temps de fer-ho. capturar-lo correctament. Deu minuts més tard, el meu escriptori va mirar molt millor.

Aquesta part de «capturar correctament» pertany realment al punt següent…

1670920131 950 6 mini resolucions que em mantenen sa felic i seny aquesta

6. Completa el cicle. també conegut per l’amor de totes les coses ordenades i sanes, ACABA EL QUE COMENCES. Aquesta ingeniosa frase em va sorprendre quan la vaig trobar a principis d’any. No ho estic implementant perfectament, però sí soc implementar-lo amb regularitat, i està marcant una gran diferència en l’aspecte de casa meva i com em sento, perquè quan el meu llit és un desastre perquè no he tingut temps per guardar la roba, començo a sentir-me frenètic i odi sentir-se frenètic.

La bugaderia és un gran lloc on tendeixo a deixar el cicle obert, i la bugaderia sense acabar em fa sentir que tot el meu món és un desastre. Em sap greu informar que m’he adonat que «completar el cicle» pel que fa a la bugaderia significa planxar les meves coses que necessiten planxar, i odio planxar. (El meu amic va insinuar fa poc que un vaixell de vapor podria canviar-me la vida, però encara no l’he investigat. Seria increïble que això fos cert.) Però aquest cap de setmana vaig planxar les meves tres camises (només tres, amb tantes càrregues de roba) que ho necessitava i els va guardar i vaig quedar ridículament satisfet amb el meu èxit.

Tens alguna mini-resolució que et mantingui sa, feliç i seny ara mateix? M’encantaria saber-ne tot als comentaris!

1670920131 857 6 mini resolucions que em mantenen sa felic i seny aquesta

Deja un comentario