3 coses que vaig aprendre (i 1 que m’agradaria no fer-ho) al maig

Enllaçant amb el encantador Emily Freeman per compartir el que vaig aprendre al maig.

fer-el-pa-plàtan

1. Feu el pa de plàtan. Quan ens vam mudar fa unes setmanes, em va sorprendre la quantitat de veïns que es van presentar a la nostra porta amb pa de plàtan (sempre pa de plàtan). Sempre he intentat presentar-me als nous veïns, però mai els he pres pa de plàtan, ni cap altra cosa.

Però estic decidint a canviar-ho. Ha estat una manera molt agradable de conèixer els veïns: el pa de plàtan els dóna una raó per venir als meus veïns, una manera fàcil de presentar-se i compartir els seus números de telèfon, i als meus fills els encanta el pa de plàtan.

(Visc a l’Alt Sud. El pa de plàtan és una cosa del sud o la gent ho fa a tot arreu?)

2. No existeix «una cosa més». Hem estat planejant anys per llogar la nostra antiga casa després de mudar-nos, així que podríeu pensar que estaríem preparats. Però he estat tractant amb «una cosa més» per setmanes. Algunes de les coses més han estat evidents (ens oblidem d’arreglar el canal, hem de treure les escombraries per darrera vegada, no oblideu els vells pots de pintura al garatge!), però alguns van ser completament inesperats.

Us parlaria de l’experiència de neteja de catifes des de l’infern que va provocar uns 7 més una cosa mésperò ningú vol llegir això.sandàlies d'aigua salada

3. Els fanàtics de les sandàlies d’aigua salada estan fent alguna cosa. Vaig intentar trobar les sandàlies d’aigua salada de les meves noies a eBay, però finalment les vaig demanar aquests de Zappos al floral. (La seva elecció.) Són força genials.

(No puc pensar en Zappos sense pensar en els seus amor per la bona gramàtica.)

Silas no en tindria res. Ell va triar aquestsperquè està obsessionat.

1 Cosa que m’agradaria no haver après:

Tots els aficionats als olis essencials no estan bojos: l’oli de menta ajuda a l’heura verinosa una tona.

Heura verinosa

Jo: no saps com és l’heura verinosa? Voluntat: faig ara.

Finalment, vam fer una mica de treball de jardí a la casa nova el dia dels records, i finalment vam descobrir que teníem bambú (dolent) i heura verinosa (pitjor). Però no vam trobar l’heura verinosa fins que Will va començar a desenvolupar una erupció sospitosa als braços.

Després d’un incident especialment lleig quan estava alletant la Sarah (deixa volar la teva imaginació amb això i probablement no estaràs massa lluny), m’he convertit en un expert en detectar-lo. Només ens queda una vinya petita al pati i no m’hi vaig acostar. Només tinc una petita erupció, però no sé d’on l’he tret. (La bugada?)

En Will, en canvi, fa servir una mica d’oli de menta. Sens dubte ajuda, fins i tot si fa olor com una caixa d’Altoides.

Què vas aprendre al maig?

(Compartiré el que estic més tard avui!)

Deja un comentario