6 coses que vaig aprendre al març. – Moderna senyora Darcy

1. Puc (encara) triar bons llibres per a la meva filla que realment vulgui llegir.

A principis d’aquest mes, la Sarah (que acaba de fer 11 anys) va dir i cito: «Mare, què he de llegir després?» Ella sap com funciona el podcast, així que em va dir tres llibres que li agraden, un llibre que odia i la seva lectura actual, i vaig anar a buscar títols per a ella.

És una mica gran per desitjar suggeriments de llibres de la seva mare aquests dies, però ella va fer pregunta, i li vaig trobar coses fantàstiques que li agradaven molt: Els Penderwick, L’únic Ivan, Els dimarts al Castell, Harriet l’espia, i uns quants més. Ha estat llegint una tempesta.

2. Diane Rehm va començar com a voluntària de 37 anys a la seva emissora de ràdio pública local.

Will i jo vam escoltar Ann Patchett entrevistar a Diane Rehm la setmana passada en un esdeveniment local. La majoria de la gent estava allà per Diane Rehm, però si endevinés que va ser el novel·lista qui ens va fer comprar les teves entrades, tens raó.

Tot i que tota la conversa va ser interessant, no em podia creure la història de com Diane Rehm va començar. Després de casar-se, va passar més d’una dècada a casa amb els fills. Quan es van fer grans, necessitava alguna cosa per omplir el seu temps, així que va buscar ser voluntària a la seva ràdio pública local. I un dia, l’amfitrió del programa estava malalt. Podeu endevinar què va passar després.

Com va dir Ann Patchett, «sembla un conte de fades!»

3. Canviar una o tres bombetes pot fer que tota la teva habitació sembli molt, molt millor.

Finalment ens vam decidir per un canelobre per al nou espai de cuina/menjador (en realitat, és el segon canelobre que vam provar, el primer va tornar a la botiga). Em va encantar el canelobre real, però es va apagar sense llum. Durant el dia, literalment, no es podia saber si els llums estaven encesos o apagats.

Llavors, un dia, el meu contractista va tornar d’un Home Depot i va dir que em va fer un regal: era un paquet de tres bombetes que pensava que funcionarien molt millor que les que havia comprat. Tenia raó.

Ara l’aranya i l’habitació es veuen molt millor, i de fet podem veure. Tot el que va necessitar van ser 8 dòlars en bombetes (i el coneixement per triar-ne les adequades).

4. Pots comprar un llapis per al teu bullet journal.

O almenys pots si t’han mossegat Leuchtturm error com jo. Tinc el meu bucle de bolígraf per 6 dòlars a Amazoni tot i que això sembla ridículament car per a un petit bucle de bolígraf, sobretot quan la revista en si només tenia 18 dòlars més o menys, és molt agradable tenir-ho.

(Encara m’encanta el bullet journal. Actualització properament.)

5. Els Tieks de patent triguen una eternitat a entrar.

Tinc diversos parells: (i sí, les sabates són una cosa que descobreixo per motius que explico aquí, sobretot els meus peus gegantins difícils d’ajustar). Les meves dues primeres parelles estaven còmodes des del minut 1. De fet, la primera dia Portava el meu segon parell, els vaig posar deu milles caminant per la ciutat de Nova York.

Però després vaig obtenir un parell de patents (aquests de color vermell robí) i no es van sentir massa bé després d’una carrera Costco, i molt menys un dia complet de 10.000 (o 25.000) passos. Vaig parlar amb el servei d’atenció al client unes quantes vegades i vaig saber que de totes les varietats de Tieks, les patents triguen més a modelar-se a la forma dels vostres peus. Van recomanar portar-los per casa amb mitjons o, si això no funcionava, estiraments professionals.

Ara se senten molt bé, però han trigat una mica. I uns mitjons.

6. Les meves hortènsies poden romandre més maques més temps.

Sóc un fanàtic dels rams barats i de llarga durada de Trader Joe’s: sembla que durin setmanes. Excepte les hortènsies, que sembla que durin poques hores. I aleshores vaig descobrir que les hortènsies necessiten més que aigua dolça per mantenir-se alegres.

Primer: si cauen durant els primers dies, podeu reviure-los amb a bany d’aigua calenta. (Segons Southern Living, també pots submergir tota la planta, flors i tot, a la banyera per refrescar-lesperò encara no he provat aquest tractament.)

En segon lloc: per al tractament de prevenció, submergiu les tiges en pols d’alum per ajudar les vostres flors a mantenir-se més fresques durant més temps.

Tercer: les hortènsies prenen aigua de les seves tiges i els seus pètals, de manera que una mica de nebulització els ajudarà a mantenir-los frescos.

Qui sabia?

Què vas aprendre al març?

Deja un comentario