5 episodis de podcast que m’han encantat últimament. – Moderna senyora Darcy

Sóc un fan dels podcasts des de quan els vaig escoltar al meu iPod original, però des que vaig començar el meu propi podcast Què he de llegir a continuació? He adquirit una apreciació totalment nova del que fa que funcionin un podcast i un episodi individual.

Avui comparteixo cinc dels meus episodis preferits recents. No puc esperar a escoltar el teu als comentaris!

(Compart tot sobre com subscriure’s als podcasts en aquesta publicació aquí mateix.)

Feliç escolta!

Només he escoltat un grapat d’episodis del Tim Ferriss Show, i aquest em va absorbir la promesa que Seth compartiria els audiollibres que escolta una i altra vegada. (Va fer, i NO eren el que esperava!)

Tot i que tota la conversa va ser fascinant, em van agradar especialment els pensaments de Seth sobre les rutines, destacar entre la multitud i les relacions, especialment la criança. (Aquest episodi va inspirar aquesta publicació sobre com estic passant moltes més hores al cotxe aquests dies i per què no ho odio del tot.)

Aquest episodi tracta sobre la llet materna. De debò. Som l’any 2016 i, tanmateix, si vius als Estats Units, tens un nadó que necessita llet materna i no pots produir-la tu mateix, és extremadament difícil i boig car proporcionar un flux constant de les coses al teu nadó. (No em vaig adonar d’això fins fa deu anys, quan vaig tenir un amic que demanava llet addicional jo bombejada perquè el seu nadó la necessitava i ella no podia pagar 7 dòlars l’unça a Internet.) Algunes dones produeixen un excés, així que per què és tan difícil fer arribar aquesta llet als nadons que la necessiten desesperadament? Aquest episodi examina el perquè i parla amb un fundador de l’empresa que busca una solució poc ortodoxa.

Aquest va ser un cas clàssic de les paraules adequades en el moment adequat per a mi. He tingut aquest episodi a la cua durant mesos al telèfon, però el vaig escoltar just després d’haver passat un cap de setmana pensant en els temes que va parlar en aquest episodi: plans mestres per a la vida, fer el següent correcte , fent coses bones i posant-les al món. Si ets un tipus creatiu, t’agradarà especialment això.

Ann Kroeker publica regularment petits episodis curts (penseu 3-5 minuts) amb fragments per a la vida d’escriptor. De vegades em diu coses que ja sé i que cal recordar; de vegades comparteix un petit consell o truc nou per fer alguna cosa necessària, com ara guardar idees o evitar la distracció. Em van encantar les seves 5 categories de coses a les quals els escriptors han de prestar atenció. Una bona manera de pensar sobre l’escriptura i la vida.

L'amor_modern

Modern Love és l’última incorporació a la meva llista de podcasts; no és gens el que esperava que fos. Cada setmana a la primera meitat de l’espectacle, un actor o actriu professional llegeix un assaig de la Noticies de Nova York columna del mateix nom. A la segona meitat, l’amfitrió conversa amb l’autor de l’assaig, de vegades anys després que la persona hagi escrit originalment l’assaig.

En aquest episodi, un home escriu sobre el que va passar al seu matrimoni després que un medicament va provocar que el desig sexual de la seva dona es disparés, invertint la dinàmica de llarga data de la seva relació. Vaig pensar en incloure aquest, i probablement us podeu imaginar per què, però setmanes després que em va fer trencar per primera vegada a la línia de cotxe compartit, encara hi estic pensant. El menjar per emportar més gran no tenia res a veure amb la libido de ningú.

Heu escoltat cap podcast fantàstic últimament? Explica’ns tot sobre ells als comentaris!

PS Necessites més episodis per fer cua? He compartit 7 preferits més aquí mateix. I mireu el meu propi podcast, Què he de llegir a continuació, aquí mateix.

Deja un comentario