11 coses que vaig aprendre al juny. – Moderna senyora Darcy

Enllaç amb Emily Freeman per compartir 11 coses que vaig aprendre al juny, des del greu fins al poc profund, del sublim al ridícul:

1. De vegades la procrastinació és recompensada. Volia comprar unes flors grans i boniques per al nostre porxo davanter blah, però mai vaig trobar les jardineres que volia a la botiga de queviures i mai vaig arribar a fer un viatge especial al viver.

Llavors vaig anar a Home Depot per una altra cosa completament i vaig ensopegar amb aquestes grans jardineres precioses amb una reducció de 15 dòlars cadascuna a partir de 50 dòlars… perquè ja era juny. Val la pena, i em va fer sentir molt millor arrossegant els peus.

2. Les meves bones intencions per treballar al pati no compten per a gaire. Us vaig dir que el treball al jardí era una de les coses que estem derrocant aquesta temporada, perquè en Will i jo no ens agrada i sóc súper al·lèrgic a l’herba. El nostre gran home del pati va encoixinar el 80% del nostre pati davanter a l’abril i li vaig dir, no es preocupi, acabarem la resta.

Llavors el vaig trucar sis setmanes després per preguntar-li si podia si us plau vine a acabar. (Ho va fer. Aleluia.)

Tot és millor en una safata

3. Tot es veu millor en una safata. He llegit això a Lliçons de Madame Chic el mes passat i està demostrant ser cert. Per a mi, la meva tauleta de nit sembla una mica més bonica. Per a les meves filles, fa una diferència molt més gran. Els seus aparadors ràpidament es tornen desastrosos i les safates ajuden. Molt.

4. De vegades em crido amb recomanacions de llibres per al meu marit. Li recomano títols tot el temps—i normalment, els gaudeix. Però quan va llegir fa poc Pau com un riu segons la meva recomanació, la seva reacció va ser Per què creieu que hauria de llegir això?

La meva resposta: perquè m’agradava, i vaig pensar que a ell també. Però quan hi vaig pensar, em vaig adonar que ell és un NT, i és probable que els NT n’apreciïn la seva màgia i misticisme.

A la publicació de lectura d’estiu de Myers-Briggs, el llibre per al seu tipus és 22/11/63que estimava.

5. Les galetes blanques i negres tenen més gust de pastís que de galeta. Vam portar una mica a casa de Nova York per als nens (perquè la meva filla està obsessionada aquest breu vídeo d’instagram). Vaig pensar que tindrien gust de mantega. Estava equivocat.

6. És increïblement fàcil fer 10.000 passos al dia a Nova York. A la meva ciutat, gairebé sempre necessito anar a caminar o córrer per fer 10.000 graons. A Nova York, arribem a 10k abans de dinar.

7. Quan els nens renten el cotxe, la qüestió no és netejar el cotxe. La setmana passada feia calor i els meus fills encara s’estaven (estaven) patint pel nostre gos, i per canviar de ritme vam decidir treure les mànegues i les galledes i rentar tota la sal i la brutícia de la carretera de l’hivern del meu cotxe.

Els nens ho van fer, i no van fer exactament una gran feina (tot i que ells va fer treure la sal) però estic en l’etapa de la vida en què preferiria tenir un cotxe brut i nens feliços. (Aquesta no sempre és la compensació exacta, però aquest mes sí).

Aniversari de 8 anys

8. Un saló de tatuatges és un lloc fantàstic per portar el teu fill de 8 anys… quan se li perfora les orelles. La Lucy es va fer una perforació a les orelles dissabte i tot i que havia fet moltes lectures sobre la perforació de les orelles, encara em va sorprendre la diferència entre la de Claire (al gener) i la sala de tatuatges. Això probablement mereix el seu propi post.

9. La cosa de l’uniforme d’estiu em funciona totalment. Encara que he après que si no faig la bugada, es converteix en un problema.

10. Estem tots junts en això. Quan el nostre gos va morir, els nens estaven decidits a voler resar a l’església per Harriet i assegurar-se que tots els nostres amics i veïns ho sabien. Quan estava plorant a l’oficina del veterinari, el personal va començar a plorar per les seves pròpies mascotes recentment mortes. Em van recordar: estem tots junts en això.

M’ha sorprès la gran quantitat de persones que ens han explicat alguna forma Jo també hi he estat.

També vaig aprendre aquesta preciosa pregària per deixar reposar una mascota. (Moltes gràcies a Karen, que ho va compartir amb mi a la pàgina de Facebook de MMD.)

11. És una bossa mixta. Vaig escriure sobre això al butlletí mensual de MMD. El juny va estar ple de tristos i meravellosos. Així és la vida.

Deja un comentario